Banner for Theessentials

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,6

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Havde svært ved at købe 3 Protinpulver hvor man kan købe 3 for399 hvor man kan mix ,når de kom kurve stod der andet l pris Fik hjælp ,men brugte en del tid Ellers er der ikke noget at komme efter... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Gode produkter til rimelig pris! Dog var tilbudene lavet så smart, at jeg manglede at købe for 1kr mere for at opnå gratis fragt.. så måtte jeg jo finde noget mere at købe af deres heldigvis store udv... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har for nylig handlet hos theessentials.dk, og det har været en virkelig positiv oplevelse. Jeg købte deres kreatinpulver, og allerede efter få dages brug kunne jeg mærke en klar forskel i min... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z witaminami i suplementami

Napisane przez firmę

Essentials - Din garanti for kvalitet og sikkerhed Hos Essentials er vi stolte af at tilbyde kollagen, protein og andre kosttilskud af højeste kvalitet, direkte fra vores egen fabrik. Vi kontrollerer hele produktionsprocessen fra start til slut, hvilket betyder, at vi kan sikre, at vores produkter altid lever op til de strengeste sikkerhedsstandarder. Dette er din garanti for rene, sikre og effektive kosttilskud, som du kan stole på. Vi ved, at det er vigtigt for dig at vide, hvad du indtager. Derfor bruger vi kun nøje udvalgte ingredienser og producerer alt med den største omhu. Vores kollagenprodukter har hjulpet mange af vores kunder til at opnå bedre sundhed og velvære, og vores proteinpulver er både velsmagende og næringsrigt. Vi stræber efter at levere produkter, der er lette at bruge og som giver dig den bedste oplevelse hver gang. Kundeservice er en anden hjørnesten i vores virksomhed. Vi gør alt, hvad vi kan for at sikre, at du får en god oplevelse med hurtige svar og problemfri levering. Hos Essentials går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, og vi sætter en ære i at være din pålidelige leverandør af kosttilskud, som virkelig gør en forskel for dit helbred. Vi glæder os til at fortsætte med at levere produkter, der kan hjælpe dig til at leve et sundere liv!

Prismatch

Vi matcher prisen af produkter med samme kvalitet

Send link med info om det produkt du har set til samme pris, hvis produktet har samme kvalitet som vores matcher vi prisen. Send mailen til info@theessentials.dk

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 40% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Jak firma korzysta z Trustpilot

Billigste kreatin ever

Billigste kreatin jeg har set. Købte 10 for omkring 450 og fik to oveni. Service var hurtig. En af bøtterne havde en lille bule i fra fragten men uden betydning.

8 grudnia 2025
Opinia niezależna
Oceniono na 1 z 5

Mon min bestilling nogensinde kommer?

Bestilte d. 5/12. Idag er det den 17/12.
Jeg har endnu ikke modtaget varen.

7 grudnia 2025
Logo Theessentials

Odpowiedź od Theessentials

Hej Thomas,

Jeg kan se at du meget gerne skulle have modtaget og hentet din ordre.
Skulle det ikke være tilfældet er du meget velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen,
The Essentials

Kreatin oplevelse

Ja, men bestilling, forsendelse gik hurtigt. Så må vi bare se at produktet lever op til forventningerne. Er inde i loading/opstart fase nu. Vh William Bekker

23 listopada 2025
Opinia niezależna

Fin pris

Fin pris, let at indtage og ok levering, intet at klage over, da jeg jo ikke kan fortælle om virkningen af produktet

4 grudnia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej