Jeres kebab har intet at gøre med den tyske scene. I så at det lykkedes for den originale importør af konceptet på Vesterbro og forsøgte at ride med på deres bølge, nul stjerner for at forsøge på at... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Virklig god service og mega god mad det smager himmelsk🤩 og der dressing er også virklige god det eneste der mangler er noget godt vejr🤩
Fin mad, smagte godt, bare ærgerligt at kun én af os fik mad da den ene döner indeholdt tomat som var frabedt og så var det lidt øv at blive opkrævet ekstra for feta som ikke var i. Vi har prøvet at... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kæmpe oplevelse! Doaa gjorde virkelig en forskel! Mine to drenge er kæmpe fans af Doaa og hun tog sig tid til dem fra vi kom, til vi gik. Doaa, du er en stjerne! Drengene fik en fantas... Zobacz więcej
Vi er et sundere fastfood alternativ og går IKKE på kompromis med smag og kvalitet!
Frederiksberg Allé 41b, 1820, Frederiksberg, Dania
11/10 her fra, virkelig god mad, skal prøves ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Skuffende oplevelse!
Havde glædet mig til prøve The Döner!
Vi bestilte 3 Döner med kylling!
Vi starter med at spise grønt til starte med, intet kød, kødet var i bunden, i bunden af Dönerne var der kylling kød der var brændt det knastet helt vildt...
Det var virkelig ubehagelig, følte ikke det var mad jeg fik. Slet ikke de penge værd.

Odpowiedź od The Döner
Brødet var fantastisk og personalet var udover hvad man kunne forvente-venlige og imødekommende.
Det var en rigtig god oplevelse og vi anbefaler det.
Rigtig ærgelig første oplevelse, betalte for ekstra kød og fik under det man normalt gør, bad også om ekstra chili og fik så lidt at det ikke var til at smage, synes godt nok det er ærgerligt at man betaler 100 for en doner boks og en drik og så lever det slet ik op til prisen. Mvh Silas

Odpowiedź od The Döner
Jeg vil lige skrive en ting her. Husk dette er et ny opstartet sted! En dyr lokation, et lille sted som er blevet meget populært hurtigt. Er det manden I dømmer eller køen? Hvad havde I regnet med? Hypet og populært men småt og kan ikke måske helt klare “rykket/køen/rush’et” uanset fart, flere medarbejder ville dette ikke hjælpe. Blot nedsætte kvalitet! Men hvad med maden? Den er perfekt kvalitet top dollar undskyld mig. Hvad med når I handler i Bilka osv på rush hour på tilbud? Er der ikke kasser nok, eller medarbejder nok; eller den foran i køen har mange varer… folk nogle gange i burde lige tænke en ekstra gang før I anmelder 🥲😇😘
Doa din döner er perfekt og du skal ikke presse dine medarbejder, stedet er lille og alt derefter er tålmodighed. Tror i presset hver dag til det yderste! Alt har sin start og folk venter glædeligt lange kø’er på espresso House, McDonald’s og Joe and the juice på middelmådig betjening og alt for dyrt produkter. Så ikke tænk så meget på disse anmeldelser 😎
Altid lækker Döner hos The Döner! Smager fantastisk og god oplevelse hver gang :D
Smager dejligt, god portion for pengene.
Men ALT for langsom betjening.
Vi stod i kø i en time fra kl.14-15 og så lang kø bare der ikke, måske omkring 20 serveringer Max.
Og så var der flere der forlod køen foran os.
De ansatte var søde men der skal klart arbejdes på tempo.

Odpowiedź od The Döner
Kommer her med mine børnebørn. Lækker, frisk og veltilberedt mad. Tilpas krydret. Vi nyder det
Jeg ankom en søndag eftermiddag kl. 12 lige når the Döner åbner. Der har været meget omtale om stedet, specielt på de sociale medier, og folk samt stedet har advokeret at lige præcis deres döner skulle være the noget af det bedste.
Jeg bestilte den med at hvad de tilbyder.
(Undtagen fetaost til 4 kr,-)
Jeg satte mig ved et af bordene der stod ekstra åben chili ved.
Det var dog ikke nødvendigt da den var på chiliskalen efter mine smagsløg.
Herfra bliver alt dog ligegyldigt, Der var hverken ret meget kød eller fyld i döneren, men det betød dog ikke noget da kødet var helt tørt og fyldet var ganske gennemsnitligt.
Hele oplevelsen var ikke noget at råbe hurra for overhovedet ift til de 89kr,- man betaler for et sådan måltid. Til 89kr skal den side i skabet!!! Hvilken den ikke gør. Jeg har fået langt bedere dönere i Danmark til en ordenlig pris.
Det er ærgerligt men sociale medier kan vise meget som ikke er.

Odpowiedź od The Döner
Jeg har fået madforgiftning af det sted!!! (.29.09.24)
Har haft diarra i 4-5 timer nu!!!
Jeg kontakter fødevarestyrelsen imorgen.
Jeg gik hen af gaden da en dame begyndte at råbe af mig. Hun råbte "Tag en doner og stik din i dine kønsdele" Derefter trak hun mig ind i buttiken og gav mig en doner til overpris, derefter stak hun den i kæften på mig og det var ikke engang det værste. Jeg prutusteret og sagde jeg var vegetar. Hun lyttede ikke, men i stedet fyrrede hun peper kylling ned i gabet på mig. Jeg råbte lad vær, men hun trak mig ind i baglokalet og sprøjtet hvidt doner rem på mig så jeg ike kunne få luft men alt i alt en god oplevelse
Brødet var helt vådt, og der lå en klump frosent kød i min doner, og de havede puttet alt for meget chili selvom jeg ik sagde jeg skulle have chilli, jeg ville slet ikke anbefale dette sted😦😦

Odpowiedź od The Döner
Vi købte 6 doner og kebab var hel kold og der lå nogle hår i min doner og det synes jeg slet ikke er i orden

Fantastisk oplevelse!
Lækker mad, og personalet var sååå søde!!!!!
Jeg kommer her ofte og bliver lige så overrasket over hvor GODT! Det smager 🤤🤤🤤
Fantastisk mad - kan slet ikke forstå alle de 1-stjernet anmeldelser. Jeg venter gerne 5 minutter ekstra for en Doner der smager fantastisk og som oveni hatten er sund. Og så bliver man altid mødt af et smil og en god service!
Ærligt, jeg lyver tit overfor for min kone og siger jeg ikke har spist, selvom jeg lige har spist mig til en koma i en af Danmarks bedste döner kiosker -
Kan helt klart anbefales - og personalet er altid i top form 👌🏽
Vi var inde og spise igen igen igen hos the döner i lørdags den 31/08. Ved 20 tiden. Der var lang kø og de måtte på et tidspunkt lukke for køen så der ikke kunne komme flere til køen, da der virkelig var travlt og de ønskede ikke at nogen kom til at stå forgæves uden mad, men der var heldigvis stadig mad da det blev vores tur, personalet havde mega travlt MEN alle og jeg mener virkelig ALLE 4 der var på arbejde på det tidspunkt var søde smilende og venlige, ligesom de plejer og det til trods for at det var sidst på aftenen og der som sagt var mega travlt! Maden var helt suveræn som den plejer at være og de forskellige dressinger man får de slår bare ALDRIG fejl. Mums!! Vi har kommet og kommer der stadig meget og jeg har aldrig oplevet dårlig stemning eller dårlig mad! Tværtimod. Vi har en times kørsel til the Döner, og tager med glæde den lange vej for det sindssygt lækre mad. TAK FOR SUVÆREN LÆKKERT MAD!
Jeg var stamkunde hos thedoner, og plejer altid at være tilfreds med deres betjening, og mad. Dog har det ændret sig meget efter de nye ansættelser. Køen går langsommere, kundeservicen bliver nedprioriteret, og der er kun fokus på at sælge og komme hjem. Maden er reelt set det samme, dog betyder oplevelsen mere end bare smagen.