Onze cateraar heeft ons op jullie bestaan gewezen. De garantie dat er een DJ beschikbaar zou zijn, vonden we erg prettig. De communicatie verliep goed en prettig, zowel met de dj company als met de DJ... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Wij zijn ontzettend tevreden met de DJ Company! Via het Ruiterhuys zijn we met jullie in contact gekomen en we hadden geen betere keuze kunnen maken. Elvio was er ruim op tijd, kwam even een praatje m... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De sfeer was geweldig, de muziek paste bij ons en bij het publiek, lekker veel afwisseling, vriendelijke en goede DJ. Echt een topavond gehad, Niels wist precies de vibe te creëeren die we gehoopt had... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
In eerste instantie via een zoektocht op Google bij de DJ company uitgekomen en van deze keuze uiteindelijk geen seconde spijt gehad! Zowel wij als onze gasten hebben ons enorm vermaakt van de muzie... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Met bijna 15 jaar ervaring leveren wij de best beoordeelde DJ’s. Wij zorgen altijd voor de meest passende DJ voor een zorgeloos feest. Daarom nemen wij het volledige proces uit handen, zodat alles voor jou zo eenvoudig mogelijk wordt. Als bedrijf hebben wij geleerd hoe belangrijk het is om jouw persoonlijke wensen voor het feest perfect af te stemmen op de individuele kwaliteiten van een DJ. Wanneer de sterke punten van een DJ naadloos aansluiten bij wat mensen op hun feest willen realiseren, ontstaat er naar onze ervaring een uitzonderlijke beleving voor alle betrokkenen, zowel voor de DJ als voor de gastheer of gastvrouw. Met onze expertise creëren wij hierom een perfecte match met de professionele DJ’s binnen onze organisatie. Tegelijkertijd blijf jij altijd in de leidende rol. Als een match niet goed voelt, maken wij eenvoudig een nieuwe match, net zolang totdat iedereen met een goed gevoel het feest tegemoetgaat. Op deze manier hebben wij een bewezen formule ontwikkeld waarmee echt gepersonaliseerde feesten gerealiseerd kunnen worden, volledig volgens jouw wensen en verwachtingen. Deze filosofie is nauw verbonden met onze All-Inclusive Service. Van de eerste voorbereidingen en het leveren van alle benodigde techniek, tot en met de afstemming met de locatie. Wij nemen alle belangrijke onderdelen uit handen. Daarnaast staat er tijdens het volledige proces, en op de dag van het evenement, zelfs een back-up DJ klaar. Daarom geldt bij ons: niet tevreden, geld terug.
Ubbo Emmiusstraat 30, 9711 CC, Groningen, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
De eerste kennis making ging erg fijn. Verzoek om te bellen. En die gemaakte afspraken ook nagekomen. Duidelijke vragen formulieren voor de gewenste invulling van je avond/dag. Na de match krijg je kort voor de festiviteit een belletje van de dj die nog even alles met je afstemt. Zo kom je al lekker in de sfeer. Wij raden dit echt aan.

Odpowiedź od The DJ Company
Wij hebben een leuke avond gehad, leuke muziek, je kon ook verzoek nummers doorgeven. Al met al waren wij tevreden met dj Collin en the DJ Company.

Odpowiedź od The DJ Company
Makkelijk geregeld. Prima gecommuniceerd.
De DJ heeft de avond perfect verzorgd.
We hebben ervan genoten!
Bedankt

Odpowiedź od The DJ Company
Er is flink gedanst, superfijn dat er verzoekjes konden worden ingediend.
Licht was super, ook helemaal goed ingespeeld op de discoballen die we hadden hangen. Toestemming gevraagd om foto’s te delen op insta, super net.

Odpowiedź od The DJ Company
Na onze eerste kennismaking waren we heel enthousiast over Paul/ DJ Zorro! Hij dacht goed mee over welke muziek er gedraaid moest worden en wat niet geschikt was voor ons feest. Op de avond zelf stond er een mooie DJ set, heeft hij volledig geluisterd naar onze wensen en super goed ingespeeld op de sfeer in de zaal! We hebben echt enorm genoten van het feestje en raden DJ Zorro dus aan iedereen aan!