Super oplevelse
Super fine pudebetræk med smukt tryk. God kvalitet til prisen. Fedt med lynhurtig (og gratis!!!) levering og fri returret♥️ Jeg kan varmt anbefale webshoppen
The Cosy Dot er et dansk firma med et stærkt design team. Vi har mange års erfaring inden for tekstil industrien og fokusere nu udelukkende på design og produktion af pyntepudebetræk.
Hillerødvej 26, 3400, Hillerød, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Hurtig levering og okay kvalitet ifht. pris. Dog svarede farven ikke til billedet og jeg måtte returnere. Nem returnering og fik hurtigt penge retur.

Odpowiedź od The Cosy Dot
Jeg bestilte tre pudebetræk, som blev leveret hurtigt. De var dog i virkelig dårlig kvalitet - syntetiske og “billige” i sit udtryk. Jeg returnerede derfor og nu er der gået over en måned og jeg har intet hørt. Har skrevet på FB, via deres kontaktformular og direkte til kundeservice. Gennemført dårlig oplevelse.
Godt materiale, gode print, tro til det man ser på billedet og meget hurtig levering. Har bestilt 2 gange, havde det på 2.dagen efter bestilling.
Handler der helt sikkert igen.

Odpowiedź od The Cosy Dot
Havde bestilt 7 pudebetræk, hvor de 4 af dem så ud til at være "sløret" i selve printet. Jeg kontaktede kundeservice, som svarede meget hurtigt at deres lager desværre ikke havde kvalitetstjekket godt nok, da det var sket én gang før, at de havde fået "sløret" print fra leverandør. Jeg fik meget hurtigt sendt nogle nye og refunderet penge for et betræk.
De øvrige betræk var super fine og de får 5 stjerner for deres kundeservice i øvrigt:-)

Odpowiedź od The Cosy Dot
Rigtig god service. Havde bestilt tre pudebetræk og opdagede at det ene var defekt. Skrev til kundeservice og de sendte et nyt med det samme.

Odpowiedź od The Cosy Dot
Tynd og billig stofkvalitet. Hvid bagside - passer SLET ikke til forsiderne. “Send retur til vores adresse” - men hvad er adressen?
Januar 2023: TAK for fin løsning! 🌞