Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Jeg ønsker at sende min varer retur. Men kan ikke få fat i The Best Buy. Deres telefonnummer virker ikke og de svarer ikke på deres mail. Når jeg trykker på ansøg om retur sker der heller ikke... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg skrev en mail til Lene, da jeg blev bekymret efter at have læst anmeldelser herinde. Fik svar ganske kort efter, og aflagde derfor en ordre med en masse lækre Name It rib på tilbud til ungerne.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg vil gerne takke, for rigtig god kundeservice via telefonen samt en lynhurtig levering. Bestilt en dag, leveret næste 👍 Desuden, til en super tilbudspris. Både naboen og jeg glæder os over vore ny... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep odzieżowy
  2. Sklep z odzieżą dziecięcą
  3. Sklep z odzieżą męską
  4. Sklep z odzieżą dla puszystych
  5. Sklep z odzieżą damską

Napisane przez firmę

Her finder du et meget stort, lækkert og varieret udvalg af prisvenligt modetøj og mange mærkevarer til hele familien. Vi er en dansk virksomhed som i rigtig mange år har drevet en kæmpe stor fysisk butik på 1.500 m2 på Industrivej 78 i Børkop. Butikken er igennem årene konstant blevet udvidet og mængden og variationen af varer og skønne mærkevarer er også bare vokset. Det er også i butikken vi har en ret stor afdeling med legetøj. Derfor kan vi med stolthed sige, at hos THE BEST BUY kan du rent faktisk købe tøj til hele familien. Lige fra den mindste størrelse 50 til babyer fra NAME IT til herre plus-size størrelse 8XL fra f.eks. Jack & Jones Plus. Vi har lige taget interiør til baby i form af NAME IT HOME ind i sortimentet, hvilket du også kan finde på shoppen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Træls oplevelse

Jeg bestilte en nederdel d 13 april. Ordren blev godkendt og pengene blev reserveret på min konto. D 18 april har jeg intet hørt om pakken er afsendt, derfor sender jeg en besked om status på min pakke. De skriver dagen efter at min pakke vil blive sendt en af de kommende dage. Derefter går der nogle timer, hvor de så skriver at de ikke har min vare på lager og vil annullere ordren og reservationen af pengene. Jeg synes det er for dårligt at de ikke har styr på det inden jeg køber varen, samt at de først finder ud af de ikke har varen efter jeg har skrevet til dem.

19 kwietnia 2026
Oceniono na 4 z 5

Forsendelse

Meget hurtig forsendelse, men desværre blev pakken leveret til forkert pakkeshop, som er en grønthandler med uregelmæssige åbningstider. Der er en grund til, at man kunde vælger bestemte pakkeshopper baseret på erfaring med service og fejl. Ellers havde jeg givet fem stjerner.

6 stycznia 2026

Butikken svarer ikke.

Jeg ønsker at sende min varer retur.
Men kan ikke få fat i The Best Buy.
Deres telefonnummer virker ikke og de svarer ikke på deres mail.
Når jeg trykker på ansøg om retur sker der heller ikke noget.
Jeg tvivler på om jeg får sendt min varer retur.

29 grudnia 2025

KANON HURTIG OG GOD SERVICE

Jeg bestilte sidste uge 3 x 3 pack trusser, som jeg betalte for. 3 dage efter modtog jeg 3 x 1 pack. Jeg skrev straks til kundeservice, som beklagede fejlen og dagen efter modtog jeg de resterende 6 par. Det er virkelig en hurtig og god service. Og jeg er glad for, at man ikke bestred min ærlighed. Firmaet kan stærk anbefales og produktet, jeg bestilte, levede op til min forventninger :-)

7 sierpnia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej