Professionel, grundig og venlig service - alt i alt en rigtig god oplevelse! Efter overpluk af mine bryn i mine yngre dage, blev de endelig flotte og symmetriske igen! The Beauty Room kan varmt... Zobacz więcej
En helt igennem skøn og dejlig oplevelse, at få laver vipper hos The BeautyRoom 🙏 Klinikken er let tilgængelig, lige ved siden af Bryggen og med parkering, lige foran døren. Klinikken er lækkert... Zobacz więcej
Jeg fik færdig gjort mit lashlift og browlamination kursus med et kæmpe smil og stor glæde til at komme igang. Alt dette skyldes vores gode og mega dygtige underviser, Amalie. Hun skabte en tryg og d... Zobacz więcej
Dejligt sted - søde mennesker - dog var det lidt ærgerligt at der ikke blev hjulpet mere under praktisk undervisning - der gik underviser bare ud bagved og der manglede lidt frokost på 2.dag Men vil... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Her i klinikken er vi specialister i alle slags eyelash extensions lige fra single lashes, hybrid lashes, volume lashes og til mega volume lashes. Vi tilbyder også andre behandlinger som Lash Lift / Brow Lamination og Microblading / PhiBrows. Derudover underviser vi både fysiske og online kurser indenfor bryn og vipper. Vi glæder os til at byde dig velkommen i klinikken.
Gormsgade 8A, 7100, Vejle, Dania
- +4560489888
- marie@thebeautyroom.dk
- thebeautyroom.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Super professionel brow lamination
Super professionel brow lamination - godt tilfreds
Den bedste beslutning jeg nogensinde…
Den bedste beslutning jeg nogensinde har taget ift. mine øjenbryn, er at tage herned. Fantastisk resultat! Der er virkelig styr på håndarbejdet og jeg følte mig meget tryg hele vejen igennem processen.
Det kan 100 % anbefales at få lavet microblading hos The Beauty Room
Super god oplevelse
Super rart sted at være. Marie er super dygtig til sit arbejde, og laver de bedste microblanding øjenbryn. Hun har reddet mine øjnenbryn
Kan klart anbefales☀️
Smukkere bryn – og den dejligste oplevelse hos Marie!
Jeg har fået lavet microblading hos Marie i The Beautyroom, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Jeg rejste hele vejen fra København – og det var det hele værd.
Marie er utrolig professionel og samtidig så sød, omsorgsfuld og nærværende, at man straks føler sig tryg og godt tilpas. Man mærker hurtigt, at hun brænder for sit fag – hun tager sig tid, forklarer alt undervejs og skaber en rolig og behagelig stemning. Jeg følte mig i de bedste hænder fra start til slut.
Og resultatet? Helt fantastisk! Mine bryn ser naturlige, smukke og perfekt formede ud – præcis som jeg havde håbet på - endda endnu bedre. Jeg får så mange komplimenter og føler mig virkelig godt tilpas med dem.
Hvis du overvejer microblading, så kan jeg på det varmeste anbefale Marie i The Beautyroom. Man finder ikke nogen bedre. Hun er virkelig noget særligt! 💕✨
Elsker alt ved jer!
Jeg har taget et online og fysisk kursus, begge dele har været fantastiske! De er simpelthen så gode til at hjælpe. Jeg har fået så meget ud af begge kurser. Kan kun anbefale jer til alle ❤️
Købte en forkert vare og fik afvide jeg…
Købte en forkert vare og fik afvide jeg bare kunne lade vær med at afhente den, så ville den blive sendt retur og så ville pengene blive sat tilbage på min konto. Det gjorde de 2 dage efter pakken var sendt retur 😊
En god helhedsoplevelse
Fik for nogle år siden en dårlig oplevelse, hvor der var mangel på afslapning og service. Nu er det dog en helt anden oplevelse. Man kan tydeligt mærke at der er kommet stort fokus på kvalitet og helhedsoplevelsen. Fik lavet et super flot lashlift, der var god afslappende atmosfære og jeg nyd oplevelsen :)
Jeg har fået mine drømme bryn
Jeg har fået mine drømme bryn! Marie er utrolig professionel, sød og meget omhyggelig. Jeg kan varmt anbefale at få lavet microblading/phibrows hos The Beauty Room :)
Rigtig god service og nemt at komme i…
Rigtig god service og nemt at komme i kontakt med, hurtig respons.
Helt fantastisk forløb!
Jeg kører gerne langt for de bryn 👍
SÅ fantastisk behandling både for browlift/lashlift og nu med microblading. De kan virkelig deres ting.
Marie er super god til, at informerer under hele behandlingen og resultatet taler for sig selv. Symmetrisk, naturligt og yderst smukt arbejde. Det er anden gang jeg kommer der, og absolut ikke sidste!
I am hooked 😅.
5 stjerner herfra!
Jeg har gået her i 2 år nu
Jeg har gået her i 2 år nu. Jeg har aldrig været sååå glad for mine vipper som herfra. De er sååå flotte hver gang. Jeg står i butik og mange spørger hvor jeg får dem lavet, fordi de synes de er sååå pæne. Kæmpe anbefaling herfra 🫶
Online kursus
Jeg har taget deres online Lash lift og brow lamination kursus, og kan varmt anbefale det. Man får tilsendt gode videoer, hvor man både kan se og får forklare hvordan man skal gøre. Derudover får man også tilsendt læsestof, så man er på intet tidspunkt i tvivl om, hvad man skal. De er også gode til at svare hurtigt, hvis man skulle have spørgsmål. Super nem måde at tage kurset på, i ens eget tempo.
👍👍👍👍👍😍😍😍😍😍
Fantastisk arbejde.
Meget søde medarbejdere og virkelig godt arbejde. Kommer fra Århus for at få lavet mine øjenbryn i The Beauty Room. Jeg kunne ikke være mere glad for resultatet.
Meget tilfreds 😊
Jeg er så glad og tilfreds ved at få lavet microblading hos Marie!
Jeg vil til enhver tid anbefale stedet.
De er seriøse, dygtige og mega søde!
De er så mega dygtige og grundige 👏🏼👌🏼…
De er så mega dygtige og grundige 👏🏼👌🏼 Man bliver grundig vejledt både inden behandling og efter. Samt man er tryg og ved de bryn/behandling man får passer unikt til en personligt. Kæmpe anbefaling ⭐️
Brilliant lash lift
Been getting my lashes done for a year now always turn out incredible and last so long, all the staff are so friendly and nice, definitely recommend.
Altid god feedback og kommunikation
Altid god feedback og kommunikation, og står altid til rådighed 😊