Haljina koju sam naručila je došla ista kao na što je bila na slici. Mjere pogođene, kao da je šivana po meni tako da ništa nemoram popravljati čak ni dužinu haljine. Visoka sam 163, 74 kg i opseg gr... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Fantastisch ervaring, mijn bestelling beantwoord volledig aan mijn verwachtingen (prachtige kwaliteit en kleur), werd heel snel en veilig geleverd. Zelf de verpakking vul je instant met liefde. Mijn t... Zobacz więcej
Prachtige jurk, mooie kleuren, super vrouwelijk. Het pakketje kwam aan in een roze zakje met hartjes erop. Daarin een superschattig pakketje in vloeipapier met een touwtje, kaartje en een kusje. Een... Zobacz więcej
P r a c h t i g e kleding! Vintage rokken en geborduurde jas om verliefd op te worden. Met zorg verpakt als meerdere cadeautjes. Alleen 1 aandachtspuntje: door het dunne karton van de doos, was deze t... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Lieve vrouwen, onze shop is een 100% Fairtrade shop. Alle producten worden handgemaakt in onze Ateliers met heel veel liefde en aandacht❤️ Wij willen niets liever dat jij gaat stralen vanuit diegene wie jij bent. Jouw essentie, dat wie jij bent is volkomen uniek en precies voldoende. De plek die jij in je leven inneemt is bedoeld voor jou. En mooie kleding kan jou helpen om die plek ook echt te gaan innemen! Daar doen wij met ons team alles aan!
Dane kontaktowe
Siebengaweg 2, 8444DD, Heerenveen, Holandia
- 06-38699960
- info@the-twosisters.nl
- the-twosisters.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Top !
Ik ben zeer blij verrast met de ontvangen Kimono Hope.
Het was lastig kiezen en mijn favoriet was al uitverkocht. Maar toen ik mijn bestelling binnen kreeg was ik 'overwhelmed' door de mooie kleuren icm de zachtte en prachtige stof.
Ik moet er eerlijk bij vertellen dat ik van plan was om 'm als 'ochtendjas' te gaan gebruiken.....maar daar is tie veel te mooi voor. Dus....draag m nu lekker overdag, met spijkerbroek er onder bijvoorbeeld .
Top product!
Wat een mooie jurk
Wat een mooie jurk, en wat was het leuk ingepakt. Echt een cadeautje om te openen.
Top dames, ik ga van mijn nieuwe aankoop genieten.
Groetjes
Prachtige kleding met een mooi verhaal.
Prachtige kleding met een mooi verhaal.
Je voelt je zo gelukkig in een rok van de sisters!
Goede maat informatie
Goede maat informatie. Past precies. Snelle levering. Pakker was er al 3 dagen na bestelling.
De maat
De maat, model en kleuren waren prima.
Ik had de spullen snel in huis.
Maar bovenal vind ik het project van grote waarde.
Snel in huis
Snel in huis, zorgzaam ingepakt en mooie eerlijke kleding
Twee heuptassen
Ik heb twee heuptassen besteld, die zijn superleuk en van goede kwaliteit, sommige ritsen moet je even een aantal keer open en dicht doen en dan zijn ze soepel. De bestelling was er heel vlot en er zat een lief berichtje bij!
Mooi!
Mooi!
Mooie kleding, fijne stoffen. Keurige levering en (belangrijker) mooie achtergrond.
Best dresses and skirts
Best dresses and skirts, the quality is incredible! The women working there are the sweetest and the shipping is very fast if you order online + the packaging is so cute and I even got a gift!! 100/100 ❤️ I ordered a few months ago *
Kwaliteit op meerdere fronten
Als je vragen hebt, word je snel en correct geholpen via de chat. Bestelling werd binnen enkele dagen al bezorgd, prachtig ingepakt, met een lief handgeschreven kaartje erbij. Superblij met mijn jurk ❤️
Geweldige kleding
Geweldige kleding. Het zit heerlijk
En ik voel me er fantastisch in. Hier was ik echt naar op zoek.
Ik heb nog neut zo een liefdevol pakket…
Ik heb nog neut zo een liefdevol pakket ontvangen
Het was snel zoals beloofd
Mijn kleren super leuk en ook uniek.De aanbevolen maat was top
Alleen de kortingscode was niet gelukt
Darrom kwam ik bij klarna terecht, wat mij nu spijt
Want Ingrid en Femke verrichten goed werk
Ik hoef geen korting
Ik hoop dat de vrouwen in India
nog meer steun krijgen
Nog even sparen en ik koop zeker nog eens bij de two sisters
Aho
Liefs martina🥲🙏
Mooie kleding
Mooie kleding
Zijn vriendelijk...
Word snel verstuurd zodat het binnen 2 dagen al binnen komt...
Ik ben er super blij me
Mooi product, mooie bijdrage aan ongelijkheid!
Mooi product en snel geleverd. Een mooi bedrijf wat iets mooi bijdraagt aan de ongelijkheid in de wereld. Ik ben blij daaraan mee te werken door een mooi product te kopen bij The two Sisters. Win-win-situatie!
Ik ben zeer tevreden over Two Sisters.
Ik ben zeer tevreden over Two Sisters.
Je eerste bestelling blijft toch altijd een beetje een verrassing .Dankzij de positieve recensies van anderen heb ik dan toch besteld en wat een snelle levering .De kleding is met liefde en zorg verpakt . Een schattig sleutelhangertje erbij gekregen 🌷Je pakketje is als een cadeautje aan jezelf , zo mooi verpakt .!Het leuke persoonlijke briefje én de wasvoorschriften er met de hand bijgeschreven , wel Sisters een dikke 10 !!!
Snelle levering. Na 2dagen juweeltjes ontvangen. Mooie juwelen net zoals op de foto.
Erg tevreden, maar 1 minpuntje
Ik heb recent voor het eerst bij deze webshop besteld en twee prachtige rokken gekocht: de Real Gypsy rok (90 cm) en een zijden Gypsy rok. Ik ben er ontzettend blij mee.
De kwaliteit is prima, alleen ging er een naadje los bij het strikgedeelte van de Real Gypsy rok. De prijzen zijn wat aan de hoge kant, maar ik vind ze gerechtvaardigd. Het nadeel is wel dat je hierdoor snel door je budget heen bent en niet meer kunt bestellen, terwijl ze zoveel mooie producten hebben.
Wat ik fijn vond, was dat er instructies voor het wassen van de kledingstukken bij zaten; dit maakte alles erg duidelijk.
De levering was snel en de producten waren leuk en netjes verpakt.
Al met al ben ik erg tevreden.
Een prachtige jurk
Een prachtige jurk gekocht en snel ontvangen. Mooie kwaliteit en geweldig ingepakt, was echt een cadeautje! Wel de eerste bestelling, zeker niet de laatste!!!
Doświadczenie Trustpilot