3,7

Średnia

Best på alle punkter blandt flere tilbudsgivere

Michael er uden tvivl en meget erfaren og kompetent energirådgiver.
Efter jeg spurte på et website for 3 varme tilbud ringede Michael og kom ud for at se huset igennem.
Han var yderst grundig og tog mange ting i betragtning for at komme med den bedste løsning. De andre tilbudsgivere gav mig blot dårlige standard løsninger uden overhovedet at se på huset.
Thaysen og co. Kom samtidig med den bedste løsning, forståelig forklaring og laveste pris.

En klar anbefaling herfra hvis man søger den bedste rådgivning og løsning for varmepumpe eller energioptimering af sit hus.

15 kwietnia 2024

Varme anbefalinger herfra

Varme anbefalinger herfra! Vi bestilte Thaysen til at lave VVS, da vi skulle have lavet nyt badeværelse. De kom som aftalt, og blev færdige som aftalt. De gav sig tid til at lytte til vores ønsker, og var med på at spare med os som kunder, og alt kunne lade sig gøre.

24 listopada 2023

Det startede så godt, men så knækkede kæden, desværre

Det startede med en super god kommunikation og forslag til løsninger. Så kom svenden og løste en lille opgave. Stadig super godt!! Men så begyndte kommunikationen at knirke. Oplevelsen af at være til besvær - ja sågar fortæller mester, at man ikke skal ringe, da han er på kursus og ikke vil forstyrres. Man kan jo spørge sig selv om hvorfor han så tar' telefonen. Dér forsvandt den første stjerne (tilbage er nu fire). Thaysen giver så et tilbud på en mindre opgave. Da jeg spørger ind til prisen får jeg intet svar. Dér forsvandt den næste stjerne (tilbage er nu tre). Så sender jeg en mail og spørger ind til den store opgave. Stor for en privatperson, da det drejer sig om installation af samtlige varmekilder i stueplan. Men åbenbart ikke interessant for Thaysen, som endnu engang vælger IKKE at vende tilbage. Det kostede så endnu en stjerne. Med et smil på læben kan man sige, at vi har oplevet den omvendte "Grimme ælling". Det startede så godt - men jeg kan ikke forstille mig, at jeg kontakter Thaysen igen - jeg risikerer jo bare at forstyrre ham. Og det kan andre jo også risikere. Så Thaysen kan jeg ikke anbefale til andre, desværre - for det startede jo så godt.....

22 lutego 2021

Meget venlig

Meget venlig
selvom jeg brugte dem kun til rådgivining.
En af de ganske få virksomheder som forstår hvad de laver.
Når du er heldig og kan vente inden de har tid, så gør det!

29 czerwca 2018