Thauer Stresscenter ApS Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Vi har fået et 2 timers stress kursus fra Thauer Stresscenter, som er obligatorisk at se. Men det er lang tid at afsætte i en travl dag, og emnerne og pointerne drukner for mig desværre i en uinspirer... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har med stor glæde og stort udbytte deltaget i såvel "Psykisk Førstehjælp" som "MasterClass i Stress". Begge kurser blev gennemført på en rigtig god måde med inspirerende og levende undervisnin... Zobacz więcej

1. Klinika specjalistyczna
  2. Wydawnictwo
  3. Kurs

Napisane przez firmę

Thauer Stresscenter har ekspertise indenfor stress og psykisk førstehjælp. Vi samarbejder med Psykiatrifonden omkring deres program indenfor psykisk førstehjælp. Vores kendetegn er det store engagement vi lægger i arbejdet med både virksomheder og mennesker, som er ramt af stress.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

34 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Jeg har deltaget i flere af Thauer…

Jeg har deltaget i flere af Thauer Stesscenters webinarer og foredrag og kan kun varmt anbefale at deltage, det er informativt og rigtig gode værktøjer til person med stress eller tæt på. Men det er også meget at lære selv om man ikke er stressramt. Så super godt og varmt anbefales.

Odpowiedź od Thauer Stresscenter ApS

Tusinde tak for Jeres meget positive tilbagemelding. Dejligt I følger med på sidelinjen og bakker op :o)

Det rigtige valg

Føler du dig stresset eller arbejder du et sted med et presset arbejdsmiljø, så er der meget kvalificeret hjælp at hente hos Thauer Stresscenter. Rikke Thauer har mange gode værktøjer og et helt team af dygtige samarbejdspartnere som kan hjælpe til hvis der er brug for det.

Kære Merete,

Oceniono na 5 z 5

Hurtig hjælp og gode konkrete værktøjer

Jeg vil klart anbefale Rikke og Thauer Stresscenter. Det har hjulpet mig til at kunne håndtere stressede situation, samt bedre at kunne sige fra. Jeg har kunnet bruge de værktøjer som jeg har lært, både på mit arbejde og derhjemme.
Jeg vil også varmt anbefale at melde sig ind i Klub Stressfri Hverdag, hvor du har adgang til en masse spændende og lærerige optagede foredrag, videoer af stressværktøjer og meget andet.

Kære Frank,

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god information og konkrete…

Rigtig god information og konkrete værktøjer til at håndtere stress. Mange gode webinarer med eksperter inden for hvert deres område. Jeg har haft stress 3 gange og lærte her helt ny tilgang til hvordan jeg en gang for alle kan blive stressen kvit

11 marca 2021

Kære Mette,

Tusinde tak for din meget positive tilbagemelding :o)

Dejligt du har lært noget som kan gøre du bliver stressen kvit.

Oceniono na 5 z 5

En god torsdag aften hver uge

En god torsdag aften hver uge, hvor forskellige personer deler ud af viden og inspirerer. Stor tak.

11 marca 2021

Kære Susan,

Stress and related ailments

Practically once a week, Rikke Thauer presents a new subject and a new presenter who talks about different issues regarding stress and it's implications in daily life.

25 lutego 2021

Kære Jocelyn,

Deltog i Rikke Thauers Foredrag

Deltog i Rikke Thauers Foredrag. Meget givende omend blot 2 timer. Meget professionelt og seriøst. Gode redskaber, at tage med sig både til forståelse af egne mønstre og derfor mulighed for ændringer ved at tage ansvar for egne reaktioner, men også særligt til brug i jobbet som studievejleder.

10 października 2018

Kære Susse,

Oceniono na 5 z 5

God og levende undervisning!

Meget inspirerende!
Jeg har fået god indsigt i psykiske sygdomme og konkrete værktøjer, som helt klart er relevant i mit job, men også helt generelt. Jeg føler mig meget bedre klædt på end før jeg blev Psykisk førstehjælper.

14 września 2015

Odpowiedź od Thauer Stresscenter ApS

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Fantastisk

Jeg kan varmt anbefale et kursus her, jeg fik rigtig mange værktøjer med hjem til min hverdag og det var på en indlevende måde med eksempler fra det virkelige liv.
Jeg føler mig meget bedre rustet i forhold til vores ansatte i virksomheden.

14 września 2015

Odpowiedź od Thauer Stresscenter ApS

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Masterclass i stress

Det er altid en fornøjelse af blive undervist af Rikke. Igen kommer hun omkring et komplekst emne på en måde der gør det forståeligt for alle.

13 września 2015

Odpowiedź od Thauer Stresscenter ApS

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Inspirerende og levende

Begge kurser blev gennemført på en rigtig god måde med inspirerende og levende undervisning, der både fastholdt og inddrog kursister.
Kan klart anbefales.

12 września 2015

Kære Jens,

De bedste hilsner Rikke

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej