Tømrerfirmaet Kenn ApS Recenzje 31

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,4

Oceniono na 1 z 5

Det er 1. og sidste gang jeg bruger Kenn Tømrer, de kunne ikke tætne min dør, som de selv havde valgt. Jeg måtte have min søster der er frisør til at gøre det færdig.

Oceniono na 5 z 5

Vi har tidligere i et større køkkenprojekt gjort brug af Kenn, hvilket vi var rigtig glade for, meget smukt rørkasse arbejde, hvis man kan kalde en rørkasse dette😂 Nu stod vi, og havde en mindre opg... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk arbejde fra start til slut med køkkenrenovering og ombygning af entre. Fagligheden er bare helt i top. Kenn er yderst behagelig og udfører arbejdet til topkarakterer. Vi er meget tilfredse... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hvis du har brug for en tømrer, der kommer til tiden, lytter til dine ønsker, og kan sit kram, OG som samtidig har en venlig og positiv personlighed - så er det Kenn, du skal have fat i. Jeg skulle... Zobacz więcej

1. Stolarz

Napisane przez firmę

Hos Tømrerfirmaet Kenn går vi op i godt håndværk og med en passion for detaljer

4,4

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Rigtig god oplevelse

Suveræn oplevelse hele vejen igennem. Projektet blev færdiggjort som aftalt både ift. tid og pris, og det står knivskarpt. Næste gang der skal bruges en tømrer i min husstand, så bliver der ringet til Kenn igen.

27 sierpnia 2024

Hej Christian,
Tak for tilliden. Jeg håber I får mange gode stunder under jeres fine overdækning. Jeg håber vi ses igen. Vh. Kenn

Oceniono na 5 z 5

VI har benyttet Tømrerfirmaet Kenn ApS…

VI har benyttet Tømrerfirmaet Kenn ApS til en større fugtskade på tag og ydervægge. Vi fik en meget kompetent rådgivning og et fagligt flot stykke arbejde.
Der var under hele forløbet en rigtig god kommunikation samt løbende briefing omkring status mm. Absolut en håndværker som vi vil benytte igen og anbefale til andre - Wiicom Administration

17 maja 2024

Hej Katrine,
Tak for jeres tillid - jeg er glad for at kunne hjælpe. Tak for den rosende ord!
Jeg håber vi ses en anden gang! Vh. Kenn

Nyrenoveret udestue

Vi fik Tømrerfirmaet Kenn til at renovere vores gamle og trætte udestue, og det har været en rigtig god oplevelse. Vi har nu fået et virkeligt dejligt nyt rum i huset. Kenn har lavet et godt og lækkert stykke håndværk, til den aftalte og yderst rimelige pris.
Alle aftaler har været afholdt til tiden, så vi har været ovenud tilfredse med Kenn. Helt klart 5 stjerner herfra.

14 maja 2024

Hej Jesper,
Tusind tak for den gode behandling. Det var en fornøjelse. Jeg håber I nyder jeres fine udestue mange år fremover. Tak for de rosende ord 🌟

Oceniono na 5 z 5

Jeg har brugt Kenn til diverse opgaver…

Jeg har brugt Kenn til diverse opgaver i mit sommerhus, Kenn har udført alle opgaver til UG og derudover overholdt alle aftaler, både i forbindelse med planlægning og udførelse af arbejdet, det er tydeligt at mærke at Kenn har en stor faglig stolthed omkring sit håndværk og gør sig umage med at komme med gode ideer og ser muligheder i stedet for begrænsninger, hvilket jeg har sat stor pris på. Kæmpe anbefaling herfra!

4 marca 2024

Hej Julie,
Mange tak for de rosende ord :)

En god oplevelse

Tømrerfirmaet Kenn: 1. klasses veludført arbejde. Punktlighed, hjælpsomhed og ordentlighed. Derfor mine bedste anbefalinger. Arbejdets art: Ny dør og vindue plus diverse småreparationer.

16 lutego 2024

Hej Ole,
Det var en fornøjelse at arbejde for dig. Glæder mig til, at vi skal igang med gavlen.

Oceniono na 5 z 5

Tømrerarbejde i høj kvalitet!

Tømrerarbejde i høj kvalitet!
Kenn har hjulpet os med flere både store og små projekter. Blandt andet i vores sommerhus hvor intet passer med standardmål og i vores eget hus ifbm en større renovering. Begge steder er leveret tømrerarbejde i topkvalitet. Alt tilpasset til vores behov og selv de små detaljer man ikke selv var klar over, har han sørget for. Skønt med en håndværker hvor man ikke selv skal have styr på det hele og bare kan stole på at de levere et godt stykke arbejde.

19 stycznia 2024

Hej Maria!
Det har været en fornøjelse! Ser frem til mere samarbejde i fremtiden - hils Nicolai :)
Vh. Kenn

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej