Zoals beloofd, zou ik mijn review herzien als ik mijn bestelling toch zou krijgen. Zojuist is het bezorgd en ik ben er heel blij mee! Dus in tegenstelling tot het vorige bericht, ben ik nu heel tevred... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
KOOP HIER NIET!! Vaas gekocht via verjaardagsverlanglijstje van een vriendin. Bevestiging ontvangen per mail, maar product wordt vervolgens niet verstuurd. Op mail wordt ook niet gereageerd. Tip: koop... Zobacz więcej
Keurig afgeleverd. Netjes verpakt. Het voldeed aan de verwachtingen. Moest er even op wachten maar dat stond bij de bestelling. Heb wel een vraag daarovergesteld. Geen antwoord gekregen De best... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Welkom bij T&F HomeStyle - jouw bestemming voor huisstijlproducten. Wij streven ernaar om je huis te transformeren tot een oase van comfort en elegantie. Ontdek onze zorgvuldig samengestelde collectie van hoogwaardige interieurartikelen en decoratieve accenten die je helpen om je eigen unieke stijl tot leven te brengen. Of je nu op zoek bent naar tijdloze meubels, trendy decoraties of praktische woonaccessoires, bij ons vind je alles wat je nodig hebt om van je huis een ware weerspiegeling van jouw persoonlijkheid te maken. Verander je huis in een warme en uitnodigende ruimte met de huisstijlproducten van T&F HomeStyle.
Dane kontaktowe
Holandia
- tfhomestyle.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 20% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Het bestelde product voldeed aan alle…
Het bestelde product voldeed aan alle verwachtingen ,ik ben er heel blij mee.Per ongeluk 2 keer besteld dus ook 2 keer betaald .Maar kreeg nadat ik het pakket retour gestuurd had het betaalde bedrag terug gestort op mijn rekening.
Super snel via de chat geregeld
Super snel via de chat geregeld, in de achtermiddag besteld en de andere dag al in huis. Goed geregeld en een pracht product.
Ik ben super blij met de verweven vaas…
Ik ben super blij met de verweven vaas mooie kwaliteit

Odpowiedź od T&F HomeStyle
Op tijd geleverd
Mooi vaas
Snelle levering, artikel was stevig verpakt.
Vaas is heel mooi iets kleiner dan ik had verwacht maar het is een mooie eyecatcher.
Netjes op tijd en goed en stevig…
Netjes op tijd en goed en stevig verpakt
Super bij mee,top
Een snelle bezorging
Een snelle bezorging, werkelijk zeer goed verpakt en een mooie set ontvangen.
Mooi product met unieke uitstraling
Ik had de zwarte vazen besteld
Ik had de zwarte vazen besteld, maar heb witte gekregen.

Odpowiedź od T&F HomeStyle
Top decoratie
Wat een prachtig elegante vazenspel met niet van echt te onderscheiden (alleen de reuk dan 😜) tulpenspel. Super we kunnen onze ogen er niet vanaf houden. Kwaliteit is top. Dus een toppertje!
Leuk kado
Ik had voor mijzelf de vazenset gekocht, en bedacht dat dit ook leuk is om kado te geven. En de levering was nu heel snel.
Doświadczenie Trustpilot