Testum Recenzje

1. Konsultant ds. zdrowia
  2. Badanie krwi
  3. Sklep z produktami dla zdrowia i urody

Napisane przez firmę

Testum är ett modernt hälsoföretag som hjälper privatpersoner och företag att ta kontroll över sin hälsa på ett tryggt, enkelt och professionellt sätt. Vi erbjuder hälsokontroller, blodprover och medicinska analyser i samarbete med kvalitetssäkrade laboratorier. Vårt mål är att göra det lättare för människor att förstå sin hälsa och få tydliga insikter baserade på riktiga medicinska data. Det som gör Testum unikt är kombinationen av snabbhet, säkerhet och personlig service. Våra kunder får provsvar snabbt – ofta inom bara några dagar – tillsammans med en tydlig och lättförståelig sammanställning samt en medicinsk kommentar. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra både analyskvalitet och kundupplevelse för att ge våra användare det bästa möjliga underlaget för att fatta beslut om sin hälsa. Vi lägger stor vikt vid trygghet och transparens. Alla analyser utförs av ackrediterade laboratorier, och våra lösningar för journaler, inloggning och kommunikation är utvecklade med högsta standard för datasäkerhet. Hos oss kan varje kund känna sig trygg med att deras uppgifter hanteras konfidentiellt och professionellt. Testum växer snabbt tack vare nöjda kunder som uppskattar vårt moderna och personliga sätt att arbeta. Vi strävar alltid efter att leverera service i toppklass och att göra avancerad hälsodata tillgänglig och förståelig för alla. Vår vision är att ge varje människa bättre kontroll över sin hälsa – enkelt, effektivt och pålitligt.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 18

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Enkelt

Snabbt, smidigt effektivt. Enkelt att boka, besöket gick på 10min och fick provsvaren någon dag senare. Precis som det ska fungera. Rekommenderar starkt

14 lipca 2026
Oceniono na 5 z 5

Trygg och professionell process.

Jag är otroligt tacksam för den fina upplevelsen jag hade hos Testum. Hela processen var så enkel, smidig och professionell från början till slut.
Jag uppskattade verkligen hur snabbt jag fick mina blodprovsresultat, tillsammans med läkarens tydliga kommentarer och förklaringar som gjorde det lätt att förstå resultatet. Det märks att Testum verkligen bryr sig om sina kunder och erbjuder en trygg och professionell service.
Stort tack till hela teamet på Testum för ert bemötande och ert engagemang. Jag känner mig väldigt nöjd och kommer definitivt att komma tillbaka igen. Rekommenderas varmt!

14 lipca 2026
Oceniono na 5 z 5

Jag gjorde ”hälsotest stor man”

Jag gjorde ”hälsotest stor man”.
Processen var smidig, snabb och noggrann.
Enkel betalning och bokning av tid.
Från bokning till resultat var mycket snabbare än vad jag trott.
Uppskattar de tydliga och hjälpsamma kommentarerna på testet från läkaren.
Jag fick hjälp med det jag behövde och mer därtill.
Rekommenderas! 5/5

10 lipca 2026
Oceniono na 5 z 5

Det var mycket enkelt att boka och…

Det var mycket enkelt att boka och hemsidan upplevdes som både smidig och professionell. Jag fick hjälp genom hela processen, vilket gav ett tryggt intryck. Dessutom hade de ett riktigt bra erbjudande och hänvisade oss till en utmärkt vårdcentral. Hela upplevelsen var en solklar 10/10.

24 kwietnia 2026

Jätte nöjd!!

Jätte nöjd! Snabb återkoppling med en tydlig sammanfattning av mina resultat från läkaren på Testum 😃

31 grudnia 2025
Oceniono na 4 z 5

Väldigt smidigt och enkelt sätt att få…

Väldigt smidigt och enkelt sätt att få sina värden kontrollerade. Snabbt och proffsigt handhavande. Kan varmt rekommendera Testum!

8 grudnia 2025

Stort tack för din fina recension!
Vad roligt att höra att du upplevde processen som smidig, snabb och professionell. Tack för din rekommendation!

Oceniono na 5 z 5

Tack vare testerna fick jag veta att…

Tack vare testerna fick jag veta att jag hade en sjukdom, och jag är glad att det upptäcktes i tid. Hela upplevelsen var väldigt positiv, inte minst tack vare en kundtjänst som svarade oerhört snabbt. Jag kan varmt rekommendera dem.

15 grudnia 2025

Odpowiedź od Testum

Tack för att du delar med dig av din upplevelse och för ditt fina omdöme.
Vi är glada att höra att processen kändes positiv och att vår kundtjänst kunde hjälpa dig snabbt.
Tack för din rekommendation och för ditt förtroende.

Oceniono na 5 z 5

Jag är mycket nöjd med min upplevelse…

Jag är mycket nöjd med min upplevelse när jag tog prover. Trevlig personal som förklarade allt lugnt och tydligt. Kände mig väl omhändertagen från början till slut.

20 listopada 2025

Odpowiedź od Testum

Stort tack för din fina feedback!
Vad roligt att höra att du kände dig väl omhändertagen och att vår personal kunde skapa en trygg upplevelse för dig.
Varmt välkommen tillbaka!

Mycket positiv upplevelse av Testum AB

Mycket positiv upplevelse av Testum AB. Professionellt bemötande, tydlig kommunikation och snabb återkoppling genom hela processen. Man märker att de har god kompetens och ett genuint engagemang för sina kunder. Känns tryggt och pålitligt – kan varmt rekommendera Testum AB.

22 listopada 2025

Stort tack för din fina recension!
Vi är glada att höra att du upplevde oss som professionella och tydliga genom hela processen. Din feedback betyder mycket för oss.
Varmt välkommen tillbaka!

Mycket professionella.

Mycket professionellt företag
Smidig process från start till slut. Snabb service, tydlig kommunikation och riktigt bra bemötande. Rekommenderas starkt!

17 listopada 2025

Odpowiedź od Testum

Tusen tack för din vänliga återkoppling! Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd med både service, kommunikation och bemötande. Vi strävar efter att göra processen så enkel och trygg som möjligt, och det är fantastiskt att du upplevde det så.
Allt gott!
Teamet på Testum

Seriöst och professionellt företag

Seriöst och professionellt företag. Riktigt bra service och kommunikation!

9 listopada 2025

Odpowiedź od Testum

Tack för din återkoppling!
Vi strävar alltid efter att vara professionella och ge bästa möjliga service, så det betyder mycket att höra att du är nöjd.
Hör gärna av dig om det är något mer vi kan hjälpa till med!

Gick snabbt med ePassi

Gick snabbt med ePassi, upplevde god kundtjänstkontakt och återkoppling på blodprover. Rekommenderas starkt!

9 listopada 2025

Odpowiedź od Testum

Stort tack för din fina recension! 🌟 Vi blir verkligen glada av att höra att du är nöjd med oss. Ditt förtroende betyder mycket, och vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver.

Teamet på Testum

Proffesionella och snabba

Proffesionella och snabba, rekommenderas starkt!

5 listopada 2025

Stort tack för din fina recension!
Vi är glada att höra att du är nöjd med både snabbheten och servicen.
Tveka inte att höra av dig om det är något mer vi kan hjälpa dig med – du är alltid välkommen tillbaka!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej