Vier maanden geleden hebben we een product bij Tess en Tobi besteld en betaald. Het pakketje zou volgens Tess en Tobi en de vervoerder DHL bij ons thuis afgeleverd worden. Maar DHL heeft... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Tess en tobi (voorheen Jut en Julie) kwam ik tegen op instagram. Wat een fantastisch concept, waarbij duurzaamheid, lerend spelen en mooie producten centraal staan! Bij ons zijn de wasbare boterhamzak... Zobacz więcej
Mooie eerlijke duurzame producten. De boterhamzakjes zijn echt top! Met dagjes uit gaan ze altijd mee en vriend neemt ze mee naar z'n werk. Brood blijft vers en wordt niet platgedrukt. Maar ook maiswa... Zobacz więcej
Wat een geweldige service vanuit Tess&Tobi! Mijn pakket was geleverd bij een GLS pakketpunt dat steeds gesloten was. Na meerdere keren proberen en bellen, Laura gevraagd via instagram om hulp. Zij hee... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Sklep z produktami dla dzieci
- Sklep z odzieżą dla niemowląt
- Sklep z artykułami dla niemowląt
- Sklep z odzieżą dziecięcą
- Sklep z zabawkami dla dzieci
Napisane przez firmę
Duurzame producten voor kinderen en volwassenen. We begonnen met onze eigen hydrofiele doeken, slabbetjes en siliconen servies. Inmiddels verkopen we naast ons eigen merk nog veel meer mooie, duurzame merken. Onze populairste producten nu zijn de zero waste producten zoals bowl covers en wasbare boterhamzakjes. Maar je bent bij ons ook aan het goede adres voor fijne kraamcadeaus, houten speelgoed, biologische verzorgingsproducten en nog veel meer. Van elke bestelling proberen we echt een feestje te maken.
Dane kontaktowe
Laan van Ouderzorg 185, 2352HN, Leiderdorp, Holandia
- 0622309644
- Info@tessentobi.nl
- tessentobi.nl
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Dikke aanrader!
Laatst voor het eerst een bestelling gedaan, was veel sneller binnen dan ik verwacht had! Mooie producten van goede kwaliteit, snelle verzending en hele leuke spontane ondernemers die met alle liefde op DM's op Instagram reageren en leuke interactie hebben met hun volgers/klanten! :)
Eerlijke en fijne producten
Naast dat Laura en Pim zulke top ondernemers zijn, terwijl ze ook 2 jonge kinderen hebben, maken ze ook prachtige producten. Wij hebben inmiddels een kleine collectie thuis, de producten zijn stuk voor stuk prachtig, gaan lang mee, de hydrofiele doeken blijven zacht aanvoelen. Mega trots op jullie!!
Aanrader, Tess & Tobi!!
Super fijne en duurzame producten, vrolijke printjes en bovendien ambitieuze en lieve eigenaren!
Ik ben zelf erg fan van de boterhamzakjes en bowlcovers enzo, maar geef ook graag de kinderproducten als (kraam)cadeau. Daar krijg ik ook altijd positieve verhalen over terug.
Echt een aanrader dus!
Leukste webshop!
Ik was al enthousiast toen het nog Jut & Julie was maar nu nog steeds. Supee fijne klantenservice krijgt snel antwoord en hoe fijn dat alles duurzaam is 🥰 ik raad Tess & Tobi zeker aan!
Mooi, duurzaam en leuk!
Zo blij altijd met de spulletjes van Pim en Laura! Mooie kwaliteit, duurzaam en leuke printjes! Vooral de bordjes, slabjes en boterhamzakjes gebruiken we meerdere keren per dag!
Fijn klantcontact, goede uitleg
TOP bedrijf!
Al meerdere keren besteld: altijd zeer tevreden.
Boterham zakjes dagelijks in gebruik, bijv voor rijstwafels meenemen of als 'vershoudzakje'.
Ook de orbeez/waterparels zijn echt een hit!
Aanrader!
Heel fijne webshop met mooie en kwalitatief goede spullen. Prachtige producten voor baby’s en kinderen, maar ook over de duurzame producten voor volwassenen ben ik enthousiast.
Naast de mooie spullen ook nog eens een fantastische kleine ondernemer, die op instagram een kijkje in de keuken geeft. Ik geef hier mijn geld veel liever uit dan in een grote winkel waarvan ik niet weet waar mijn geld terrcht komt.
Zeker voor herhaling vatbaar!
Prachtige spullen!😍
Prachtige spullen! Mooi ingepakt! Lief kaartje erbij. Snel geleverd. Helemaal tevreden😍
Mooie producten en goede service
Mooie en vooral goede producten vanuit een leuk bedrijf! Je merkt als klant het plezier van de verkoper, bij de goede service, snelle verzending en leuk ingepakt.
Erg blij met dit mooie bedrijf
Erg blij met dit mooie bedrijf. Fijne producten, goede prijzen en vlotte zending. En de onderneemster achter dit bedrijf vind ik geweldig, dus aanrader!
Zo'n fijne webshop met mooie duurzame…
Zo'n fijne webshop met mooie duurzame spullen. Gerund door een super stel met jonge kinderen en heel veel ambitie. Leuk om verantwoorde en fijne cadeautjes te kopen en hier een gezin mee te suporten. ❤ Super goede en snelle reactie op vragen.
Super
Super contact, snelle levering en hele fijne en mooie producten. En de eigenaars zijn ook gewoon hele leuke mensen!
Duurzame webshop snel geleverd
Hele fijne webshop met veel duurzame producten. Heb de bowlcovers, boterhamzakjes en speelgoed voor de kids en tot drie keer toe de volgende dag in huis 😊
Super snelle levering
Super snelle levering! Vriendelijke en meedenkende verkoper.
Al meerdere bestellingen bij Tess en Tobi geplaatst, leveren goede kwaliteit speelgoed.
Zeer tevreden.
Boterham zakjes
Dit keer had ik een winactie gewonnen en mocht ik 4 zakjes uitzoeken. Helemaal leuk want de nieuwe zijn zo fijn qwa stof en in gebruik, net wat groter dan de oude. Super lieve mensen via het contact op Insta. Ik had al eerder zelf wat besteld en ga dat zeker nog een keer bestellen!
Persoonlijk, duurzaam en verantwoord!
Top webshop als je op zoek bent naar duurzaam & verantwoord! 💐alles wordt leuk verzonden en bij vragen wordt snel gereageerd. Blij mee.
Super leuke duurzame winkel
Super leuke duurzame winkel. Mooi ingepakt en leuke items. Meerdere keren orbeez gekocht. Mijn dochters en hun vriendinnetjes kunnen er uren mee spelen
Top winkel!!
Hele leuke boterhamzakjes en bowl covers! Gebruik het elke dag (: Ook de hydrofiele doeken vind ik erg handig voor als m’n nichtje en neefje komen. Als je een vraag hebt, helpt Laura je meteen! Ontzettend fijn.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.