Hele leuke rondvaart. Teun is heel gezellig en erg flexibel als het gaat om route, tussenstops en drank arrangement. Hapjes waren heerlijk, ook is het top dat je je eigen muziek kan draaien. Al met al... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Superleuk uitje, ons mooie Breda vanaf het water bekeken en ondertussen lekker gekletst met vriendinnen. Schipper ontving ons netjes en heeft ons veilig en zorgeloos rondgevaren. Leuk dat we zelf dran... Zobacz więcej
Het terrasbootje ziet er gezellig uit, zit comfortabel en er is gezorgd voor een lekkere eenvoudige borrelplank. Ook de glazen voor de drankjes stonden al klaar. Kapitein Teun is een alleraardigste jo... Zobacz więcej
Heerlijke boottocht over de Singels van Breda met een leuke, gezellige stuurman. Hij weet interessante en grappige weetjes. Maar vooral kan je heerlijk kletsen en genieten met familie of vrienden, de... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Terrasboot Breda zet zich de hele zomer in om een waanzinnige dag voor de klant te creëren. Het doel daarbij is dat het echt ervaren wordt als een terrasje pakken op het water. Met onze arrangementen proberen wij daar nog een leuke twist aan te geven. Wij van Terrasboot Breda zouden het erg leuk vinden als u hier uw ervaringen deelt zodat wij door kunnen groeien. Alvast bedankt
Dane kontaktowe
Breda, Holandia
- 0657611086
- info@terrasbootbreda.nl
- terrasbootbreda.nl
Inni użytkownicy przeglądali również
Teun is een vlotte verteller
Teun is een vlotte verteller , vriendelijk en wat een leuk vlot/ boot heeft hij.
Hapjes waren ook lekker. Goed verzorgd.
Zeker de moeite waard om dit met vrienden te doen.
Super leuk uitje!
Super leuk uitje wij hebben het naar ons zin gehad. Teun had leuke weetjes tijdens onze tour, was aardig en had het goed geregeld met de hapjes. Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader!
Leuke tocht!
Wij hadden met 4 man een gezellige…
Wij hadden met 4 man een gezellige middag op de borrelboot! Goede prijs kwaliteit en een erg aardige kapitein :).
Aanrader!
We hebben met 5 vriendinnen een erg leuke middag gehad op de terrasboot van Teun. Teun is een enthousiaste gastheer. Echt een aanrader om dit met een groepje te doen.
Super genoten.
Super genoten.
Teun is een hele spontane jongen die onze rondvaart echt heel leuk gemaakt heeft.
Super goed geregeld.
Echt een aanrader!
Super leuke terras boot!
Super leuke terras boot, met leuke en gezellige kapitein Teun. Die je rondvaart in 2,5 uur en de nodige informatie geeft over Breda. Met lekkere borrelplank. Heel leuk om Breda vanaf het water te zien. Mooie plekjes die je normaal niet ziet. Wij hebben met 4e genoten en gelachen. Het is echt een terras op het water. Zeer zeker een aanrader!!
Teun is een leuke vent
Teun is een leuke vent! Hij vertelt je met gemak leuke weetjes over Breda, verzorgd een goede borrelplank en maakt ook nog eens een leuk praatje met je. Mij gaat ‘ie vaker zien!
Zeer aangenaam en gezellig uitstapje…
Zeer aangenaam en gezellig uitstapje met de boot. Aardige eigenaar, vertelt je alles over de omgeving en beantwoord je vragen. De boot is erg comfortabel. Geschikt voor groepje vrienden, collega's, familie.
Breda vanaf een andere kant
Het was een leuke tocht door de singels van Breda waar Teun ons doorheen voer. Aardige jongeman die goed voor ons heeft gezorgd. Aanrader dit eens te doen!
Gezellig en leuk…
Het was leuk en gezellig.Een hele leuke stuurman en wist veel te vertellen over Breda
Perfecte bootrit
Hele fijne ervaring. Kapitein (Teun) is een hele sympathieke en aardige gast die je veel kan vertellen over Breda. Contact van tevoren is super en hij denkt graag met je mee. Verder is de boot prima en zit lekker en hapjes zijn goed geregeld. Al met al het perfecte plaatje voor een leuke bootrit.
Prachtvaart
Harstikke gezellig! Kapitein met veel charisma, meer dan genoeg voorzieningen en ook kei en kei leuk voor ‘n kinderfeestje. Zeker de centen waard!
Terrasboot is echt een ervaring als een…
Terrasboot is echt een ervaring als een terras op het water! Super relaxed. Kapitein was ook zeer relaxed en had ook leuke feitjes over de singel van Breda. Met acht vrouwen konden we borrelen zonder enig gedoe. Prijs kwaliteit verhouding het beste!
Zeker aan te raden!
Afgelopen zomer met Teun gaan varen
Afgelopen zomer met Teun gaan varen. Erg leuk uitje gehad dankzij Teun. De boot is ruim met lekkere banken. Teun is een erg sympathieke jongen die ook erg leuk omging met de kinderen die erbij waren.
Bedankt nog voor de leuke middag Teun! Als we nog een keer gaan varen zeker weer bij jou.
Groet,
Loes
Wat een leuk 40-ers feest heb ik gehad…
Wat een leuk 40-ers feest heb ik gehad op de terrasboot van Teun! Mijn neefje mocht ook af en toe sturen. De reservering verliep vlot, en de prijs was ook prima.
Flexibel en betrouwbaar
Al 2x geboekt
Snelle reactie op aanvraag, heel betrouwbaar en relaxed varen.
Flexibel (er zou iemand wat later bijstappen op de boot dat was geen probleem en tijdens Breda live ipv varen bij de muziek wat blijven “hangen”
Ik beveel terrasboot echt aan!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.