Efter en svær tid med sorg efter at have mistet min mor og deraf bekymringer og tunghed i sindet, kom jeg til Peter for hjælp. Jeg ville gerne have lethed og lyse dage i mit sind og liv igen. Peter e... Zobacz więcej
Jeg havde opgivet håbet om at blive mere hel i dette liv. Jeg blev traumatiseret da jeg var 0,5 år og frem til 1,5 år. - En tidsperiode som jeg ikke har kunne nå, selvom jeg har forsøgt med alverdens... Zobacz więcej
Jeg har været i Terapi og hypnose hos Peter flere gange -og med flere forskellige udfordringer. Peter er rolig og meget imødekommende. Rammerne føles trygge og professionelle -uden at være kliniske.... Zobacz więcej
Jeg havde egentligt regnet med at jeg ville have en hypnose, men Jesper startede med en "snak ", og allerede efter 20min ca. Var jeg nede på jorden....det var helt fantastisk at mærke min fobi fors... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Har du brug for hjælp til at -slippe en fobi, -bearbejde en angst, -arbejde med dit selvværd, -komme af med dårlige vaner, eller andet der forstyrre din dagligdag. Få hjælp af erfaren Hypnoterapeut med egen klinik siden 2007. Er desuden NLP master i samtaleterapi og Socialpædagog med over 30 års erfaring i samtale med døgnanbragte unge og deres familier. Få mere information på min hjemmeside www.terapioghypnose.dk Jeg kan være svær at få fat i, men den hurtigste vej er at sende mig en mail.
Korsgade 60, 3.th, 2200, Peter Skat Andersen, Dania
- +4521579177
- petersa@c.dk
- terapioghypnose.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Det hjalp
Det hjalp. Peter er god til at lytte. Jeg følte mig tryg. Nu har jeg fået mere selvtillid.
Det var en stor hjælp. Hilsen Bjørg 14 år

De varmeste anbefalinger
Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger.
Jeg er kommet hos Peter af flere omgange, med forskellige problematikker bl.a. angst og fibromyalgi. Ingen af delene er jeg kureret for, for de er en del af mig, men jeg har lært at håndtere begge dele, så vi kan leve side om side uden at det styre mit liv. Hvor det før var altoverskyggende, er det nu som en “gammel ven” der følger med på sidelinjen.
Hvis man selv er indstillet på forandring, så tror jeg ikke der er ret mange grænser for, hvad Peter kan hjælpe med.
Han er yderst professionel og et meget sympatisk menneske.

Odpowiedź od Terapi og hypnose
Det har været en stor hjælp for mig at…
Det har været en stor hjælp for mig at besøge Peter, og jeg anbefaler ham gerne til andre.

Odpowiedź od Terapi og hypnose
Peter er et meget behageligt menneske
Peter er et meget behageligt menneske, og dygtig. Jeg var lidt skeptisk før mit møde med ham (har ikke været i hypnoseterapi før) men jeg havde fået ham anbefalet af en ven, og havde brug for en professionel håndsrækning. Den fik jeg 🤗

Odpowiedź od Terapi og hypnose
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.