Har tidligere brugt Terapeutbooking i min klinik og syntes det fungerede super godt, så derfor er jeg efter ca 2 år vendt tilbage igen. (havde lukket ned i min klinik) De ting jeg ikke kunne huske, h... Zobacz więcej
Systemet er enkeltog effektivt, og der er altid hurtig hjælp at få, hvis man sidder fast i noget. Når man får sat det helt rigtigt op, er der virkelig meget tid at spare på aftaler, klientoprettelse f... Zobacz więcej
Før de solgte til Nord Health fungerede det. Nu er der server nedbrud, funktioner der ikke virker. Manglende integration, faktura nr. der crasher fordi der ikke asignes nye numre. Ingen anerkendelse a... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Easypractise er nesten helt perfekt til våre formål:utleie av et forsamlingshus inkludert Familiebading. Den viktigste mangelen er at Vipps ennå ikke er integrert. Det medfører at vi må manuelt kontro... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Terapeut Booking er en sikker online booking platform bygget til alle slags terapeuter og behandlere. Vi lever op til alle GDPR regler, og er på forfronten af sikkerhed. Med Terapeut Booking får du et væld af apps, funktioner, og til en skarp pris! Vi udvikler hele tiden platformen, og vi byder hele tiden på nye apps, samarbejder, og forbedringer. Er du terapeut eller behandler? Så kan du få gavn af Terapeut Bookings muligheder for Online Booking, nem online betaling, sikre og nemme journaler, og sømløs integration til din hjemmeside. Du kan altid tage et kig, og prøve det af med en gratis konto på vores hjemmeside. Se, hvorfor vores Trustpilot score ser ud som den gør!
Dampfærgevej 27-29, 2100, København, Dania
- kontakt@terapeutbooking.dk
- terapeutbooking.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Odpowiada na 90% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Inni użytkownicy przeglądali również
Selve systemet er intuitivt og derfor…
Selve systemet er intuitivt og derfor brugervenligt. Jeg er generelt glad for denne løsning.
Dog er jeg knap så tilfreds med deres support. Der er ingen telefon support og hver gang jeg beder om hjælp, får jeg svar fra en robot. Jeg skal bruge ret mange kræfter og tid på, at komme til at tale med en kvalificeret medarbejder. Tid jeg hellere ville bruge på mit arbejde. Når det endelig lykkedes plejer vedkommende at være god tid at hjælpe. Det er bare ikke lige den service jeg forventer ifht. at jeg betaler over 1000 kr. pr. Mdr.

Odpowiedź od Terapeut Booking (EasyPractice)
Opskruede priser og manglende dialog
Jeg er mildest talt skuffet over Terapeut Booking. Uden forudgående dialog eller tydelig varsling er priserne blevet skruet markant op – til et niveau, hvor vi nu står med en årlig udgift på over 50.000 kr. Det ville jeg som minimum forvente kunne bakkes op af ordentlig kundeservice og mulighed for dialog.
Men nej. De tilbyder ikke telefonsupport, og på skrift bliver man mødt af standardfraser uden reel vilje til at drøfte eller forklare prisudviklingen. Det føles useriøst, og jeg kender ærligt talt ikke andre IT-leverandører med så ringe kontaktmuligheder – især ikke i den prisklasse.
Det er ærgerligt, for selve systemet har fungeret fint. Men det hjælper ikke, når man som kunde føler sig ignoreret, og dialogen opleves som envejs.

pas på
pas på, svær at komme i kontakt med, sender MANGE mails med video, så meget hjælp er der ikke. Har betalt for 1 år og vil gerne ændre det, men får ingen svar.

Odpowiedź od Terapeut Booking (EasyPractice)
Overholder hverken markedsføringsloven eller regler for GDPR
Produktet var ok, men især brugervenligheden haltede.
Virksomhedens adfærd var til gengæld ualmindelig dårlig.
Jeg har abonnementsbetaling til gode, men blev i stedet lovet at alle kontakt-oplysninger blev slettet, da jeg konstant blev kontaktet ift. markedsføring.
Nu - over 1 år efter - bliver jeg kontaktet igen. Dvs. mine oplysninger er ikke slettet som lovet, og virksomheden har tydeligvis gemt dem længere end det ellers havde været tilladt.
TerapeutBooking slår sig op på at være GDPR-sikkert. Dette kan ikke være mere selvmodsigende.

Odpowiedź od Terapeut Booking (EasyPractice)
Jeg er generelt tilfreds med Terapeut…
Jeg er generelt tilfreds med Terapeut Booking – de fleste funktioner fungerer problemfrit og understøtter min hverdag som selvstændig behandler godt.
Men når der opstår problemer, halter supporten desværre. Det kan tage flere dage at få svar, og det er ikke muligt at ringe til dem. Supporten er heller ikke tilgængelig i weekenderne – hvilket netop er dér, mange mindre selvstændige har tid til at gennemgå regnskab og opsætning. Det efterlader én uden hjælp, når man har mest brug for det.
Deres integration med Dinero fungerer heller ikke optimalt. Jeg endte med at skulle overføre over 100 fakturaer manuelt, fordi TB ikke følger den anbefalede skabelon fra Dinero. Det har kostet mig mange timers ekstra arbejde og frustration.
Det største problem er, at det nu er svært at skifte til et andet system, fordi al historik ligger i TB. Det skaber en form for låsning, som ikke er særlig tryg at sidde i som mindre erhvervsdrivende.

Odpowiedź od Terapeut Booking (EasyPractice)
TerapeutBooking = tab af penge og kunder
Jeg var kunde hos TerapeutBooking i en periode på 3 måneder, så sagde jeg kontrakten op. Jeg oplevede en sindssyg ringe kundesupport, som var skiftevis næsevis, nedladende og undvigende i ansvarspåtagelse. Desuden deler de deres support op, så den enkelte medarbejder arbejder i en informationssilo med dig. Dette medfører, at når en medarbejder er syg / væk / ikke gider besvare dig, tja, så stopper al kommunikation.
Deres kalender plug in til Google Calendar virkede ikke i ugevis. Jeg brugte knapt 6500 kr hos en tredjepart leverandør til at søge at rette i de fejl, som TerapeutBookings API skabte hos mig - forgæves.
Når jeg kontaktede TerapeutBooking med henblik på disse frontend og backend problemer, var meldingen den samme "Du må klare dig selv, Mark."
Så, det gjorde jeg.
Jeg opsagde "samarbejdet" og fandt en anden leverandør. Hos den nye leverandør kostede en livstidslicens det samme som blot 10 måneder hos TerapeutBooking! Søg selv på Google på Amelia plugin på Wordpress.
Sum: Hold dig fra TerapeutBooking, spar penge, og brug noget andet stabilt i stedet.

Odpowiedź od Terapeut Booking (EasyPractice)
Alt for mange fejl og udfordringer
Så er der igen problemer. Denne gang er det siden der er opdateret, og jeg kan ikke logge på via min telefon. Har skrevet til dem, men intet svar. Desuden var der for et par dage side udfordringer med at klienterne fik forkert påmindelse om deres mødetid, hvilket resulterede en dag der blev forstyrret af klienter der ikke kunne finde ud af det.
Det siger jo også lidt, at i er 8 mdr. Om at reagere på anmeldelser. Terapeutbooking var rigtig god i starten, men desværre ikke længere. Det er desværre svært at skifte til andet, da alt skal flyttea manuelt.

Odpowiedź od Terapeut Booking (EasyPractice)
de blive dyr med deres prise ,support…
de blive dyr med deres prise ,support stadige ikke godt,deres klipperkort virker ikke mere så godt 2 dage prøve skrive med dem det hjælpe ikke

Odpowiedź od Terapeut Booking (EasyPractice)
Er flere gange på 2 uger jeg ikke kan…
Er flere gange på 2 uger jeg ikke kan komme ind, nu er vores ene firma fjernet så vi ikke kan arbejde og sidste uge var Nemid kanppen væk så vi ikke kunne logge ind. Fungere så dprligt at man ikke har en support man kan komme i kontakt med. Så er man en virksomhed i vækst ville jeg ikke anbefale dem.
Det går ikke man ikke kan få hjælp når systemet fejler!

Odpowiedź od Terapeut Booking (EasyPractice)
Har egentlig altid givet jer gode…
Har egentlig altid givet jer gode anmeldelser ift brugervenlighed. Men i august faldt mine bookinger pludseligt markant efter I integrede nye GDPR tiltag. Jeg kontaktede mit marketings bureau og de konstaterede at blokeringen lå i jeres system. Jeg kontaktede derfor jer og I mente det lå hos marketings bureauet og var dermed ikke jeres problem. Og da I kun kan kontaktes skrifteligt med en dags ekspeditionstid og på trods at gentagende opfordringer fra både mig og mit marketing bureau, nægtede I at tage problemet alvorligt og samarbejde fx ved at lade mine eksperter og jeres eksperter snakke sammen. Det resulterede i 5 ugers skriftlig kommunikationstovtrækkeri og et omsætningstab for mig jeg endu ikke her 5 mdr senere har indhentet. Da I endelig indvilgede i at snakke direkte sammen med min supportspecialister tog det 5 min at løse problemet! Om problemet lå hos jer eller mit marketing bureau ved jeg ikke, men den manglende samarbejdsvilje fra jeres side var helt uacceptabel. Jeg lever af bookinger. Jeres tilgang er uacceptabelt og så skuffende og efterfølgende har jeg ingenting hørt fra jer. Og jeg ved desværre at jeg ikke var den eneste, der kom i klemme i den periode. Jeg sidder tilbage med en følelse af ikke at blive taget alvorligt, at I ikke er der når det gælder og at I har mere fokus på at ekspanderer jeres forretning end at yde en god kernekompetance. Men det vil jeg lede op til jer selv at vurdere. Jeg kan derfor ikke længere anbefale jeres produkt til mine kollegaer.

Odpowiedź od Terapeut Booking (EasyPractice)
Nemt og intuitivt system til booking med fine integrationer
Jeg har nu i to omgange brugt Terapeutbooking. Begge gange har oplevelsen været virkelig god, fordi:
- systemet er ekstremt let at sætte op og det er problemløst at opdatere kalender, data og oplysninger, og er fleksibelt mht. integrationer
- jeg får hurtige svar på mine spørgsmål fra kundeservice
Jeg glæder mig til at afprøve betaling via Mobile Pay Invoice, nu da klinikken skal til at tage fart. Vh. Peter Rosen Wind, Rosen Wind Terapi & Coaching
10 år med Terapeut Booking
Jeg har brugt Terapeut Booking i omkring 10 år og været superglad for det i alle årene. Der bliver konstant udviklet på tjenesten, og nye faciliteter som har lettet min arbejdsgang og således været tidsbesparende bliver løbende tilbudt.
Jeg hører jævnligt fra mine klienter, hvor glade de er for systemet, fordi de finder det let at bruge og kan bestille på alle tider af døgnet.
Udover funktionaliteten af kalenderen er Support altid meget imødekommende og hjælpsommer.
VÆRSTE Support
Deres support system er nok noget af det værste jeg længe har oplevet har skrevet flere gange uden, at få et svar. Mine beskeder bliver efterladt på Read og ingen besvarelse.

Virkelig godt kliniksystem
Brugervenlig platform til både kalender, onlinebooking og fakturering. Mange integrationer med fx Mobilepay og MitID. Der arbejdes løbende på at forbedre systemet med tidssvarende løsninger og opdateringer. De svarer hurtigt, venligt og konstruktivt på mailhenvendelser og forsøger at finde løsninger på de behov, jeg som kunde udtrykker.
Så jeg oplever som kunde hos terapeutbooking at blive værdsat og at være med til at udvikle systemet ved at være i dialog med dem.
Jeg anbefaler terapeutbooking til alle terapeuter med behov for et kliniksystem, som også er godt til prisen.
Jeg er meget glad for at anvende…
Jeg er meget glad for at anvende Terapeut Booking i min virksomhed. Opleves bruger- og kundevenligt, og der er altid god kundeservice. Kan absolut anbefales
De svarer ikke min mail
De svarer ikke min mail, nu har jeg ventet i snart 2 timer.
Jeg kan ikke komme ind i systemet.

Odpowiedź od Terapeut Booking (EasyPractice)
Tror det er et godt produkt, men supporten lader meget tilbage at ønske
Vi skulle bruge et bookingsystem, og terapeutbooking.dk virkede fornuftigt ud fra deres hjemmeside.
Vi blev tilbudt en onboardingsamtale via teams, og det var rigtig godt, men det er jo begrænset hvor meget ny viden man kan kapere på en gang.
Vi har nu tegnet abbonement, men nu SKAL support foregå via en chatfunktion, og det fungerer overhovedet ikke. Et så komplekst system som Terapeutbooking har så mange muligheder, så når man spørger i øst, så svarer supporten i vest, og man kan ikke få lov at tale med den dygtige onboarding medarbejder i telefonen igen.
Så nu overvejer vi at skifte system, fordi vi ikke kan få de sidste finesser på plads, og der er ingen hjælp at hente i supporten.
Synd, for jeg tror virkelig det er et godt system
Super godt og brugervenligt booking…
Super godt og brugervenligt booking system. Der er hurtigt hjælp at få, hvis noget ikke fungerer. Det har jeg dog kun haft brug for et par gange i de 7 år jeg har brugt systemet.
Der er mange nemme løsninger som letter det administrative arbejde.
Bondefangeri
Terapeutbooking fungere fint - men de er meget dyre - og hvis man forsøger at komme ud, står der på ens bookingside, at man blot skal skrive hvilken dato man vælger at blive frameldt, når man så skriver, så er der pludselig (for mit vedkommende et års opsigelse) - det er virkelig dårlig service - til gengæld kan de godt varsle prisstigninger med meget kort varsel...

Super fantastisk platform
Super fantastisk platform - jeg elsker den! Den indeholder mange gode og brugbare funktioner, som kan tilpasses ens egne behov og du indstiller kun det du selv skal bruge. Den er meget brugervenlig og det er nemt at opsætte de forskellige funktioner. Jeg har brugt terapeutbooking igennem flere år og jeg er meget taknemmelig for alt det platformen tilbyder, så det administrative arbejde bliver mindre og dermed mere tid til kerneopgaven.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.