De informatieavond over thuisbatterijen bezocht: zeer informatief (ook m.b.t. zonnepanelen) en ter zake kundig, door Dominic Monasso. Er is een afspraak gemaakt voor een bezoek bij mij thuis: snel ge... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Er wordt goed uitgelegd op welke manieren een thuisaccu is te gebruiken en wat daarbij komt kijken. Voor mij was nieuw dat bij een dynamisch contract de accu alles KAN regelen en ik rustig kan toekij... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mijn ervaring met Tenten Solar is ronduit schandalig. Drama!! Meerdere keren een afspraak gemaakt voor het plaatsen van zonnepanelen en telkens komen ze gewoon niet opdagen. Op 27 januari s... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bespaar op je energiekosten en wek je eigen stroom op met zonnepanelen en energieopslag van Tenten Solar. Overweeg je als particulier zonnepanelen of een thuisbatterij? Tijdens onze maandelijkse informatieavond beantwoorden we al je vragen over kosten, terugverdientijd en thuisaccu's. Kijk op www.tentensolar.nl/informatieavond voor actuele data. Voor bedrijven biedt zonne-energie grip op energiekosten en minder afhankelijkheid van het net. Je verlaagt kosten én maakt je bedrijfsvoering duurzamer en toekomstbestendig. Wij helpen je graag met zonnepanelen, energieopslagsystemen, laadpalen en een overkoepelend energiemanagementsysteem. Neem contact op voor meer informatie.
Dane kontaktowe
Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Het was een erg informatieve avond en…
Het was een erg informatieve avond en voldeed aan de verwachtingen die ik had.
Goede informatie
Duidelijke en eerlijke informatie over de (on) mogelijkheden van de verschillende thuisbatterijen.
Informatieavond over thuisbatterijen…
Er is een afspraak gemaakt voor een bezoek bij mij thuis: snel gereageerd en op korte termijn.
Duidelijk voor iedereen
De uitleg wat duidelijk
De mensen zeer vriendelijk
En zeker leerzaam voor iedereen
Er was ook tijd genoeg om alles te vragen
Er wordt goed uitgelegd op welke…
Er wordt goed uitgelegd op welke manieren een thuisaccu is te gebruiken en wat daarbij komt kijken. Voor mij was nieuw dat bij een dynamisch contract de accu alles KAN regelen en ik rustig kan toekijken.
Betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf
Betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf wat al jaren lang goede producten zoals zonnepanelen, thuisbatterrijen. Thuisbatterij met backup functie laten plaatsen. Monteurs zijn erg vriendelijk en werken netjes.
Schandalig! ze ontkennen en liegen de boel bjjelkaar
Mijn ervaring met Tenten Solar is ronduit schandalig. Drama!!
Meerdere keren een afspraak gemaakt voor het plaatsen van zonnepanelen en telkens komen ze gewoon niet opdagen. Op 27 januari stonden ze ook al niet op de afgesproken datum. Geen installatie, geen duidelijke communicatie.
Na telefonisch contact hebben we opnieuw een afspraak gemaakt voor 3 maart. Tijdens dat gesprek werd ons duidelijk verteld dat we het wasmachinehok moesten leegmaken omdat daar een kast geplaatst zou worden. Wij hebben alles voorbereid en geregeld.
Vandaag belde ik om te vragen hoe laat ze zouden komen. De medewerker (Mike) bevestigde eerst dat het morgen geplaatst zou worden. Vervolgens ging hij overleggen met collega’s en werd het verhaal ineens compleet verdraaid: het zou geen vaste afspraak zijn geweest maar slechts een “optie”.
Met andere woorden: wéér niemand die komt. Afspraken worden niet nagekomen en daarna ontkend. Dit is misleidend, onprofessioneel en respectloos naar klanten die hun tijd vrijmaken.
Ons geduld is volledig op. Ik raad iedereen aan om heel goed na te denken voordat je met dit bedrijf in zee gaat.

Goede algemene voorlichting.
Goede algemene voorlichting.
Niet te lang / te kort en duidelijk

Odpowiedź od Tenten Solar
Goede en duidelijke informatie.
Goede en duidelijke informatie. Ruime mogelijkheid om vragen te stellen die eerlijk en duidelijk beantwoord werden.

Odpowiedź od Tenten Solar
Gisteren een goede presentatie en…
Gisteren een goede presentatie en voorlichting gehad over thuisbaterijjen

Betrouwbare leverancier
De service en het advies van Tenten Solar hebben wij als professioneel en prettig ervaren. De gemaakte afspraken werden goed nagekomen. Tenten Solar is een betrouwbare leverancier van zonnepanelen.

Odpowiedź od Tenten Solar
Ik ben heel tevreden met met de pv…
Ik ben heel tevreden met met de pv installatie die geplaatst is. Daar hebben we voor gekozen nav de gegeven informatieavond. De informatie daar gekregen heeft ons het vertrouwen gegeven voor de aankoop van een batterij met noodstroom.

Duidelijk advies, toekomstgericht meegedacht
Meerdere opties aangeboden gekregen. Per optie duidelijk en goed advies ontvangen. Daarbij ook rekening gehouden met de lange termijn. Er is ook goed meegedacht over benodigde aanpassingen aan de meterkast. Proactief in het zorgen dat de installatie volledig werkt.

De batterij!
De ontvangst (met koffie!) en de presentatie vond plaats in een mooie ruimte waarbij het aantal toehoorders beperkt was hetgeen ik een pluspunt vond.
De presentator Dominic hield een objectieve, duidelijke en begrijpelijke presentatie op een groot scherm (sommige sheets waren vanwege de letter- en figuurgrootte wat moeilijk leesbaar voor toehoorders achter in de ruimte). Eigen ervaring en voorbeelden uit de praktijk heb ik als prettig en verduidelijkend ervaren.
Op alle (ook tussendoor gestelde) vragen was een correct en duidelijk antwoord voorafgaand aan de afsluiting van de avond.

Odpowiedź od Tenten Solar
De pv-installatie doet inmiddels al een…
De pv-installatie doet inmiddels al een aantal jaar mooi z'n werk!
Vanochtend vroeg ontving ik een mail van SolarEdge waarin werd aangegeven dat de installatie buiten werking was (over goede service gesproken, anders was ik er pas over een tijd achtergekomen waarschijnlijk).
Hierop heb ik direct contact opgenomen met Tenten Solar en binnen een half uur was SolarEdge op de hoogte gebracht, hadden zij een aantal parameters aangepast en werkt de installatie weer als vanouds!

Odpowiedź od Tenten Solar
Top installatie geleverd door mooi bedrijf
In april 2025 een uitbreiding laten doen aan mijn zonnepanelen installatie met een solaredge home hub omvormer, 3 batterijen en een backup/noodstroom systeem. Tot aan vandaag hebben we al 3 keer stroomuitval gehad in onze wijk en werkte de overgang naar noodstroom perfect. Ook laden de batterijen bij door de zonnepanelen tijdens de stroomstoring! Perfect en klaar voor de toekomst! Goede en vriendelijke monteurs.

Odpowiedź od Tenten Solar
In eerste instaOV-systeem met accuntie een PV systeem van…
In eerste instantie een PV systeem van 24 panelen geplaatst; later is dit nog met 10 panelen uitgebreid en is er een accu-systeem geplaatst.
Panelen, bekabeling etc. zeer strak en professioneel gelegd.
Erg prettige samenwerking
Erg prettige samenwerking. Fijn contact vanaf het eerste moment. Heldere open communicatie op de informatieavond welke ik bezocht heb. Een eerlijk advies en geen verkoop verhaaltje.
Installatie en afronding keurig en kundig.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.