voor iemand die een inhaalslag te maken had met het op orde brengen van lang uitgestelde kloppende administratie, ben ik heel blij met Tellow! Het helpt me om zelf verantwoordelijk te zijn, het te l... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Tellow is een fijne app waarbij je makkelijk factureren en uitgaven kunt uploaden! Bij tellow compleet wordt zelfs alle aangifte gecontroleerd/ opgesteld echt super fijn. Super aardige boekhouders die... Zobacz więcej
My customer's payments from abroad (NON-SEPA) countries are not being processed. I've lost 88 Euro, as this was not clear. I now need a second payment processor for payments outside of Europe. Luc... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Als zzp’er of freelancer wil je druk zijn met je bedrijf, en niet met je boekhouding. Daarom zorgt Tellow ervoor dat je niet te veel tijd besteed aan je boekhouding door het te automatiseren. Gebruikers kunnen facturen en offertes maken en versturen en bonnetjes uploaden door simpelweg een foto te nemen. Tellow zet ook automatisch de btw-aangifte klaar en inkomstenbelasting aangifte kan gedaan worden door onze boekhouders. De aangiften worden in één klik doorgestuurd naar de Belastingdienst door middel van een officiële integratie. Daarnaast biedt Tellow ook onbeperkt boekhoud advies aan. De boekhoudsoftware is gebruiksvriendelijk en beschikbaar op alle apparaten. Maar het beste is: de complete software van Tellow + jouw eigen persoonlijke boekhouder. Jouw persoonlijke boekhouder doet alles wat een normale boekhouder ook doet (controle op je aangiften, directe telefoonlijn voor advies op je administratie en vragen).
Dane kontaktowe
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Onmisbaar als startende ondernemer
Als startende zelfstandig ondernemer was alles rondom boekhouding en belastingaangifte nieuw voor mij. Het systeem is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en geeft me altijd inzicht in mijn financiën. Wat het voor mij echt compleet maakt, is de uitstekende ondersteuning. Of ik nu een vraag heb over btw-aangifte of iets niet snap in mijn administratie, ik krijg altijd snel en duidelijk antwoord. Klasse dienstverlening!
Goed en snel administratie geregeld
Goed en snel administratie geregeld. Direct contact!
Absolutely worth their money!
Absolutely worth their money! Making accounting not necessarily a joy but so easy that I don't mind it anymore! The support is always available and quick to respond, I have nothing to complain about!
Great app and service
Tellow has a great app and service. I have been with them for a few years and they always take care of everything in a very professional and timely way. I recommend them 100%.
Persoonlijke en vriendelijke hulp op…
Persoonlijke en vriendelijke hulp op maat.
Inkomstenbelasting
Fijne samenwerking, duidelijk en overzichtelijk programma om mee te kunnen werken. Zeer tevreden.
Prima klantenservice
Prima klantenservice. Kan een dagje duren tot de eerste reactie, zoals netjes aangegeven. Maar na de eerste reactie gaat het erg vlot. Tot nu toe ben ik altijd geholpen met problemen die ik had. App heeft hier en daar wat verbetenpunten, maar dat zijn slecht quality of life tweaks. Prima programma!
Traagd Systeem
Ik zit nu al twee dagen met een probleem de app blijft traag laden en geeft telkens de melding “Er ging iets mis.” Ik heb meerdere keren de app opnieuw geopend en mijn internet is gewoon stabiel, dus daar ligt het niet aan. Ik weet niet waar het aan ligt, maar ik wil dit probleem graag zo snel mogelijk opgelost hebben.

Support
As always, Tellow support surprises me with their response speed, quality, and generally very friendly and helpful approach!
Tellow is voor mij echt een uitkomst
Tellow is voor mij echt een uitkomst. Een heel fijn, handig en gebruiksvriendelijk boekhoudprogramma met dito app! Ondanks een druk bestaan in de muziek/evenementensector waarbij je 24/7 "aan staat" kan ik zo op een hele eenvoudige manier toch de administratie continu bijhouden, vooral ook vanwege de handige app. Simpel voorbeeld: Melding in de app “Er ontbreken nog 3 bonnetjes bij afschrijvingen”, dus kwestie van een foto maken van de bon, uploaden en klaar. Voelt voor mij daardoor dan als een sport om het steeds zsm bij te werken. En de BTW aangiftes en zelfs de IB: ze bereiden het helemaal voor aan de hand van een vragenlijst die je kunt invullen en geven je een seintje zodra het klaar staat. Daarna kun je uiteraard alles nog nalopen en wordt het na goedkeuring ingediend. Superfijn en het scheelt je zelf heel veel tijd die je veel beter kunt benutten door te doen waar je (wel) goed in bent:)
Tophulp
Tellow heeft mij fantastisch geholpen met mijn IB-aangifte. Nog nooit was het zo gemakkelijk om deze in te dienen :)
50% korting voor allebei m'n bedrijven
Ik heb twee bedrijven die allebei met Tellow werken. Hiervoor wilde ik de 50% doorverwijs-korting gebruiken, maar dat hele proces met referral links werkt uit zichzelf niet zo goed. Toch werd ik via de helpdesk door Li Yan en Chiara goed geholpen, en kreeg op beide accounts mijn 50% korting voor 3 maanden.
I love Tellow and people who are…
I love Tellow and people who are working. Finally I know more about the system and every year it gets easier for me.
Net begonnen met m'n eigen zaak
Net begonnen met m'n eigen zaak en gelijk met tellow begonnen. Erg fijne software om mee te starten als iemand die niet veel verstand heeft van boekhouding. Zeker aan te raden.
Probleem bleef onopgelost
Meerdere keren geprobeerd contact op te nemen met de supportafdeling zonder helaas daadwerkelijk geholpen te worden met hetzelfde probleem dat bleef aanhouden. Dit heeft mij doen overstappen naar een andere partij.
Update: door Maron van team Tellow ben ik goed en netjes geholpen met mijn probleem en de afronding van mijn abonnement.

Odpowiedź od Tellow
Het programma is eenvoudig en intuïtief…
Het programma is eenvoudig en intuïtief te gebruiken. Duidelijke veelgestelde vragen pagina. En als je er dan niet uitkomt een persoon die je vrij snel kan helpen. Helaas duurt het een enkele keer wat langer, maar overall heel tevreden.
Gebruikersvriendelijke tool
Ik gebruik Tellow als sinds de start van mijn onderneming en ben nog steeds erg tevreden! De tool is overzichtelijk, transacties worden automatisch ingeladen en facturen versturen is een eitje. Vaak wel een beetje gedoe rondom de inkomstenbelasting. Support kan hier en daar wat beter en duidelijker, maar over het algemeen wordt je goed geholpen. Met name door Pieter :)
Account werkt niet
Account werkt niet, reageren (tot tweemaal toe) niet op emails.
Als je bij je (historische) administratie wilt is deze manier van communicatie erg frustrerend.

Informative
Review for Tellow – A Reliable Online Bookkeeping Solution
I've been using Tellow for almost two years now as a ZZP, and my experience has been excellent. Here’s why I highly recommend it:
1️⃣ Prompt & Professional Support – Their team is always quick to respond and highly professional. Over time, I’ve seen continuous improvements in their processes, making everything smoother each year.
2️⃣ Great for Expats – As an expat, having support in English is crucial, and Tellow delivers perfectly. Their team speaks fluent English, making it easy to communicate and get the help I need.
3️⃣ Smart Reminders – Their email reminders are a lifesaver! They help me stay on top of my bookkeeping and tax deadlines without any stress.
4️⃣ User-Friendly Software – The platform is intuitive and works exactly as advertised, making bookkeeping hassle-free.
Overall, Tellow has been a fantastic tool for managing my finances efficiently. If you're a freelancer or small business owner looking for an all-in-one bookkeeping solution with an accountant on demand, I highly recommend giving it a try!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.