teknikvaruhuset.se Recenzje

Wynik TrustScore: 1 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Bluff och båg! Säger sig ha 15 - 25 dagars leveranstid vilket nu har dubblats utan att jag fått min beställning! Dessutom säger de sig behöva ha 10 dagar på sig för att svara på Mail… Kommer ald... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

UNDVIK! 1,5 månad sedan min beställning och inga varor har kommit. Svarar inte på mail. Skickat 4 st. UPPDATERING: Teknikvaruhuset har inga varor själva utan dom beställer från Kina när man lägg... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Ingen kundtjänst värd namnet

Instämmer till fullo i alla andras dåliga upplevelser av företaget, finns ingen kundtjänst som funkar, BLUFFÖRETAG AV VÄRSTA SORTEN HANDLA INTE DÄR, returadress finns överhuvudtaget inte, och mejl kan man glömma de svarar ändå inte, j---a företag.

26 czerwca 2024

BLUFF företag, passa er

I beställningen med bild var det 12 st vinkeljärn för förstärkning av möbler i hörnen.
I förpackningen som anlände fanns det 1 st vinkeljärn……(vad jag nu skall använda det till???)
255 kronor för ett vinkeljärn rakt ner i toaletten.

2 lutego 2024

Köp inte

Köp inte!
Väntat 2 månader på ett snötäcke till bilen. Det kom i förrgår. I dag är det trasigt och bilen är luddig. Det var dom 349 kronorna.... suck

17 stycznia 2024

Sämsta företaget

Beställde en dansmatta som julklapp 2/12 2023 som var tänkt som julklapp till ett av barnbarnen.
Efter beställningen fick jag ett mail med beräknad leveranstid 15-25 dagar. Mailar då företaget att jag vill veta senast 13/12 om den kommer innan jul. Annars vill jag häva köpet.
Inte ett svar från dom till denna dag.
Ett par veckor efter kontaktar jag Klarna och ber dom stoppa fakturan.
Efter nån vecka kommer helt plötsligt ett mail från T-V att leveransen är på väg och att jag kan följa leveransen vilket är standardförfarande.
6/1 kommer till slut dansmattan som nu precis gick att ge som födelsedagspresent istället.
Men fortfarande inget svar på mitt första mail.

Så jag kan bara hålla med alla som totalsågat teknikvaruhuset.

9 stycznia 2024

UNDVIK!

UNDVIK!

UPPDATERING:
Teknikvaruhuset har inga varor själva utan dom beställer från Kina när man lägger en order. Mina produkter kom tillslut men det var fel storlek och ett annat märke...
Fortfarande inte ett enda svar från dom.

30 listopada 2023
Oceniono na 1 z 5

Svarar inte på mail till kundtjänst

Svarar inte på mail till kundtjänst. Har skickat hur många mail som helst. Detta är ett företag som inte är seriöst. Tyvärr tror man det när de har ett samarbete med Klarna. Det går inte att ångra sitt köp eftersom de inte går att kommunicera med dem. Ska bli intressant och se om det kommer någon vara över huvud taget. Köp inget av dem det är enklast så. Det är nu över två veckor sedan jag gjorde köpet och ville få kontakt. De skriver att de har en svarstid på 4-5 arbetsdagar.

21 grudnia 2023

LURENDREJERI!!

LURENDREJERI!!! Jag beställde två par vinterkängor oktober 2022, betalade inom 30 dagar, men ej fått dem levererade ÄN!! Det är december 2023 idag!! Jag har hört av mig många gånger men får bara ett standardsvar att det tar visst antal arbetsdagar för svarstid!!! Sista gången jag hörde från dem var den 24/12 2022, men har fortsatt höra av mig utan resultat.

24 grudnia 2022

Bluff och båg!

Bluff och båg!

Kommer aldrig någonsin att handla av dem igen! Och alla mina bekanta, har också fått reda på vilket skräpföretag detta är😡!

Att man inte förstår vad ett riktigt dåligt rykte kan innebära för ett företag, tycker jag är mycket märkligt!

10 listopada 2023

Handla aldrig här!

Handla aldrig här!
Lurendrejeri,
Min beställning blev dubbel pga fel på deras hemsida och sedan har de flera veckors lång svarstid, bara det säger ju en del, och självklart gick det inte att ändra ordern. Fick beställningen efter ett par månader. Skulle ALDRIG beställa här igen!

19 grudnia 2022
Oceniono na 1 z 5

Handla aldrig av detta företag

Handla aldrig av detta företag! Har haft en lång process där jag ska betala för en vara som aldrig kommit till mig! Går aldrig att nå dom!
Handla aldrig med ett företag som inte har telefon nummer!

7 lipca 2023

Oseriöst företag !!!!!!

OBS! Varnar för detta företag....Inga rabatterade varor bytes el ger pengarna tillbaka. Har man tur skickar dom en kod och man kan beställa något annat. Som jag gjorde . Ett par innetofflor . Stenhårda med limrester på tyget. inte värda priset. Flera månaders leverans av varorna . Det tog mig ca 5 månader från första beställningen och då jag kontaktade dom. VARNAR FÖR DETTA FÖRETAG !!!!!!

13 kwietnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Varning för detta bluff företag

Beställde en vara i augusti som kom fram men som inte motsvarade utseende eller kvalitet. Skickade tillbaka den men hade inte sett att rabatterade varor ej återbetalades utan att man fick en kod. Som jag fick per mail. Men inte på hela beloppet, det fattades ca 30kr. För att använda koden beställde jag en annan vara. Som sägs skickats i mitten av november. Den 28/11 får jag ett mail att jag inte har hämtat ut mitt paket och att det gått i retur. Skrev då till dem att jag inte fått vetskap om att jag hade något att hämta. Har inte fått svar, väntar fortfarande.

Detta är mailet jag fick från dem:

Du hämtade aldrig ditt paket på Service Point så nu har den gått i retur till oss. Enligt policy för outhämtade paket så debiterar vi en avgift på 249kr då vi får hantera returfrakten tillbaka samt skicka ut din order på nytt.

Det finns två alternativ: 1. Du betalar 249kr och vi skickar ut din order på nytt till dig.

2. Vi återbetalar dig ditt ordervärde men drar av 249kr för ej uthämtat paket.

Hur önskar du att göra?

Ha en trevlig dag!

på Teknikvaruhuset

28 listopada 2022

Oseriöst företag.

Köpt en vara MagicSandals, ortopediska sandaler, i slutet av januari 2023. Ingen orderbekräftelse. Fakturan daterad 28 januari samma som orderdatum. Fakturareferens är endast en länk som visar att det fakturerats via Shopify. Den 12 feb kom en avisering i min Postnord app om leverans från "Wise Logistics Co Direct Link" samma dag orderbekräftelse från Teknikvaruhuset...
Sandalerna kom dåligt förpackade, endast inplastade lagda i en vanlig bubbelplastvadderad postpåse. Synligt alldeles för små och sulan väldigt hård och oflexibel. Reklamerade omgående via deras hemsida och även via mail. Telefonnummer finns inte. Returetikett och retursedel saknades. Hemsidan utlovade fria returer och 60 dagars returrätt. Ingen vettig och laglig returpolicy på hemsidan, ingen adress att returnera till. Meddelade omgående Klarna som stod kvar under processen. Tack o lov för faktura och Klarna! Stod på mig om retur och reklamationsrätt enligt konsumentköplagen till Teknikvaruhuset. Flera oseriösa svar med bl a om att få 50% återbetalning i form av värdekupong samt med "tanke på miljö" och returkostnad få behålla sandalerna för att ge bort till en vän eller välgörenhet... Till slut 3 mars...Fakturan krediterades/nollades och skorna är med tanke på miljön lämnade av mig till återvinningscentralen... Nöjd att de inte kan säljas vidare. Nöjd att jag varit tydlig vänlig och professionell i mina mail och krav på Teknikvaruhuset. Jag har skrivit in den ärliga recensionen på de dåliga sandalerna på deras egen hemsida, hoppas det läggs in...

12 lutego 2023
Oceniono na 2 z 5

Till slut

Beställde 2st Cardigans i storlek 2XL i höstas. Normalt tar jag XL, men vet att de oftast är en storlek för små när de kommer från Kina. Tröjorna kom till slut, men motsvarande bara storlek L. Köper via Klarna, så jag stoppade betalningen och krävde byte till större storlek. Jag behövde inte skicka tillbaka utan de skickade 2st nya i storlek 4XL. Fick dessa i förra veckan. De är exakt lika stora som de första jag fick. Påtalade detta igen, och nu har de krediterat hela ordern. Tack o lov att man handlar via Klarna!

4 marca 2023
Oceniono na 1 z 5

Obs lååång leveranstid och värdelös kvalité, kan köpa liknande på marknader i Sverige på sommaren

Beställde ett pingisspel i början av december, som efter flertal efterfrågningar dök upp i postlådan 6 veckor senare. Står ingenstans på sidan om denna långa väntetid utan ”du hinner få varan lagom till jul…” När jag öppnar varan fungerar den inte ens då produkten är av rejält dålig kvalitet så svårt att förstå att delarna ens sitter ihop så får inte ens chansen att testa produkten. Vid reklamation av produkten får jag inte pengarna tillbaka utan ett en värdecheck för att själv lägga en ny order på varan vilket jag går in på webbsidan för att göra. Upptäcker att varan inte längre finns till försäljning och mailar företaget att antingen ska de lösa problemet eller så ska jag ha pengarna tillbaka. Företaget säger de ska skicka ut ny vara. Jag väntar fortfarande på barnens julklapp. Ska aldrig handla här igen och kommer inte renommendera någon annan till det heller.

27 lutego 2023

Beställde Nail Formula

Beställde Nail Formula, som skulle göra underverk för naglarna. Även enligt recensioner, som utan tvekan måste vara fejkade! Har efter en dryg månads användning inte märkt någon som helst förbättring. Förstås. Lång leveranstid också trots löfte om innan jul. När varan väl kommer är den utan innehållsförteckning och bruksanvisning!! Och sådana får inte säljas i Sverige. Får se om jag orkar gå vidare till Konsumentverket... Upprepar som ALLA ANDRA här: gör inga affärer med detta bluff-företag!!!

26 lutego 2023
Oceniono na 1 z 5

Beställde kardigans st 4xl den 10/12…

Beställde kardigans st 4xl den 10/12 skulle ta ca 20 dagars lev fakturan kom omg. Den 27/12 får jag ett Mail att dom ber om ursäkt för jag fått väntat men de är nära nu 6/2 kommer varorna och är typ 5nr för små.
Nu håller ja på att krångla med dom har som tur e inte betalat fakturan än

5 lutego 2023
Oceniono na 1 z 5

Jag har beställt lite julklappar i good…

Jag har beställt lite julklappar i good tid, i början av december. De skulle komma innan Jul men de kom inte. Jag har skrivit till företaget att jag vill avbeställa det för att jag ska resa bort och inte ha möjlighet att hämta det innan jag kommer tillbaka i slutet på januari.
Jag fick inget svar, skrev flera gånger utan att få svar.
Jag reste bort, sedan såg jag på PostNord appen att varorna skulle komma den 2 januari 2023. Men jag kunde inte hämta det förstås så posten skickade det sedan tillbaka.
Klarna tog betald för det men jag skrev till Klarna att jag returnerade varor. Till slut fick jag meddelande från Klarna att jag bör ta kontakt med Teknik-varuhuset.se vilket jag gjorde igen, men utan framgång.
Jag tycker det är bedrövligt, det var nästan 600,00 kr som jag fick betala men inte kan de svara ens på emailar. Senast igår skickade jag igen både email och meddelande via deras hemsida.
Klarna kan inte göra något åt det så länge Teknik-varuhuset inte registrerar return och fast jag har skickat sändnings ID nummer till Klarna som behövde ha det för att reklamera det, så troligen har de inte registrerat det fortfarande. Men pengarna har de behållit. Så gör inte ett korrekt företag. Aldrig har det hänt mig något liknande.
Jag hoppas dock fortfarande att de ska undersöka det och skickar registrering av return till Klarna så att jag får mina pengar tillbaka.

9 lutego 2023

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej