Teknicar - SH Auto Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Ellidshøjvej 61b, Ellidshøj, 9230 Svenstrup J, DK

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan varmt anbefale SH Auto. Man får en meget venlig og professionel behandling. Min bil viste sig at have flere problemer end mit håb, men var klar over hvad vej det bar hen. Jeg blev hurtigt kont... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har brugt SH auto i 8 år, og er utrolig tilfreds med den service vi får. Vi har fuld tillid til Steffen & co, da de altid ringer inden de laver noget, altid informerer hvis der er noget vi burde... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ude hos Steffen og hans folk får man ALTID fantastisk, venlig, og SERIØS behandling. Service og ÆRLIGHED er altid fremherskende. Jeg kan kun anbefale dem uanset opgaven.

Oceniono na 5 z 5

Som erhvervskunde sætter jeg kæmpe stor pris på den proffesionalisme som Steffen & Co gang på gang udviser. Kommunikation, pris og generelt bare god service går op i en højere enhed. Kan kun give de... Zobacz więcej

1. Warsztat samochodowy
  2. Naprawa samochodu
  3. Mechanik samochodowy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Teknicar består af mere end 180 værksteder fordelt over hele landet. Find dit lokale værksted, på postnummer eller find det via listen herunder. Teknicar er en række frie og selvstændige værksteder, med én vigtig fælles interesse - nemlig biler. Derfor servicerer vi dig og din bil bedst muligt!

• Ellidshøjvej 61b, Ellidshøj, 9230, Svenstrup J, Dania

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1025

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Dygtige mekanikere og gode priser

Dygtige mekanikere og gode priser. Hurtig service.

3 grudnia 2025

Hej Jan

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at du oplever dygtige mekanikere, gode priser og hurtig service hos os.

super service

super service, fin lånebil. Og hurtig service.

23 listopada 2025

Hej Christian

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at du oplevede super service, en fin lånebil og hurtig hjælp hos os.

Alt lavet efter aftale

18 listopada 2025

Hej Klaus

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at alt blev lavet præcis som aftalt.

Hej Henrik

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at du oplevede god service og dygtige folk.

Altid god service og dygtig mekaniker

Altid god service og dygtig mekaniker

5 listopada 2025

Hej Johnny

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at du altid oplever god service og møder en dygtig mekaniker.

Det er bare i orden

Det er bare i orden

2 listopada 2025

Hej

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at alt bare var i orden hos os.

Den var go 😊😊

1 listopada 2025

Hej Lasse

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at alt var godt, og at du er tilfreds.

Hurtigt og god service.

25 października 2025

Hej

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at du oplevede hurtig og god service hos os.

Hurtig og nem hjulskift👍

23 października 2025

Hej Jette

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at dit hjulskift gik hurtigt og nemt hos os.

God service!

Et super værksted, med dygtige mekanikere!

20 października 2025

Hej Jonas

Tak for din anmeldelse😊

Hvor er det dejligt at høre, at du oplever god service og er tilfreds med vores dygtige mekanikere!

Rigtig god dag.

Oceniono na 1 z 5

Tjek deres priser !

Min bil er utæt i kølesystemet og bilen bliver fragtet til Sh auto dagen efter får jeg en pris på 11.200.- jeg spørger ind til hvad tilbuddet indeholder hvilket medarbejderen nærmest ikke kan forklare og har svært ved at udspecificere tilbuddet hvilket gør jeg bliver mistænksom, der bliver sagt oliekøler utæt og at de mener hele fronten af bilen skal afmonteres for at kunne komme til, jeg forhøre mig om priser ved anden mekaniker og flytter straks min bil fra Sh Auto, Den anden mekaniker var hovedrystende og ved at tabe skuffen da han hørte om forløbet ved Sh Auto det var overhovedet IKKE nødvendigt at afmontere fronten på bilen regningen total lyder på 6.130,66 kr Inkl. lånebil i perioden, altså over 5000.- i forskel. så jeg vil opfordre både nuværende og kommende kunder om at få udspecificere præcist hvad der skal laves og kontrollere priser ved andet værksted.

3 września 2025
Opinia niezależna

Hej Henrik,

Tak for din anmeldelse – vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse, og vil gerne give vores perspektiv på forløbet.

Da din bil ankom til værkstedet, kunne vi se, at der tidligere var foretaget et gør-det-selv olieskift, som desværre havde medført nogle skader i motorrummet – blandt andet et bøjet vandrør og en utæthed i oliekøleren. På den baggrund gav vores mekaniker et foreløbigt overslag og forklarede, at den endelige pris ville afhænge af, hvor omfattende reparationen viste sig at være.
Vi nævnte også, at det muligvis kunne blive nødvendigt at afmontere fronten for at komme til de berørte dele – men at vi naturligvis først ville undersøge, om det kunne undgås.

Der blev ikke udarbejdet et skriftligt tilbud på 11.200 kr., og det beløb kan vi desværre ikke genkende. Du valgte herefter at flytte bilen til et andet værksted, hvilket selvfølgelig er helt i orden – og helt dit eget valg.

Vi bestræber os altid på at være åbne og ærlige omkring vores vurderinger, og vi beklager, hvis kommunikationen i dette tilfælde ikke har været tydelig nok. Du er altid velkommen til at kontakte os direkte, hvis du ønsker en uddybning af det tekniske i sagen.

Steffen Hansen
SH Auto

Godt tilfreds

Gode folk, der ved hvad de laver, og tager ansvar.

Har flere gange givet rigtigt god rådgivning, samt fundet problemer jeg ikke var opmærksom på.

15 września 2025

Super service som altid

Super service som altid.
Har brugt dem i flere år, og det har altid været tip top.

28 maja 2025

Hej Jens,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det glæder os virkelig at høre, at du har brugt SH Auto i flere år og altid har oplevet tiptop service.
Det betyder meget for os med den slags langvarige relationer, og vi sætter stor pris på din tillid og dine pæne ord.

Vi glæder os til at tage imod dig igen – som altid.

Super god service

Super god service! Har fået lavet bil hos dem i over 5 år. Jeg er yderst tilfreds med deres arbejde.

7 maja 2025
Opinia niezależna

Hej Jonas,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – og for tilliden gennem mere end 5 år!
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du er yderst tilfreds med det arbejde, vi laver. Vi gør os umage hver gang, så det er en stor glæde at have loyale kunder som dig.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi glæder os til mange flere år med godt samarbejde 😁

Oceniono na 5 z 5

Altid rigtig god service og så kan de…

Altid rigtig god service og så kan de faktisk reparere ting - ikke bare skifte reservedele

7 kwietnia 2025

Hej Lars,

Tusind tak for din anmeldelse – den rammer lige i hjertet af det, vi gerne vil stå for.
Vi er glade for, at du oplever god service, og at du lægger mærke til, at vi faktisk reparerer – ikke bare udskifter. Det er en del af fagligheden, vi er stolte af.

Hurtig og effektiv hjulskifte

Hurtig og effektiv hjulskifte, super god service.

10 kwietnia 2025

Hej Tonny,

Tusind tak for din anmeldelse – det er rigtig dejligt at høre, at du oplevede både hurtig og effektivt hjulskifte og super god service.
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse – og du skal altid være velkommen igen.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig og rigtig god service

De løste mit problem med det samme, så jeg ikke skulle vente.

10 kwietnia 2025

Hej Johnny,

Tusind tak for din anmeldelse – det er dejligt at høre, at du oplevede både hurtig og rigtig god service.
Vi ved, hvor vigtigt det er at få løst problemet med det samme, så du kan komme videre – så det glæder os, at det lykkedes.

Hurtig og super service

Effektiviteten er i top

8 kwietnia 2025

Hej Dorte,

Tusind tak for din anmeldelse – det glæder os at høre, at du oplever både hurtig og super service.
Vi gør os umage for at være effektive uden at gå på kompromis med kvaliteten, så det betyder meget, at du lægger mærke til det.

Sofie fra Teknicar

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej