Kæmpe hjælp fra Martin ifm et, desværre, nødvendigt motorskifte. Frem med værktøjet - akut, for at finde frem til omfanget af uheldet, ren tale om omfang og efter nogle dage, uden opfordring, k... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Altid hurtigt og præcis service. Stor kompetence, fagligt meget dygtig. Jeg kan kun anbefale at bruge Martins Marine og Bilservice. Vi har kun god erfaring med Martin både på firmabiler, privatbil... Zobacz więcej
Hej Martin Vi vil gerne undskylde for vores bil's opførsel på dit værksted med (gearkablet)😃 Jeg ved godt du sagde at du ikke vil se os igen 🤣 ". men vi kommer helt sikkert tilbage, for så go... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Teknicar stod klar, med hurtig og kompetent service, da jeg havde et akut behov for service at mit aircon. Jeg er kørelærer, og skulle til praktisk prøve med en elev morgenen efter. Og selv om jeg v... Zobacz więcej
Teknicar består af mere end 180 værksteder fordelt over hele landet. Find dit lokale værksted, på postnummer eller find det via listen herunder. Teknicar er en række frie og selvstændige værksteder, med én vigtig fælles interesse - nemlig biler. Derfor servicerer vi dig og din bil bedst muligt!
Solvangsvej 2, 4681, Herfølge, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiedź od Teknicar - Martins Marine og Bilservice A
Alt fungerede godt , jeg reserverede på nettet og hentede traileren og aflerede den som aftalt og der var ingen bemærkninger og ikke det sædvandlige med at der var lidt jord på et dæk, så det skulle de have 400kr. for, jeg forventede næsten et eller andet, men der var ikke noget pjat, så nu er de min nr, 1 sted for trailer leje og hvad de ellers har

Odpowiedź od Teknicar - Martins Marine og Bilservice A
Fantastisk service. Bil færdig til aftalt tid og pris. Dejligt med en lokal troværdig mekaniker.

Odpowiedź od Teknicar - Martins Marine og Bilservice A
Igen en fantastisk service.
Vil anbefale alle i Køge og omegnen til at få et tilbud på deres næste værksteds besøg hos Martin, det er ærlig snak og fakta.
Prøv det.

Odpowiedź od Teknicar - Martins Marine og Bilservice A
Martin yder altid en god kompetent service af vores 2 biler, og til en rimelig pris. Kan anbefales 👍
Altid en fornøjelse at blive serviceret hos Martins marine og bilservice, dejligt med venteværelse.
Service med et smil. Altid en god oplevelse. Har du været kunde mere end 6 år og det er altid en fornøjelse.
Aldrig har jeg oplevet så dårlig en service, vi tog derud og fik skiftet tandrem efter det var vi ude og køre og begynder at høre bankelyde men kan simpelthen ikke finde ud af hvor de kommer fra så vi køre derud igen og får at vide at tandremmen side korrekt men at de kan være bremseklodserne som er slidte, vi beslutter os så derfor at køre til Peugeot idag og finder så ud af at de at møtrikkerne ikke er spændt på højre forhjul, virkelig flot må man sige at sætte andre folks liv i fare kunne have endt så galt hvis hjulet var røget af i mens man kørte på motorvej, aldrig om man sætter sine ben derude igen..

Odpowiedź od Teknicar - Martins Marine og Bilservice A
Havde problemer med blæseren. Kørte bilen over til Martins Marine og Bilservice A hvor jeg fik en rigtig god service som jeg altid får når der er problemer med bilen. Kan varmt anbefale at bruge denne Bilservice.
Martin er altid meget venlig, hjælpsom og ordentlig. Jeg føler mig i gode hænder og ingen overraskelser mht pris.:)
Utrolig dejlig personlig og Professionel håndtering af køretøj.