Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Köpte ett mobilskal. Skulle vara nåt smart wiew skal. Det var det inte... Man skulle ladda ner nån app, till skalet, gör att få det att fungera, via qr kod. Men det var en död länk, så det fungerade i... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans rakt ner i brevlådan. Lätt att sätta på urtavlan och snygg rem. Härligt att det är läderrem, för jag hade i plast innan och då var man alltid svettig av remmen.

Oceniono na 5 z 5

Frontkameran visade en helt suddig bild, det var bara att ta bort hela skärmskyddet igen. Orkade inte göra en reklamation för bara 59 kr. Uppdatering: Efter mitt omdöme gjorde Techhuset en återbeta... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag beställde skal och skärmskydd till en gammal ipad (vilket jag i första hand var glad att de hade) som skickades och var framme bara några dagar senare. De har bra utbud, billiga priser och snabb... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Odpowiada na 97% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Oceniono na 1 z 5

Har ju inte fått min vara än??

Har ju inte fått min vara än???
Skitdåligt!!

9 stycznia 2026

Hej Jenny,

Tack för att du hör av dig. Vi beklagar verkligen att du ännu inte har fått din beställning.

Kontakta gärna vår kundservice med ditt ordernummer, så kan vi direkt se vad som hänt och hjälpa dig vidare så snabbt som möjligt.

Snabbt

Snabbt, kvickt o lätt. Tummen upp

16 stycznia 2026

Hej Malin,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att allt gick snabbt och smidigt.

snabb

snabb 5 stjärnor

22 stycznia 2026

Hej Rolf,

Tack för ditt fina omdöme!

Kul att du uppskattar den snabba leveransen.

21 stycznia 2026

Hej Christina,

Tack för ditt omdöme! Kul att höra att leveransen gick snabbt.

Rätt beskrivning på produkten

Beskrivningen var helt rätt på produkten och passade perfekt. Snabb leverans blev ytterligare ett plus!

16 stycznia 2026

Hej Jan Erik,

Stort tack för ditt fina omdöme! Kul att höra att allt stämde och att leveransen uppskattades.

The fingerprint function

The fingerprint function, which is essential nowadays, does not function with the screen protection. Therefore worthless!!!!

21 stycznia 2026

Hi Hans,

Thank you for sharing your experience. We’re sorry to hear that the fingerprint function did not work as expected with the screen protector, we understand how important this feature is.

On some phone models, especially those with in-display fingerprint sensors, certain screen protectors can affect sensitivity. In many cases this can be improved by re-registering the fingerprint after installation or adjusting the touch sensitivity settings, but we understand that this is not always sufficient.

We would be happy to help you further and find a solution, such as a replacement or a refund. Please contact our customer service with your order number, and we will make sure to resolve this smoothly for you.

Kind regards,
The TechHuset Team

Bra företag

De har bra utbud, billiga priser och snabb leverans. Kommer absolut beställa här fler gånger!

Hej Max,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du hittade tillbehör till din äldre iPad och att både leverans och priser levde upp till förväntningarna. Det betyder mycket för oss att du är nöjd, och vi ser verkligen fram emot att få hjälpa dig igen framöver.

Snabbt levererat o mycket bra

Snabbt levererat o mycket bra

19 stycznia 2026

Hej Torbjörn,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt och att du är nöjd med ditt köp. Du är varmt välkommen tillbaka när du behöver något igen.

Oceniono na 3 z 5

Jag är inte nöjd lång leveranstid har…

Jag är inte nöjd lång leveranstid har inte fått en plånboksfodral

19 stycznia 2026

Hej Demir,

Tack för att du delar med dig. Vi beklagar verkligen att leveransen dragit ut på tiden och att du ännu inte fått ditt plånboksfodral, det är självklart inte den upplevelse vi vill ge.

Vi vill gärna titta närmare på ditt ärende och hjälpa dig så snabbt som möjligt. Kontakta gärna vår kundservice med ditt ordernummer, så ser vi till att följa upp leveransen och hitta en lösning direkt.

Snabbt och enkelt!

13 stycznia 2026

Hej Erika,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att allt gick snabbt och smidigt. Du är varmt välkommen tillbaka när du behöver något igen.

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans! trotts snökaos!

Snabb leverans! Prisvärt fodral till min Samsung galaxy tab9+ kommer defensivt handla där igen! Tog 2 dagar trots snökaoset som var!

8 stycznia 2026

Hej Catarina,

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt trots snökaoset.
Kul också att du är nöjd med fodralet till din Samsung Galaxy Tab.

Du är varmt välkommen tillbaka till oss när du behöver något igen, vi hjälper gärna till!

Beställningen kom snabbt

Beställningen kom snabbt. Men skärmskyddet är så plastigt och dålig passform så att det knappt går att använda skärmen. Fick beställa en annan direkt.

1 stycznia 2026

Hej Linnea,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vad bra att leveransen gick snabbt, men vi är verkligen ledsna att höra att skärmskyddet inte levde upp till dina förväntningar gällande material och passform. Det är självklart inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice med ditt ordernummer, så hjälper vi dig gärna att hitta en lösning, exempelvis retur eller återbetalning.

Oceniono na 2 z 5

I have not received my order.

15 stycznia 2026

Hej Monica,

Tack för att du delar med dig. Vi beklagar verkligen att du ännu inte har mottagit din order, det är självklart inte den upplevelse vi vill ge våra kunder.

Vi hjälper dig gärna att reda ut detta så snabbt som möjligt. Kontakta gärna vår kundservice med ditt ordernummer, så kontrollerar vi leveransen och ser till att hitta en bra lösning för dig.

Teamet på Techhuset

Very good!

It was very easy to buy! Very good!

13 stycznia 2026

Hi Gabriela

Thank you so much for your kind review!

We’re happy to hear that you found it easy to place your order and that you’re satisfied.

You’re always welcome back!

Kind regards,
The TechHuset Team

Oceniono na 5 z 5

Snabb respons och utmärkt information…

Snabb respons och utmärkt information samt enkel och flexibel sätt att betala för beställning

Hej Marek,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både informationen, vår respons och betalningsalternativen. Du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Snabb leverans! 😃

5 stycznia 2026

Hej Maria,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt. Du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Oceniono na 1 z 5

Har inte fått mina varor ännu

Har inte fått mina varor ännu, skall betalas 25-01-16

12 stycznia 2026

Hej Bertil,

Tack för att du hör av dig. Tråkigt att höra att du ännu inte har fått din leverans.

Vi vill gärna hjälpa dig att reda ut detta så snabbt som möjligt. Kontakta gärna vår kundservice med ditt ordernummer, så ser vi direkt över vad som hänt och hjälper dig vidare.

Bra kvalitet.

Bra kvalitet.

Hej AnnMagret,

Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med kvaliteten.

Varmt välkommen tillbaka!

Oceniono na 5 z 5

Helt perfekt för min mobil

Helt perfekt för min mobil, och dessutom snygg

10 stycznia 2026

Hej Stig,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att produkten passade perfekt till din mobil och att du även tycker den är snygg.

Varmt välkommen tillbaka om du behöver något mer framöver!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej