Tazoo Recenzje 17

1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Schandalig!!!

Schandalig!!!
Zetten mensen gewoon in het zak.
31 januari 2026 bestel ik een zwarte jeansbroek met kant voor 58,95 euro.
27 maart 2026 komt de broek eindelijk toe.. iets totaal anders dan ik besteld had.
Ik meld dit en krijg dan het voorstel dat ze met het bedrag terugstorten maar -8,95 en de broek mag ik houden.
Ik denk dan oke.. de broek zal ik dan maar doorverkopen want ik pas er niet in.
Nu zie ik, ze hebben maar 8,95 euro teruggestort.
Dan vraag ik waar mijn geld blijft? Krijg je niks van reactie meer.
Als je wil bellen is het telkens direct voicemail.
Schandalig vind ik het!

27 marca 2026

Buy at your own risk

Buy at your own risk, they get their clothes from china, the quality is so so bad, I spent almost 140 euros for very very bad quality dresses(nylon material). The retour is the biggest scam, they offer you discounts to stay with the dresses and when you refuse and choose to do a return, you have to send back your items to a non existent location in ‘ china ‘ yourself hence that’s how you loose your money. Track and trace doesn’t follow this up once the package is in china and neither do they. Hence you never get the ‘refund’.
Biggest scammers ever . I wonder how they’re still allowed to conduct business.

14 grudnia 2025

Bagger

Duurde eindeloos voordat mijn bestelling aankwam en na een week was de ring die ik voor mijn vriendin had gekocht al kapot. Kreeg ook geen compensatie of excuses.

25 grudnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Na 2,5 maand wachten nog steeds niets…

Na 2,5 maand wachten nog steeds niets ontvangen. Je krijgt standaard antwoorden als "dank voor je geduld" "wij gaan het uitzoeken". Maar je hoort nooit wat. Je wordt eindeloos aan het lijntje gehouden.
Ik zou hier NIETS BESTELLEN!

9 stycznia 2026

Ongelooflijk slechte ervaring

Ongelooflijk slechte ervaring: de bestelde kledingstukken werden veel veel later geleverd als beloofd. Daarbij moest ik er zelf meerdere keren achteraan mailen om te vragen hoe dit zat. Eenmaal geleverd was de kleding niet zoals beschreven + de kleding had fabricagefouten, knoopsgaten zaten dicht etc. Toen ik de kleding wilde retourneren moest ik meerdere keren via de mail een pleidooi houden om het retourformulier te ontvangen. Kortom: wil je een teleurstelling en je geld kwijt? Bij Tazoo lukt dat goed.

5 grudnia 2025
Oceniono na 2 z 5

Waardeloze webshop

Na heeeeeel lang wachten kwam het badpak. Het was veel te klein, zag er ook veel minder mooi uit en er zat geen label bij om te retourneren. Heb mail gestuurd hoe ik het artikel terug kon sturen, maar nooit antwoord gehad. Wees gewaarschuwd, bestel niets bij Tazoo.

23 września 2025
Oceniono na 1 z 5

We hebben een pakket besteld

We hebben een pakket besteld, we wilden retourneren. We betaalden 30 euro voor retour, we sturen de track & trace door want dan begint het, het pakket komt in china aan daar loopt het vast. Ze zeggen bij Tazoo geen pakket ontvangen is. En je bent nog eens je geld kwijt. Deze firma is een
Scam, bestel hier niet!

11 września 2025

KOOP HIER NIET!!!!

Toen ik mijn trui van 44,99 besteld had duurde het ontiegelijk lang voordat het binnen was. Toen had ik al mijn twijfels. Trui 1 keer aangehad begon al te pillen. Kwaliteit echt waardeloos. Contact met hun opgenomen met deze klacht. Zonder ook maar een foto te zien zeiden ze gelijk dat ze 15% van het aankoopbedrag terug wilden storten. Vind dat dat al genoeg zegt. Uiteindelijk heb ik 6,95 terug gekregen. Het is echt schandalig dat ze zoveel geld vragen voor een trui wat je op themu voor 8 euro kan krijgen. Mensen bestel hier niet!!! Je kan het beter zelf via themu bestellen. Duurt net zo lang en veel goedkoper.

28 października 2025

Retourneren gaat niet

Retourneren gaat niet, je betaald retourkosten van 16 euro om vervolgens geen inklaring te hebben bij de grens waardoor het pakket ergens vasthangt en je door tazoo niet geholpen wordt. Dus pakket weg en geen geld terug..

1 listopada 2025

Heel erg slechte kwaliteit

Heel erg slechte kwaliteit helemaal voor het geld wat je betaald. Oprecht is shein nog van betere kwaliteit. Ook duurt het verzenden super lang. Heb bijna een maand op me pakketje gewacht. Zeker niet om aan te raden dus!

3 października 2025

slechte kwaliteit kleding

de kwaliteit van de jas die ik kocht is abominabel slecht. Lijkt ook niet op de afbeelding. heel teleurstellend.
Vervolgens de jas retourneren is voor eigen kosten, heel omslachtig en bewerkelijk, want het moet naar China terug. Wat een verspilling van tijd en geld.
Bestel hier niet en deze jas wordt ook bij andere aanbieders verkocht: ook niet doen!

1 października 2025

Matige kwaliteit, Dure Retour

Mijn partner had een bestelling geplaatst op Tazoo.nl, de kwaliteit van de kledij was echter ondermaats in verhouding tot de prijs. Retour op eigen kosten naar China moeten versturen, grapje van 40€.

18 września 2025

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej