Schandalig. Op hun website Utrecht naar Amersfoort €75,00. Bij afrekenen gewoon €169,00 in rekening brengen. Ik vind dat oplichting!
Reakcja na opinię
Ik heb onlangs gebruikgemaakt van taxiutrecht. Org, van Utrecht naar Schiphol en ik ben zeer tevreden over de service. De chauffeur was vriendelijk en op tijd, en de rit verliep soepel. De auto was s... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik heb bijna mijn vlucht moeten missen door een ander taxibedrijf. Gelukkig heeft taxi Utrecht mij kunnen redden door snel een taxi te sturen, een hele fijne en ontspannen rit en zelfs een flesje wat... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Na veel stres of wij onze locatie op tijd zou halen, hebben wij de taxi kunnen nemen bij deze chauffeur. Beste meneer heeft ons opgehaald op het station. Vanuit hier zijn we met veel geduld en vriende... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Taxi Utrecht is een jong en vooruitstrevend bedrijf. We zijn gespecialiseerd in diverse soorten personenvervoer, luchthaven transfers en zakelijk vervoer in en rondom Utrecht. We hebben de beschikking over een uitgebreid wagenpark en ervaren chauffeurs.
Jaarbeursplein 15, 3521 AM, Utrecht, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Een rit vanuit Utrecht naar Zoetermeer, chauffeur was ruim op tijd en heel vriendelijk!
Een dikke aanrader!

Odpowiedź od Taxi Utrecht org
Taxi besteld voor 8 personen op 14 september om 13.30 uur van Nieuwegein naar Utrecht. Onze zoon ging trouwen en zou om 2 uur arriveren via de gracht bij kasteel oud d'aen. Om 13.45 geen taxi, gebeld, taxi zou onderweg zijn... taxi arriveert om 14.05 (veel te laat)rare verhalen van de chauffeur en daarna dat hij MAAR 5 MINUTEN te laat was. We hebben met de hele familie van de bruidegom het aankomen van het bruidspaar gemist!! en de volle pot moeten betalen voor een taxi die ook nog eens vies was. DANK U WEL!!
*****Na 2 maanden is er contact geweest met de eigenaar van het bedrijf. Na een communicatiefout van de chauffeur die ons had moeten brengen is bovenstaande situatie ontstaan. Natuurlijk kunnen wij het aankomstmoment van de bruiloft niet meer overdoen, maar we waren tevreden met de vele oprechte excuses en een vergoeding van de kosten**** DANK VOOR JULLIE (Toch wel) FIJNE REACTIE!!!!

Odpowiedź od Taxi Utrecht org
Snelle service en nette prijzen, dit bedrijf is zeker aan te raden als je met een betrouwbare taxi bedrijf mee wilt rijden. Ik ben vaste klant!!

Odpowiedź od Taxi Utrecht org
De taxi was er binnen no-time en de prijs was ook netjes, verder ben ik netjes behandeld. Al met al een top ervaring bij taxiutrecht.org. Ik zal zeker vaker een taxi bij jullie bestellen! En ik raad iedereen aan om dat ook te doen.

Odpowiedź od Taxi Utrecht org
Recent een taxi geboekt. Een zeer nette prijs betaald! Had gebeld en binnen 3 minuten stond er een taxi voor me neus. Zeker een aanrader! Bestel vanaf nu al m’n taxi’s hier!!

Odpowiedź od Taxi Utrecht org
Netjes op tijd en correcte prijzen, een voorbeeld voor veel taxibedrijven. Klasse jongens ga zo door!
1 x gebeld toen het heel hard regende en ze waren binnen 5 minuten bij me sinds dien ben ik vaste klant. Altijd eerlijke prijzen en aardige nette chauffeurs. Dit bedrijf is zeker een aanrader!!!
Ik wilde een vervoer voor 5 personen van Bilthoven naar Schiphol boeken, wat volgens de site 89 euro moet kosten (tarief voor max 8 pers). Maar na het invullen op het reserveringsformulier komt het bedrag meteen op 110 uit. Ook via de chat komt men met het bedrag van 110. Wmb misleidende prijzen op de site, ze zouden er goed aan doen om dit te corrigeren.
Wel snel en netjes contact via de app.

Odpowiedź od Taxi Utrecht org
Vandaag een hele leuke rit gehad van 1,5uur ze zeggen weleens de tijd vliegt als je het leuk hebt nou de rit voelde als 10 minuten hele leuke ervaring met de chauffeur vriendelijk en verzorgde jongenman zeker een aanrader!!!

Odpowiedź od Taxi Utrecht org
Taxi van huisarts naar spoedeisende hulp. 25 minuten gewacht en zeer slechte communicatie.

Odpowiedź od Taxi Utrecht org
Top service! Makkelijk afspraak kunnen maken en een uitstekende prijs!

Odpowiedź od Taxi Utrecht org
Makkelijk te regelen alleen kon niet optijd een taxi chauffeur krijgen bij de vertrekplaats. Taxi chauffeur gaf een goede service en rijd een in nette taxi. Chauffeur was rustig en open.

Odpowiedź od Taxi Utrecht org
Wederom heeft Taxi Org Utrecht (Yener) ons uitstekend en zeer klantvriendelijk geholpen (Yener) naar en van Schiphol. Keurig op tijd met uitstekende communicatie en (zeer nette/schone auto's). Al met al top!
Mijn volgende vakantierit boek ik weer bij Taxi Org Utrecht (Yener).

Odpowiedź od Taxi Utrecht org
Van tevoren taxi's besteld én betaald voor een groep, de heenweg geen probleem, de terugweg kwamen de taxi's niet opdagen, moeilijk contact te maken en daarna allerlei excuses. Het was al heel duur, maar geen enkele coulance naderhand wat betreft kosten.
Met betrekking tot uw antwoord, dit gaat zeker over jullie en is geen nep-reactie. Jammer ook dat jullie dit niet erkennen en excuses maken voor de gemaakte fouten.

Odpowiedź od Taxi Utrecht org
Doordat het ov in utrecht niet reed, zijn wij terecht gekomen bij de taxi service utrecht taxi org, zeer meedenkend en hele fijne ervaring gehad. We konden direct instappen en zijn op tijd aangekomen. De chauffeur bood zelfs aan om ons weer op te halen voor het geval het ov nog steeds niet reed. Al met al zeker een aanrader!!!

Odpowiedź od Taxi Utrecht org
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.