taxikorthoutmiddenbrabant.nl Recenzje 12

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Taxi Korthout, wij zijn zeer tevreden over de service, het meedenken en de behulpzaamheid van de chauffeur. De medewerkers van de planning zijn bereid om mee te denken en te helpen. Tijdens onze rit van Eindhoven Airport naar huis was de chauffeur zeer vriendelijk en behulpzaam, TOP.

Reactietijd, service

30 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Zij komt je kinderen veilig halen

Zij komt je kinderen veilig halen: rijden tegen het verkeer een eenrichtingsstraat in, laat de deur wagenwijd open staan en heeft schijt aan het overige verkeer, als je vraagt of zij de deur dicht willen doen zodat jij over de stoep er toch langs kan negert ze je en laat een kind nog even teruglopen om nog iets te pakken. Wat een idioot, dat moet dan je grootste bezitten vervoeren!

19 grudnia 2025

Vervoer Düsseldorf vliegveld

Perfecte vervoer van 7 personen met koffers en handbagage. De communicatie verliep soepel. Chauffeur en busje was netjes op tijd. Bij de terugvlucht hadden we vertraging, maar dat was voor taxi Korthout geen probleem.

2 czerwca 2025

Slechte service

Slechte service, chauffeur prima en klantenservice onvriendelijk.
Nog nooit zo’n slechte service gehad met een taxirit vanuit Rotterdam airport naar huis. Lang moeten wachten. Met 2 koppels op dezelfde taxi aan het wachten geweest. Hierdoor werd het andere koppel eerst naar huis gebracht. Wij hebben hier 2 uur staan wachten.
Er was geen personeel werd er gezegd!
Beter plannen! En wat krijg je als vergoeding 10 euro (lachwekkend).
Als je weet dat de taxi 212,00 kost.
Dit bedrijf zou ik nooit aanbevelen.
Service en klantenservice zeer slecht.
Nogmaals de chauffeur was zeer vriendelijk.

2 października 2025

Prima bedrijf…

Ik kende taxi Korthout alleen van naam. Vriendelijke rustige en gezellige chauffeur.
Is goed op tijd.. voel me veilig in de auto.. netjes op tijd kreeg ik n telefoontje en binnen n paar minuten was hij er al.. mijn ervaring is top!!

29 września 2025

Topbedrijf

Altijd betrouwbare en prettige chauffeurs! Redelijke prijs en nette voertuigen. Ook voor grote groepen mooie bus beschikbaar. Top bedrijf!

4 września 2025
Oceniono na 1 z 5

Chauffeur denkt dat de weg van hem is

Zeer slecht! Zojuist bijna van de weg gereden door den taxibusje van Taxi Korthout. Chauffeur denkt dat de weg van hem is en dat iedereen maar moet wijken. Gaat bij iedereen bumperkleven, probeert je van de weg te drukken en gaat daarna maar rechts inhalen waar helemaal geen ruimte voor is, duwt zich er gewoon tussen en de rest moet maar in de ankers. Scheelde niet veel of hij raakte meermaals een auto. Taxibus schiet van links naar rechts alsof het een kart is, en met zo'n taxibus en snelheid vloog die bijna op z'n kant. Chauffeur leek wel dronken hoe die reed. Zeer asociaal, zou hier niet bij instappen. Overigens nergens op de website plek om een klacht in te dienen. Kenteken is: GJZ-10-K. Is vrij 9 mei 2025 tussen half 8 en kwart voor 8 's morgens gebeurd op de Midden-Brabantweg vanaf Tilburg tot aan de afslag bij de Efteling. (review op Google werd geweigerd)

9 maja 2025

Geweldige taxibedrijf

Ze hebben zich bij ons keurig aan de tijdafspraken gehouden. Waren erge vriendelijke en goede chauffeurs. We hadden een staking in België zodat Korthout taxi ons omboekten naar een dag later. We hoefden zelf niets te regelen en werden netjes op de hoogte gehouden. Voor ons dus een geweldig taxi bedrijf. Familie Jorissen Rijsbergen

30 kwietnia 2025

Taxi tricks beware.

Yesterday I reserved a taxi with Korthout a large firm in Tilburg.Because the appointment I was going to was important to me(getting a passpport) I called just before
to confirm.To my great surprise I was told that I could only pay in cash(I wonder why!)rather than a card as is
almost universally allowed in taxis here.This was a
disaster for me which could have been avoided with prior knowledge of this information.Be warned!

3 sierpnia 2024
Oceniono na 2 z 5

Bij vertrek naar Brussel airport 1 juni…

Bij vertrek naar Brussel airport 1 juni 2024 moest de chauffeur nog naar Breda om nog 2 andere personen op te halen zoals was overeengekomen. Op de grote weg rijdende heeft hij gewoon niet opgelet om optijd te kunnen remmen.
Bij terugkomst was het aan de chauffeur om als je laat geland bent gewoon een muziekje op te zetten en laat je je klanten met rust. Deze man die ook nog niet goed kon horen vertelde 100 uit over zijn vakantiereizen en ooroperatie toen mistte hij nog de afslag naar Tilburg, dan maar een afslag later over Waalwijk nota bene, en we moesten gewoon naar Tilburg toe. Toen hij over het gebouw Westpoint begon en of we hier weleens waren geweest, hing het mij zo de strot uit dat ik hem gezegd heb dat daar de Hart van Brabantlaan is en dat ik bijna thuis was. Dus de rit heeft een uur langer geduurd dan echt nodig was, deze man praattede oren van je hoofd en ik ben die nacht thuisgekomen helemaal op ik stond te schudden op mijn benen. Horendol werd je van deze taxichauffeur.

22 czerwca 2024

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej