Działamy razem od ponad 2 lat
Działamy razem od ponad 2 lat, wiadomo jak to jest na giełdzie. Ryzyko jest zawsze, ale ogólnie po podliczeniu zysków i strat jestem na plusie i to nie małym :)

Odpowiedź od Tauro Markets
Tauro Markets is a leading provider, trend-setter and forerunner of spot forex trading, with a specialist in-house team that is constantly & consistently pushing the boundaries through cutting-edge research, innovation and development.
Suite 305, Griffith Corporate Centre, Beachmont, VC0100, Kingstown, Wyspa Św. Wincenta i Archipelag Grenadyny

Odpowiedź od Tauro Markets
Jak się decydowałam spróbować, zaczęłam ostrożnie. Testuje bardzo często wiarygodność wypłat. Ale mam świadomość, że różnie to bywa w takiej formie zarobku . Ale mogę też zyskać więcej niż stracić. Ale teraz już wiem że w ten sposób mogę sobie dorobić. Polecam super firma wypłaty są bardzo szybko realizowane . Nie zawiodłam się na platformie a działam z nią już 1.5 roku

Odpowiedź od Tauro Markets
Zaczęłam używać platformy od niedawna ale jestem pod wrażeniem- bardzo łatwa obsługa we wpłacie jak i w wypłacie. Weryfikacja KYC przebiegła szybko i pomyślnie a jeśli chodzi o obsługę klienta na czacie, profesjonalna i miła. Polecam

Odpowiedź od Tauro Markets
Polecam Tauromarkets. Szybka i łatwa rejestracja oraz przejrzysty i czytelny interfejs.

Odpowiedź od Tauro Markets
Mega profesjonalne podejście . Współpracuje z TauroMarkets od pół roku i nie ma żadnych problemów śmiało mogę polecić brokera.