Oceniono na 5 z 5

Klar anbefaling herfra! 55 mennesker til konfirmation blev godt behandlet, hurtigt betjent, og stemningen var god hele vejen igennem. Alle blev mætte og jeg fik svar på alle mine spørgsmål op til fe... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi bestilte en foodtruck til vores datters konfirmation og var meget spændte på hvordan det ville fungere, idet vi sidste år blev brændt af under 15 timer til gæsterne kom (et andet firma). Den b... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi havde glæde af Tasty towns amerikanske foodtruck til en stor rund fødselsdag. Vi har haft en god dialog hele vejen igennem vedr portioner ift antal gæster og timing for servering. Sup... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

4 stjerner Et lille men, jeg havde bestilt både glutenfri og vegetar og dem som serveret maden på dagen var ikke blevet informeret om den ekstra ordre. Først var der ingen løsning af panik, men... Zobacz więcej

1. Catering mobilny

Napisane przez firmę

Tasty Town kan levere food trucks til din næste firmafest, konference eller privatfest, uanset om du har brug for 30 eller flere tusinde kuverter. Vores vogne ruller ind med stemning og lækker gademad, der gør dit arrangement endnu bedre.

4,5

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Klar anbefaling herfra!

Klar anbefaling herfra!
55 mennesker til konfirmation blev godt behandlet, hurtigt betjent, og stemningen var god hele vejen igennem. Alle blev mætte og jeg fik svar på alle mine spørgsmål op til festen, og det var nemt og overskueligt at booke og kontakte.

17 maja 2025

Odpowiedź od Tasty Town ApS

Tusind tak for den fine anbefaling og dejligt at høre, at du var tilfreds med det hele. Mvh Britt

Oceniono na 1 z 5

Kun 500gr mad pr. Person

Vi havde desværre en træls oplevelse, hvor vi trods at have bestilt for mange kuverter, havde en del gæster som måtte gå sultne fra bordet.
Ønsker man mad fra TastyTown skal man derfor være opmærksom på at deres “kuverter” egentlig kun er portioner á 500gr. (fordelt på 2 retter hos os; hvidt brød + pasta-ret).
Et normalt måltid er typisk 600-800 gr, så selvom vi i vores tilfælde kun var knap 60 spisende og betalte for 70 portioner, så forklarer det at vi måtte fremskynde natmaden, for alle dem som kun fik én portion på ca. 500gr. Maden i sig selv var udemærket; meget mild (kedelig om man vil), og lidt store stykker kød i betragtning af, at det skulle kunne spises kun med gaffel. Klargøring og servering uden anmærkning.

23 listopada 2024

Odpowiedź od Tasty Town ApS

Jeg ked af at høre, at du har den opfattelse. Jeg ved, at du er i dialog med min kollega, men ærgerligt. Mvh Britt

Kom i god tid

Kom i god tid
God mad og behagelig betjening

14 września 2024

Odpowiedź od Tasty Town ApS

Mange tak for den fine anmeldelse. Dejligt at du var tilfreds med det hele. Mvh Britt

Oceniono na 3 z 5

God service men kold mad.

Meget meget flink personale, maden var dog ikke i top, bollerne var kolde, jeg er bange for at vi var for mange mennesker til at de kunne levere.

ellers er alt kommunikation osv. helt i top.

6 września 2024

Odpowiedź od Tasty Town ApS

Øv, det er jeg virkelig ked af at høre. Vi tager fat i vognen og finder ud af, hvad der er sket. Mvh Britt

Mere end godkendt.

Vi havde fornøjelsen af have tasty Town foodtrucks til vores firma sensommerfest.
Det hele spillede 100%. Maden var klar som aftalt og det smagte super godt. Der manglede absolut ingen ting. Betjeningen var i top.
Kan kun abefale Tasty Town :)

6 września 2024

Odpowiedź od Tasty Town ApS

Tusind ta for de fine ord. Vi er super glade for, at du er tilfreds med os. Mvh Britt

Oceniono na 5 z 5

Vi havde bestilt en mexikansk foodtruck…

Vi havde bestilt en mexikansk foodtruck og både mad og service var helt i top. Det gør vi igen!

31 sierpnia 2024

Odpowiedź od Tasty Town ApS

Hvor er det dejligt, at I havde en god oplevelse, og at vi levede op til forventningerne. Tusind tak for anmeldelsen. Mvh Britt

Oceniono na 1 z 5

Maden var smagløs

Maden var smagløs! Sovsen var tynd som vand og smagte ikke af noget og pastaen var overkogt . Der var sener i kødet , bruschetta på hvedflute der ikke havde været i ovnen og var der ved uspiselig.
Virkelig dårlig oplevelse for vores gæster som ikke var tilfredse med maden !
Vi synes ikke det var pengene værd desværre!

Odpowiedź od Tasty Town ApS

Det er jeg rigtig ked af at høre. Det er selvfølgelig ikke i orden. Vi kontakter dig. Mvh Britt

Virkelig lækker mad

Virkelig lækker mad, god service! Kan klart anbefales

31 sierpnia 2024

Odpowiedź od Tasty Town ApS

Skønt at høre. Jeg giver din fine anmeldelse videre til de andre. Tusind tak fordi du tog dig tid til at anmelde Tasty Town. Mvh Britt

En rigtig god oplevelse

Vi oplevede virkelig god kommunikation, ankomst til tiden og meget lækker mad! Det hele til en rigtig god pris. Vi kan klart anbefale at benytte Tasty Town.

20 sierpnia 2024

Odpowiedź od Tasty Town ApS

Sikke en fin anmeldelse. Tusind tak fordi du tog dig tid til at anmelde os. Og skønt at I er tilfredse. Mvh Britt

Oceniono na 4 z 5

Først var der ingen løsning af panik, men lidt efter fandt vi en løsning.
Ærgerligt når der betales derefter, men dejligt der var en løsning.
Ellers dejlig mad, sød personale. Næsten ingen kø når man tænker på vi var omkring 50 mennesker.
Portionerne passede til selvskabet

Odpowiedź od Tasty Town ApS

Nej hvor ærgerligt. Det er jeg kend af at høre. Vi kontakter dig, så vi lige kan vende det. Mange tak for tilbagemeldingen, også selvom det var med kritik. Det gør os bedre, når vi opdager fejlene. Mvh Britt

Nemt og lækkert ❤️

23 sierpnia 2024

Odpowiedź od Tasty Town ApS

Tusind tak for tilbagemeldingen. Det er dejligt at høre, at I er tilfredse. Mvh Britt

Rigtig dejlig mad til 55 personer

Rigtig dejlig mad til 55 personer, MEGET LIDT kø ved trucken, men det var ganske hyggeligt at stå og tale lidt med de andre, der ventede. Sødt par i trucken - booker gerne igen!

25 sierpnia 2024

Odpowiedź od Tasty Town ApS

Dejligt at I kunne lide oplevelsen. Godt at høre og tusind tak for feed back. Mvh Britt

Anbefales varmt

Lækker mad, sødt personale og hurtig kommunikation.

Odpowiedź od Tasty Town ApS

Tusind tak for anmeldelsen. Vi er kisteglade for, at I var tilfredse med det hele. Mvh Britt

stor succes

Vi havde bestilt en foodtruck med italiensk mad. De kom tidligt og sørgede for at alt var klart. Maden var virkelig lækker. Der var ingen ventetid. Det var så nemt og fedt at slippe for indkøb, madlavning, opvask osv. Stor succes

3 sierpnia 2024

Odpowiedź od Tasty Town ApS

Dejligt at I var tilfredse med oplevelsen og glade for maden. Tusind tak for anmeldelsen. Mvh Britt

Oceniono na 5 z 5

Super lækker og velsmagende mad

Super lækker og velsmagende mad og super service. Vi vil helt sikkert bruge Tasty Town igen.

14 lipca 2024

Odpowiedź od Tasty Town ApS

Tusind tak for anmeldelsen og skønt at høre, at I var super tilfredse. Mvh Britt

God mad og service

God mad og service. Alt spillede.

29 czerwca 2024

Odpowiedź od Tasty Town ApS

Godt at høre :) Det er dejligt, at du var tilfreds med dagen. Tusind tak for anmeldelsen. Mvh Britt

Super service. Lækker mad

Super fin og venlig service og lækker mad. Alt fungerede fra A - Z

13 lipca 2024

Odpowiedź od Tasty Town ApS

Det er rigtig godt at høre, at I var tilfredse. Tusind tak for anmeldelsen. Mvh Britt

God oplevelse

Nem kontakt til firma, kom til tiden, imødekommende personale i foodtruck og velsmagende burgere og pomfritter som gæsterne roste.

6 lipca 2024

Odpowiedź od Tasty Town ApS

Hvor godt at høre, at du var tilfreds med det hele. Tusind tak for anmeldelsen. Mvh Britt

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej