Lækre produkter i gavekurvene, gør altid glæde som personlig gave.👍 Ønsker man at ændre er der store muligheder, service og levering er i top 😀
Reakcja na opinię
Deres udvalg af nye og spændende varer er stort. Det er en fornøjelse at modtage den flot indpakkede kasse med lækkerier.Har aldrig smagt trøffel før, her kan du købe trøffel olie,chips, grissini,pean... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Det er ikke tit, man nu om dage møder et firma med så fantastisk service. Har fuldt ud fortjent 5 stjerner 🌟🌟🌟🌟🌟 Kan kun ANBEFALE dette firma!! Svarer hurtigt på henvendelser. Fik varerne hur... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ikke bare en traditionel gavekasse. Absolut lækkerier i topklasse. Meget tydeligt, at der er tænkt på enhver detalje. Derfor får man også lyst til at åbne og lukke kassen et par gange for at få den fa... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Tastefulness er en webshop dedikeret til at levere eksklusive gavekurve fyldt med nøje udvalgte delikatesser. Vi er passionerede omkring at skabe unikke smagsoplevelser, som kombinerer høj kvalitet og æstetik. Vores gavekurve indeholder produkter fra producenter i Nordsjælland og Europa. Vi lægger stor vægt på at udvælge delikatesserne for at sikre den perfekte uforglemmelige oplevelse for modtageren. Tastefulness – etableret med kærlighed til smag og kvalitet.
Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Hurtig levering, fin pris, sød indpakning og god kundeservice.

Odpowiedź od Tastefulness
gode varer, fik endda også rabat og pakken kom flot pakket ind med en gave ved siden af.

Odpowiedź od Tastefulness
I sæt pakken ind i vindfanget og når jeg er handicappede er det meget vigtigt for mig. mange tak.

Odpowiedź od Tastefulness
Hurtig levering, fin indpakning så produktet ikke bliver skadet. Det er madvarer som vi ikke har smagt på endnu, men det ser lækkert ud😃

Odpowiedź od Tastefulness
Var super glad for min gave fra tastefulness !!!

Odpowiedź od Tastefulness
Tastefulness har leveret de lækreste produkter super hurtig. Kan varmt anbefales.

Odpowiedź od Tastefulness
Hurtigt og nemt at bestille og betale med Mobile Pay.
Firmaet pakker lynhurtigt og overdrager til fragt.
Og jeg fik varerne efter kun 2dage.
Det er bare top service og jeg er 100 % tilfreds
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 👌🫶🏼

Odpowiedź od Tastefulness
utrolig lækker oplevelse. Smukt sikkert pakket ind. leveres overraskende hurtigt kan varmt anbefales.

Odpowiedź od Tastefulness
Lækkert, overskueligt udvalg og gode priser. Super hurtig fragt, hvor varerne var pakket rigtig godt ind. Der var tilmed to prøver trøffel-kakao med i pakken, som en lille ekstra ting(: Det har bare været en god oplevelse at shoppe her ✌️

Odpowiedź od Tastefulness
Jeg har handlet med TASTEFULNESS, og købt en super lækker gløgg😊 Der er ikke sidste gang jeg handler med dem, så de får 5⭐️😊

Odpowiedź od Tastefulness
Hurtig levering og hjælpsom og venlig kommunikation undervejs