Enkeltmandsvirksomhed med pålidelig ejer og gode vine. Burde måske overveje at slå sig sammen med minfranskevinimportør.dk
Super god og nærværende handel Jeg havde egentlig bestilt levering til en pakkeboks, men Bent skrev om ikke han skulle min bestilling forbi på min privat adresse. Masser af opdateringer undervejs i l... Zobacz więcej
Jeg søgte på en god dyr italiener og fandt den gode pris hos TasteBuddies. Her var også andre gode vine, som jeg købte med i forbifarten. Super levering og god vinfaglig dialog med repræsentanten.
Fin hjemmeside med god oversigt over vine til forskellige formål. Billige priser i forhold til andre vinshops med samme vin. Derfor var det nemt at vælge TasteBuddies som leverandør.
Trelleborggade 2, 2150, Nordhavn, Dania

Super levering.
Kom til tiden og alt var som det skulle være.
Ikke sidste gang jeg bruger dem.

Odpowiedź od TasteBuddies
Vin man kan stole på :-) og total tjekket service som altid :-)

Odpowiedź od TasteBuddies
nem og hurtig ekspedition med personlig levering - handler der gerne igen

Odpowiedź od TasteBuddies
God bred viden, gode evner til at omsætte mine præferencer til gode smags oplevelser. God service i forhold til levering.

Odpowiedź od TasteBuddies
leveret efter aftale, og da jeg tilfældigvis var hjemme ved levering så fik vi en lille snak om vinen og passende god mad dertil.