Tárhely.Eu Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Értékelés szövege: Több éve használjuk a Tárhely.Eu szolgáltatásait több projekthez is, és most egy összetettebb technikai ügyben kaptam nagyon hasznos segítséget. Az AI asszisztens gyorsan, érthetőe... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Értékelés: Az elmúlt két napban több WordPress kérdéskörben is kaptam segítséget, többek között adatbázis mentés, wordpress telepítés, beállítások, fordító, biztonsági, cookie, közösségi ikon bővítmé... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Hosting internetowy

Napisane przez firmę

A Tárhely.Eu Kft. Magyarország legismertebb és legnépszerűbb tárhelyszolgáltatója – ezt nem mi mondjuk, hanem egymást követő évek független, országos reprezentatív felmérései igazolják (2020, 2021, 2022, 2025). Közel 20 éves tapasztalattal, 100%-ban magyar tulajdonban és saját budapesti adatközpontokkal (4+1 szerverterem, georedundáns hálózat) nyújtunk megbízható, prémium tárhelyszolgáltatást magánszemélyektől nagyvállalatokon át önkormányzatokig. Ügyfélszolgálatunk az e-mailes megkeresések 80%-ára 1 órán belül reagál, reggeltől késő estig – közel egymillió megoldott eset áll mögöttünk. Emellett 100+ funkcióval rendelkező és azonnal válaszoló AI-alapú támogatási rendszer is ügyfeleink segítségére van. A szolgáltatásainkban nincs rejtett költség, 30 napos pénz-visszafizetési garanciát vállalunk, és ingyenes teszttárhellyel bárki kipróbálhat minket kockázat nélkül. Kiemelt WordPress-optimalizálási és biztonsági rendszerrel, napi/heti/havi offsite adamentéssel, valamint rugalmas bővítési lehetőségekkel (VPS, dedikált szerver) várjuk ügyfeleinket. Többszörös Business Superbrands és Magyar Brands díjas szolgáltatóként az ügyfélelégedettség a legfőbb mércénk – és ezt 1000+ hiteles ötcsillagos Google- és Facebook-értékelés is alátámasztja.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

(22)

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 21

Napisz recenzję

Nem vagyok informatikus

Nem vagyok informatikus, de egy cPanel AutoSSL értesítés kapcsán gyors, érthető és lépésről lépésre követhető segítséget kaptam. Sikerült beállítani az AutoSSL-t és megoldani a levelezéshez szükséges SSL ellenőrzést. Köszönöm a türelmes és szakértő támogatást!

24 lipca 2026
Oceniono na 5 z 5

Kiemelkedően segítőkész és szakmai támogatás

Értékelés szövege:
Több éve használjuk a Tárhely.Eu szolgáltatásait több projekthez is, és most egy összetettebb technikai ügyben kaptam nagyon hasznos segítséget. Az AI asszisztens gyorsan, érthetően és szakmailag jól segített megfogalmazni a problémát úgy, hogy az egyszerre legyen határozott, korrekt és megoldásorientált. Jó érzés, hogy van ilyen támogató ügyfélélmény.

12 lipca 2026

Gyors és pontos segítség DNS és AutoSSL beállításban

Nagyon gyors és érthető segítséget kaptam egy külső regisztrátornál kezelt domain cPanel tárhelyhez kötésében. A DNS és AutoSSL hibát pontosan beazonosították, lépésről lépésre segítettek a javításban, majd ellenőrizték is az eredményt. Korrekt, szakértő és türelmes támogatás volt.

20 czerwca 2026

Gyors és hasznos AI segítség WordPress beállításokhoz

Értékelés:
Az elmúlt két napban több WordPress kérdéskörben is kaptam segítséget, többek között adatbázis mentés, wordpress telepítés, beállítások, fordító, biztonsági, cookie, közösségi ikon bővítmények....stb kapcsán. Nagyon hasznos volt, hogy az AI azonnal, lépésről lépésre segített, így nem kellett várnom a válaszokra. Gyors, érthető és gyakorlati támogatást kaptam.

3 czerwca 2026

Domain tulajdonosváltás

Domain tulajdonosváltással kapcsolatban kértem segítséget. A folyamat érthető volt, gyorsan elő lett készítve a kérelmem, és megkaptam a szükséges következő lépéseket. Köszönöm a segítőkész támogatást!

23 maja 2026

Gyors és pontos DNS segítség

Nagyon hasznos segítséget kaptam a MailerLite domain-hitelesítéshez szükséges DNS rekordok beállításában. Lépésről lépésre sikerült ellenőrizni a TXT, SPF, DKIM és DMARC rekordokat, és végül minden rendben működött. Gyors, érthető és türelmes támogatás volt.

20 maja 2026
Oceniono na 5 z 5

I used the AI customer support service…

I used the AI customer support service from tarhely.eu and it worked really well. I described my problem to it: I had tried multiple times to log in via SSH to one of my cPanel accounts, and the firewall blocked me, so I wanted to have it unblocked. It immediately identified the problematic IP address before I even provided it and unblocked it for me.

I am very satisfied with it.

16 maja 2026
Oceniono na 5 z 5

Gyorsan és érthetően kaptam segítséget…

Gyorsan és érthetően kaptam segítséget egy másik domain email beállításához. Lépésről lépésre elmagyarázták, hogyan tudom a levelezést a tárhelyemen használni úgy, hogy a weboldal közben máshol maradjon. Nagyon hasznos volt.

29 kwietnia 2026

Gyors és hasznos segítség

Hotlinkelt képhiba miatt kértem segítséget, és gyorsan sikerült beazonosítani a probléma lehetséges okát. Hasznos, érthető lépéseket kaptam a CDN, cache és képhivatkozások ellenőrzéséhez, végül a hiba megoldódott. Köszönöm a gyors és segítőkész támogatást!

26 kwietnia 2026

Gyors és hasznos segítség

Gyorsan kaptam érthető segítséget a WordPress és WooCommerce beállításához. Egy egyedi URL átirányítását szerettem volna megoldani, és pár lépésben sikerült is beállítani. Köszönöm a hasznos útmutatást!

24 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Végre érthető és megnyugtató támogatás,stresszes helyzetben is biztos kezekben voltam

Nagyon hálás vagyok a kapott segítségért. Egy számomra stresszes weboldalproblémánál türelmesen, érthetően és lépésről lépésre vezettek végig, így végül sokkal tisztábban láttam, mi a gond és merre van a megoldás. Külön értékeltem a gyors reakciókat és azt, hogy emberileg is megnyugtató támogatást kaptam.

Már órák óta kerestem, miért nem tudok WordPress bővítményt telepíteni, és végül itt kaptam meg a valódi megoldást. Kiderült, hogy egy teljesen apró hiba, egy szóközzel elnevezett plugin mappa okozta az egészet, amire magamtól valószínűleg nem jöttem volna rá. Nagyon jólesett, hogy türelmesen végig lett nézve a probléma, és végül tényleg megoldódott. Köszönöm a gyors és figyelmes segítséget!

16 marca 2026

Tarhely.eu

Tárhely problémába ütköztem, még aznap megoldásra került a hiba. 2-3 órán belül válaszoltak, de hétvégén ez teljesen korrekt. Udvariasak, gyorsak. Szakértelem is a toppon van.

14 września 2019

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej