Bardzo rzetelna firma. Wszystko załatwiłam mailowo. Szybko,tanio i solidnie. Polecam
Podsumowanie recenzji
Na podstawie recenzji, stworzone przy użyciu AI
O czym najczęściej mówią ludzie
Na podstawie poniższych recenzji
Polecam. Bardzo łatwa rezerwacja, dobre samochody i profesjonalna obsługa klienta 💯😉
Bardzo polecamy firmę Target wszystko…
Bardzo polecamy firmę Target wszystko szybko i sprawnie bez żadnych problemów!
Polecam wyposażenie Target auto od…
Polecam wyposażenie Target auto od kilku lat korzystam z ich usług nigdy nie było problemów, zawsze wszystko z miłą obsługą, a korzystałem już z prawie wszystkich punktów Lublin Kraków Modlin Gdańsk Katowice wszystko w jak najlepszym porządku.
Bardzo polecam Target Auto
Bardzo polecam Target Auto! Szybki i bezproblemowy wynajem, auto czyste i zadbane, a obsługa miła i profesjonalna. Wszystko zgodnie z ofertą, bez ukrytych kosztów. Na pewno skorzystam ponownie 👍
Witam
Witam, wszystko z wierzchu wygląda bardzo dobrze do czasu zwrócenia samochodu , pracownik stoi przed państwem i nie ma w ogóle możliwości aby sprawdził wnętrze po wyjeździe z bramy głównej busem na lotnisko utrzymujecie ogromny rachunek od tych zlodzie....i że nagle ktoś coś zauważył i kradną pieniądze z konta pomimo dodatkowego ubezpieczenia jesteście skazani na utrate środków z konta nie polecam najgorsza wypożyczalnia target
Mile byłam zaskoczona bardzo sprawną i…
Mile byłam zaskoczona bardzo sprawną i profesjonalną usługą
Wynajem organizacyjnie bez problemów
Wynajem organizacyjnie bez problemów. Auto w porządku. Korzystam z usług pewnie z 10 lat niemal co rok. Dobra cena wynajmu. Auto ostatnio z większym przebiegiem (ponad 70K), ale jazda bez problemu. Dokupuję z góry oferowane ubezpieczenie, żeby nie mieć trudności z czyszczeniem pojazdu przy oddaniu czy drobnymi uszkodzeniami (kilka lat temu ktoś wycofując z parkingu otarł wypożyczone auto i zniknął). Ukłony dla tutaj niezadowolonych i podróżujących z małymi dziećmi. Rozumiem wyzwanie, bo każdy problem urasta szybko, gdy się jest zmęczonym a dzieci płaczą. W Krakowie (najczęściej tam odbieram) na przestrzeni czasu organizacyjnie bardzo się poprawiło. Z mojego punktu widzenia Firma uczy się na błędach. Oby w innych miejscach też było dla Państwa w porządku. Polecam!
Cała operacja przebiegła sprawnie i bezproblemowo. Żadnych zastrzeżeń. Polecam
Jak zawsze bezproblemowo
Jak zawsze bezproblemowo. Pan odebrał nas z lotniska i zawiózł do punktu odbioru, trwało to mniej niż 5 minut. Auto w bardzo dobrym stanie. Żadnych problemów ze zdaniem auta, wszystko na 5 gwiazdek.
Profesjonalna i godna polecenia…
Profesjonalna i godna polecenia wypożyczalnia samochodów! Obsługa bardzo miła, pomocna i elastyczna — wszystko zostało jasno wyjaśnione, bez żadnych ukrytych kosztów. Samochód był czysty, zadbany i w świetnym stanie technicznym. Cały proces wynajmu przebiegł szybko i bezproblemowo. Na pewno skorzystam ponownie i polecam każdemu, kto szuka sprawdzonej firmy!
Polecam wypożyczalnie Target z czystym…
Polecam wypożyczalnie Target z czystym sumieniem. Jako kobieta i matka 3 dzieci podróżująca samotnie z uk szukałam wypożyczalni dostosowanych do moich potrzeb , szyko tanio i bez ukrytych kosztów i naciągania na kasę. Bez zamrożonej kaucji , bez zbędnej papierologii wszystko sprawnie online
Target egzamin zdany na 5+😉
Zero problemow
Zero problemow. Mila obsuga.
Szybko i sprawnie
Polecam na 100 %
Target jest dolej pory dla mnie…najlepszy
Target jest dolej pory dla mnie najlepsza Wypożyczalnia samochodów
Bardzo polecam wypożyczalnie Target…
Bardzo polecam wypożyczalnie Target Auto. Łatwy I szybki kontakt z wypożyczalnią jak I obsługą parkingu. Auto spełnia moje wymagania, jestem bardzo zadowolona i właśnie robię zamówienie na kolejny termin. :)
Target/ Gdańsk lotnisko
Serwis w Gdańsku działa bez zarzutu. Samochody zawsze przygotowane. Bardzo dobra komunikacja drogą elektroniczną z biurem. Bez zarzutu. Jak na razie ocena bardzo dobra
profesionalna obsłóga
Szybko, sprawnie,profesionalna obsługa Kraków Balice
Próba rezerwacji negatywna.
Dwa razy próbowałem, zarezerwować auto inne lotniska inne terminy i niestety nic z tego, odpowiedź od pracownika (niestety nie posiadamy dostępnego auta w tym terminie). Albo firma fikcyjna, albo mają żenująco małą ilość pojazdów do wynajmu.
Bardz profesjonalna wpożyczalnia…
Bardz profesjonalna wpożyczalnia samochodów .Żadnych problemów przy odbiorze i zwrocie auta.
Bardzo polecam
Miła profesjonalna obsługa
Miła profesjonalna obsługa . Aż dziwne że takiej niskiej cenie mogą być takie samochody i tak miło ludzie.Pozdrawiam obsługę serdecznie.Na pewno będę waszym stałym klientem.