Bestelde harddisk leek het niet te doen voor Windows, bleek geformatteerd voor Mac. Teruggestuurd en even gebeld over terugsturen. Uiterst terzake kundige medewerker aan de telefoon gehad die mij een... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Via Amazon een externe 8tb SSD besteld. Bestelling is bevestigd als OK, betaling geaccepteerd. Zonder opgaaf van redenen is de bestelling nu opeens gecanceld. Het product staat nog steeds (nu te... Zobacz więcej
Tapes heeft twee jaar lang met logo’s bedrukte usb sticks voor onze groep 8 leerlingen verzorgd. De service die wij hierbij kregen was top! We mochten de data aanleveren en zelfs al binnen twee dagen... Zobacz więcej
René van Tapes heeft me fantastisch geholpen. Bij elke zaak die besloten moest worden belde hij op, legde hij het duidelijk uit, en bleef zolang hangen als nodig was de beste keuze te maken. Goed meed... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Persoonlijk advies, eigen design afdeling, dupliceer faciliteiten, gevestigd in NL, binnen 24 uur offerte, uit voorraad leverbaar.
Dane kontaktowe
Poortland 128, 1046 BD, Amsterdam, Holandia
- 088-2010300
- sales@tapes.nl
- tapes.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Top producten, top service!
Altijd prettig samen werken met Tapes. Top producten en top service. Ze nemen de tijd voor hun klanten en mocht er iets aan de hand zijn zorgen ze voor een snelle, passende oplossing.
Mooie kwaliteit logo bedrukte usb’s…
Mooie kwaliteit logo bedrukte usb’s voor een mooie prijs. Samen tot de beste oplossing gekomen.
Zeer meedenkend en service verlenend…
Zeer meedenkend en service verlenend voor ons bedrijf. Al jaren een goede partner!!!
Daan Robbers
United Meercamera
Producten op maat en kwaliteit!
Mooie producten en leveren wat ze moeten doen. Diverse bestelorders bij TAPES gekocht en is altijd naar wens geweest!
Geweldige service
Alles heel snel geregeld voor een prima prijs.
Goede en vriendelijke service
Goede en vriendelijke service.
Bij Tapes denkt men met je mee, dat is tegenwoordig niet zo vanzelfsprekend meer.
Topbedrijf
Topbedrijf. Snelle levering, groot assortiment en soepele afhandeling. Fijne communicatie, heel klantgericht.
Prettig zaken doen met TAPES
Altijd snelle reactie / levering tegen scherpe prijzen. Vriendelijke mensen met verstand van zaken! Wij zijn zeer tevreden.
Snel, flexibel en betrouwbaar
Snel, betrouwbaar, flexibel en voor een concurrerende prijs!
Al jaren lang mijn vaste leverancier
Al jaren lang mijn vaste leverancier. Altijd snelle levering en topservice!
Geweldige service
TAPES is al jaren een zeer betrouwbare partner van ons. Professioneel, zeer kundig en altijd behulpzaam.
Tapes denkt mee en heeft altijd een…
Tapes denkt mee en heeft altijd een oplossing. Ze zijn welwillend en snel dat is heel prettig werken.
Topbedrijf
Bedrijf met de vrolijkste verkoper van Nederland. Alles wat je nodig hebt wordt snel en vakkundig geleverd met een scherpe prijs en een glimlach!
Sebastiaan is een zeer prettig en…
Sebastiaan is een zeer prettig en betrouwbare zakenpartner.
Ik ken tapes al ruim 20 jaar
Ik ken tapes al ruim 20 jaar. Ze hebben de afgelopen 8 jaar een enorme ontwikkeling gemaakt wat betreft service en digitalisering. Ook lastige gesprekken of dingen die niet lopen zoals je altijd wil worden adequaat opgepakt.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.