Tapastreat Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jeg har afholdt familie dag. Vi fik tapas til 27 personer. Virkelig lækker tapas. Flot anrettet og friske råvarer. God kommunikation. Kan virkelig anbefales.

Oceniono na 5 z 5

Vi fik leveret tapas til min fars 82-års fødselsdag. Det blev leveret enkelt i en papirspose og retterne fint emballeret i papskåle. Ikke noget med besværlige retur-kasser. Selve maden var he... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Den største anbefaling herfra til Tapastreat og John 😃. Til vores netop afholdte bryllup, leverede John den skønneste mad, som var lavet lige efter vores smag. Ca. 80 mennesker stod glade og mæ... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har efterhånden fået mad fra Tapas Treat et par gange - senest til vores datters barnedåb. Maden er helt fantastisk - der er lidt for enhver smag. Vores gæster roste maden til skyerne - ung som... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Tapas
  2. Catering

Napisane przez firmę

Vi laver lækre tapasløsninger til private kunder og virksomheder

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 5

Napisz recenzję

BRAVO fantastiske VEGANSKE menuer 🥑🥦🌶

Som vegansk spisende gennem 40+ år kan jeg på det varmeste anbefale
de veganske retter. Spændende udvalg, yderst smagfuldt
og anrettet med kærlighed for detaljen. I love it big time 😍🍽

8 maja 2021

Odpowiedź od Tapastreat

Tusind tak for din anmeldelse, hvor er det dejligt at læse at du har haft gode oplevelser med vores veganske tapas. Vi ses snart:)

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk friskt og lækkert mad.

Fantastisk friskt og lækkert mad.
Mange forskellige smags- og valgmuligheder, så uanset om du spiser kød, er vegetar eller veganer, er der dejlige menuer at vælge mellem.
Maden er af god kvalitet, og prisen er meget rimelige.
Jeg var meget tilfreds, med valget af Tapas Treat.

6 maja 2021

Odpowiedź od Tapastreat

Tusind tak for din fine anmeldelse og ros, det varmer meget, og tak fordi du tog dig tid til at anmelde os.

Oceniono na 5 z 5

Vi bestilte tapas og middag med laks

Vi bestilte tapas og middag med laks, rejer, bøf, pannacotta og ost. Det smagte fantastisk. Vi kommer helt sikkert tilbage, og vi kan på det varmeste anbefale tapastreat.
Stina og john

5 maja 2021

Odpowiedź od Tapastreat

Mange tak for din anmeldelse og de flotte ord.
Vi er så glade for, at du var tilfreds med vores Tapas og Middag menuen.

Fantastisk tapas

Fantastisk tapas. Lækkert, smagfuldt og lige til at sætte på bordet uden at skulle bruge tid på at anrette. Kan varmt anbefales.

2 maja 2021

Odpowiedź od Tapastreat

Tak for din anmeldelse og de flotte ord, Martin :)
Vi er så glade for, at du var tilfreds med vores tapas.

Rigtig velsmagende mad

Rigtig velsmagende mad og flot anretninger - og god betjening! Kan anbefales!

30 kwietnia 2021

Odpowiedź od Tapastreat

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.
Vi elsker amagerkaner :):)

Skøn og smagfuld tapas

Skøn og smagfuld tapas, flot serveret. Vi bestilte 'Menu for more - classic' og var uenige om favoritten, men vi kan varmt anbefale tun, laks, rejer, frikadeller, pulled pork sliders.... Vi kommer igen.

28 kwietnia 2021

Odpowiedź od Tapastreat

Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at læse, at du har haft gode oplevelser med vores tapas. Ses snart:)

Lækkert smagfuldt tapas

Lækkert smagfuldt tapas. Gode råvarer og god kvalitet!
Endeligt et godt alternativ som take away- kan varmt anbefales!! Vi bestiller snart igen.

25 kwietnia 2021

Odpowiedź od Tapastreat

Tusind tak for din anmeldelse Lars Ole, det betyder meget for os:)
Vi ses snart

Fantastisk tapas!

Så dejligt med en masse forksellige små retter at vælge i mellem til en overkommelig pris. Vi kommer helt sikkert igen. Kan især anbefale deres sliders med pulled pork, den lakridsrimmede laks og deres kalvefiletruller.
Mums!

25 kwietnia 2021

Odpowiedź od Tapastreat

Mange tak for din besked og din anmeldelse :)
Dejligt at høre, at du er glad for vores sliders, kalvefiletruller og lakrids laks.
Vi glæder os til at se dig igen snart :)

Excellent tapas

Excellent food and something else than the normal takeout routine. The menu for one is perfectly sized and very tasty. Ordered a side of squashruller too - never would have expected they could be that good. Very friendly service too. Will definitely be back in the near future.

24 kwietnia 2021

Odpowiedź od Tapastreat

Thanks for the kind words Antonius:)
It's the spicy cream cheese that makes the courgette rolls taste so good.
We look forward to seeing you again soon

Fantastisk!

Fantastisk!! Delicious dishes delivered with a smile that made a cosy birthday party gathering. Great varied selection. the meatballs and the tuna stand out but everything was faultless. Looking forward to finding another reason to order asap! Tusind tak 🙏❤️👍🏻

20 kwietnia 2021

Odpowiedź od Tapastreat

Thank you so much for the kind words Mark. We will look forward to visiting you again soon:)

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej