Jeg kan næsten ikke få armene ned !!!
Jeg kan næsten ikke få armene ned !!!
Magen til udsøgt venlighed, service og vejledning, skal man lede længe efter.
Jeg tog turen fra Vejle, for at købe en Peugeot 508 der stod næsten som ny. Efter flere utrolig behagelige samtaler med salgschefen Dogan, blev vi enige om en for mig utrolig god pris.
Jeg havde på min prøvetur påpeget lidt rysten i rattet til ejeren Jan (Mekaniker), som på alle måder var venlig og tillidsfuld. Da jeg hentede bilen stod den med fire nye dæk, som Jan havde valgt at montere, vel og mærket efter, jeg havde købt bilen.
Ydermere stod bilen ny serviceret og nysynet. Ligeledes en ydelse jeg fik, efter vi havde færdighandlet prisen.
Da jeg kom hjem med bilen og fik vinterdækkene ud, som jeg i øvrigt også fik med oven i handlen, opdagede jeg, at bagagerumsdækkenet manglede.
Jeg kontaktede Dogan, som kunne fortælle, at det var en fejl i annoncen, og at der ikke var et sådant i bilen, men at der ville stå et nyt i min garage kl. 3.00 samme nat. Det udfordrede min skepsis !!!
Men også her holdt Dogans ord !!! :-)
Jeg har handlet 8 biler, men har aldrig nogen sinde før fået en så udsøgt behandling.
Jeg kan med den venlighed, service og vejledning kun give, Tappernøje auto mine absolutte bedste anbefalinger og håber de også har min næste bil.
Mvh. Peter Skorkjær Poulsen
8 marca 2021