Register online at Talk Online Panel and earn points by doing online surveys. Points can be exchanged with money and vouchers.
Karlsgasse 7/ Top 5, 1040, Wien, Austria
- + 43 1 228 88 10 30
- panel.at@support.talkonlinepanel.com
- talkonlinepanel.com
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Ciekawe ankiety
Ciekawe ankiety, ale bardzo długo zbiera się na wymianę.
Często wyrzuca, chyba z powodu wieku jaki posiadam

Opinia
Lubię od was ankiety bo fajnie się je wypełnia i nie są zbyt długie ani trudne

SCAM
SCAM
Omijac szerokim łukiem ten panel nie da się dobić do wyminy pkt sa kasowane

Omijać szerokim łukiem
Omijać szerokim łukiem, zdobyte pkt SĄ kasowane po 2 latach, nigdy sie nie uzbiera bo system jest tak zrobiony by osoba nie dobiła do wymiany nagrody. Ankiet jak już są to na samym końcu po wielu minutach wypełniania po prostu Cie wywalą z tekstem UPS... SCAM

Fajny portal
Konto posiadam już od dawna i szczerze mówiąc poza drobnymi problemami które zostały rozwiązane po napisaniu maila to nie mam na co narzekać. Punkty się szybko zdobywa a czasami w ogóle trafiają się takie duże ankiety na cały tydzień za mega dużo punktów. kocham i oby takich więcej

Odpowiedź od Talk Online Panel
nic dziwnego ,że prawie wszystkie…
nic dziwnego ,że prawie wszystkie negatywne opinie. Omijać to jak ognia .Dziwię się ,że to jeszcze funkcjonuje.Jako jedyni zabierają punkty ,bo maja taki regulamin.wystrzegać sie wody,ognia i TALK.

Odpowiedź od Talk Online Panel
Nie rozumiem skąd te zachwyty
Nie rozumiem skąd te zachwyty.
Profil mam od trzech tygodni i do tej pory dostałam UWAGA - 2 ankiety! i jedną profilującą zarabiając tym samym 280 punktów - żeby wypłacić 20 zł potrzeba 3000 punktów...
Dla porównania inne panele ankietowe w tym samym czasie wysłały ankiety, do których się zakwalifikowałam w następującej liczbie
- 30 ankiet panel Ariadna.pl - już mogę odebrać nagrodę rzeczową,
- 26 ankiet panel Ipsos I-say - mam 1458 punktów - a od 1800 można wypłacić 10 EUR,
- 21 ankiet panel Swiat Opinii.pl- mam 1045 punktów a wypłata 50 zł od 1667 punktów
- 15 ankiet panel badanie-opinii.pl- mam 683 punkty a od 1000 punktów wypłata 50 zł
- ysense bardzo dużo ankiet - uzbierałam 18,58$ i już mogę wypłacić ale jeszcze dozbieram do 20$.
Liczby mówią same za siebie.

Ostrzegam przed tymi ludźmi
Ostrzegam przed tymi ludźmi. To jakieś dziwne ugrupowanie spryciarzy którzy dzięki naiwności zwerbowanych ankietowanych tłucze niezłą kasę dysponując uzyskanymi informacjami. Groszowe wynagrodzenia albo brak wynagrodzenia . Wyłudzenia udostępniania danych osobowych , skanów dokumentów. Ankiety nagle rwane po wypełnieniu 90% . Wszystko to skłania do zgłoszenia do urzędu ochrony danych osobowych . Dziwne jak takie twory niby legalnie jeszcze funkcjonują .

Odpowiedź od Talk Online Panel
punkty zbiera się powoli a po…
punkty zbiera się powoli a po uzbieraniu 3000 punktów wypłata do miesiąca ja otrzymałem po 10 dniach tak że wrzystko ok

Piotrek
Nie rozumiem, skąd tyle negatywnych opinii o Talk Online Panel. Ja dostawałem sporo zaproszeń do ankiet. Dostałem po kilku dniach obiecane 60 zł na konto bankowe (za wymianę 3000 punktów). Nie jest to żadne oszustwo, wszystko jest w porządku.

Emeryci też Ludzie
Dlaczego z góry odrzucacie ludzi, którzy są emerytami? My też mamy rozum i umiemy logicznie myśleć. Nasze wykształcenie też nie jest li tylko podstawowe. To jakaś dyskryminacja.

Podsumowanie
Użytkownik-2 miesiące,
Ankiety-dostałem tylko 2 udane ankiety do wypełnienia,
Moje Punkty-tylko 295pkt.,
Za wymiane 3000pkt.-dostaniesz (60zł)!
Dużo negatywnych komentarzy co zresztą tutaj widać...NIE WARTO,strata czasu,usuwam natychmiast...

reklamacja
Po uzbieraniu 3000pkt i prawidłowym wysłaniu zamówienia zamiast obiecanych pieniędzy żądają ksera dokumentu tożsamości , na emaile nie odpowiadają nie ma gdzie zgłosić reklamacji , nie polecam
UWAGA na ten panel!!
UWAGA na ten panel!!! Jestem tam ponad 3-lata i w końcu nazbierałem 3000pkt, wypłaciłem i otrzymałem maila ze w ciągu 1-2 dni roboczych otrzymam przelew i co? Jak myślicie? No i to że już minoł ponad miesiąc i żadnych pieniędzy nie dostałem na konto. Pisałem do nich już cztery razy w tej sprawie no i oczywiście żadnej odpowiedzi nie otrzymalem. I nad mienie jeszcze to że przez ten okres skasowali mi ponad 1200pkt. Jak dla mnie to on wygląda na SCAM!!!!!!
To oszuści.Nigdy tam nie osiągniecie…
To oszuści.Nigdy tam nie osiągniecie minimum do wypłaty bo kiedy się do niej zbliżacie zabierają wam punkty. To bezczelne cwaniaki i oszuści.
Moim zdaniem oszustwo
Moim zdaniem oszustwo. O niezakwalifikowaniu się do wypełnienia ankiety dowiadujemy się dopiero po udzieleniu 10-20 odpowiedzi. Przed przystąpieniem do wypełniania nie są znane ani kryteria, ani punkty. Bardzo słabo punktowane ankiety. Na najtańszą nagrodę punkty trzeba zbierać chyba latami. Trafiłam tutaj szukając pola, gdzie można się wypisać. Po prawie roku wypełniania ankiet zebrałam 440 pkt, a do pierwszego rogu nagrodowego trzeba ok. 1100.
Bardzo słabo płatne ankiety
Bardzo słabo płatne ankiety. Będziesz zbierać wieki.
Dziadostwo
Dziadostwo, zwlaszcza w porównaniu z kazdym angielskim panelem, gdzie mozna naprawde sobie dorobić i wypełnić ciekawe ankiety. Ten panel nie ma racji bytu, dretwy, oklepany layout, slaba komunikacja, przynajmniej z tego co przetestowalem i zauwazylem tu po komentarzach, znaczy sie negatywnych opiniach. Ankiety pojawiaja sie średnio raz na dwa tygodnie. Sa nudne i w wieksz tak ustawione aby zgarnac podst. info dotyczace wyksztalcenia, zarobków czy tez mieszkania, nieruchomosci, inwestycji itp. po czym uczestnicy sa z nich wyrzucani (screened out). Na szczescie intuicyjnie przekombinowalem te dane, podajac choćby czasowy adres kwarantanny jako stały, zameldowania. Czas to zakonczyc. Aby sie odwdzieczyc za zmarnowanie cennej godziny z mojego zyciorysu, zostawiam negatywną, choc slusznie umotywowana wasza ignorancka podstepnoscia opinię. Avoid like a plague!