Już od ponad roku mam przyjemność pracować dla Talen Training Center jako zdalny nauczyciel j. Holenderskiego. Profesjonalizm, bardzo dobrze dobrane kursy do każdego poziomu nauczania, świetnie przygo... Zobacz więcej
Jako nauczyciel współpracujący z Talen Training Centrum od kilku lat, mogę z pełnym przekonaniem polecić to miejsce każdemu, kto chce rozwijać swoje umiejętności językowe. Programy nauczania są opraco... Zobacz więcej
Przyjechałam do Holandii w 2008 roku i po roku zdecydowałam się zapisać na kurs językowy w szkole TTC. Dzięki profesjonalizmowi nauczycieli i dobrze zorganizowanym lekcjom, otrzymałam solidne podsta... Zobacz więcej
Chciałam nauczyć się podstawowych zwrotów po holendersku, żeby móc dogadać się u lekarza czy w sklepie. Do tej pory też bałam się cokolwiek po holendersku załatwić przez telefon, teraz już mi trochę... Zobacz więcej
Talen Training Centrum verzorgt professionele taalcursussen Nederlands en Pools voor de zakelijke en de particuliere markt. U kunt kiezen voor een taalcursus in company bij uw bedrijf, of u kunt een cursus volgen op één van onze 40 locaties. We ontwikkelen modern lesmateriaal dat gemakkelijk is in gebruik. Na een jarenlange ervaring in onderwijs weten wij waar de knelpunten liggen. We bieden klassikale cursussen in groepsverband, onlinecursussen, webinars en blendend learining. Met ons blijft het leren leuk en simpel. We helpen u erin te slagen de taal goed te beheersen. TTC is geregistreerd bij CRKBO.
Burgemeester Grothestraat 61, 3761 CL, Soest, Holandia
Super ,mìła obsługa ,szybkie odpisywanie na e-mail i załatwianie spraw zwiazanych z szkoła .Profesjonalnie prowadzone lekcje języka holenderskiego..

Odpowiedź od Talen Training Centrum
Platforma jest dosc latwa w obsludze.Mysle ze bardzo dobrze bedziemy mogli wspolpracowac.

Odpowiedź od Talen Training Centrum
Lekcje z Panią Beata są bardzo dobrze prowadzone, lecz platforma to jest jakieś nieporozumienie.

Odpowiedź od Talen Training Centrum
Póki co byłem na dwóch lekcjach , książki są w pełni przetlumaczone na język polski , nauczycielka miła tlumaczy wszystko co trzeba

Odpowiedź od Talen Training Centrum
Jeśli chodzić o platformę , radzę ja po prawic jakość grafikę, dostęp sposób zalogowania i ułatwienia , powolna i strata czasu na przewijanie stron

Odpowiedź od Talen Training Centrum
Pierwszy raz uczę się online. Jest to dla mnie nowe doświadczenie, ale poleciłabym to każdemu kto lubi indywidualny tryb nauki. Kompetentni nauczyciele i dyrekcja sprawiają, że zdobywanie wiedzy jest przyjemne i efektywne.

Odpowiedź od Talen Training Centrum
Dobry wieczór było Super , Pani Beata super uczy i ma cierpliwość do uczni.

Odpowiedź od Talen Training Centrum
Codziennie, ale krótko - to mój sposób nauki. Platforma bardzo mi to ułatwia.

Odpowiedź od Talen Training Centrum
Bardzo mila obsluga agencji.
Nauczycie sluza pomoca aby uczen zrozumial lekcje.
Sa wyrozumiali jak ktos potrzebuje wiecej czasu na zrozumienie materjalu.
Minusem jest podrecznik mnie brakuje tlumaczen dialogow w podrenczniku,
Ogulnie jestem zadowolony.

Odpowiedź od Talen Training Centrum
Profesjonalna jak również przemiła obsługa, polecam!

Odpowiedź od Talen Training Centrum
Strona, jak i aplikacja są przemyślane, tematy są ułożone bardzo fajnie, można szybko się uczyć, ale wolno "chodzi", czasami się zawiesza. Czasami trzeba dłużej czekać na załadowanie, niż trwa sama lekcja.

Odpowiedź od Talen Training Centrum
Bardzo miła i fachowa obsługa. Świetne produkty. Serdecznie polecam.

Odpowiedź od Talen Training Centrum
Nauka jest zorganizowana profesjonalnie ,mam nadzieję,że będzie równie skuteczna.

Odpowiedź od Talen Training Centrum
Właśnie ukończyłem kurs „Nederlands stap voor stap” na platformie cyfrowej TTC.
Bardzo ciekawe ćwiczenia multimedialne, platforma działa zarówno na komórce, jak i na komputerze. Na pewno wykupie moduł 2, polecam.