Już od ponad roku mam przyjemność pracować dla Talen Training Center jako zdalny nauczyciel j. Holenderskiego. Profesjonalizm, bardzo dobrze dobrane kursy do każdego poziomu nauczania, świetnie przygo... Zobacz więcej

Jako nauczyciel współpracujący z Talen Training Centrum od kilku lat, mogę z pełnym przekonaniem polecić to miejsce każdemu, kto chce rozwijać swoje umiejętności językowe. Programy nauczania są opraco... Zobacz więcej

Przyjechałam do Holandii w 2008 roku i po roku zdecydowałam się zapisać na kurs językowy w szkole TTC. Dzięki profesjonalizmowi nauczycieli i dobrze zorganizowanym lekcjom, otrzymałam solidne podsta... Zobacz więcej

Chciałam nauczyć się podstawowych zwrotów po holendersku, żeby móc dogadać się u lekarza czy w sklepie. Do tej pory też bałam się cokolwiek po holendersku załatwić przez telefon, teraz już mi trochę... Zobacz więcej

1. Dostawca kursów językowych
  2. Szkoła języków obcych
  3. Szkoła językowa

Talen Training Centrum verzorgt professionele taalcursussen Nederlands en Pools voor de zakelijke en de particuliere markt. U kunt kiezen voor een taalcursus in company bij uw bedrijf, of u kunt een cursus volgen op één van onze 40 locaties. We ontwikkelen modern lesmateriaal dat gemakkelijk is in gebruik. Na een jarenlange ervaring in onderwijs weten wij waar de knelpunten liggen. We bieden klassikale cursussen in groepsverband, onlinecursussen, webinars en blendend learining. Met ons blijft het leren leuk en simpel. We helpen u erin te slagen de taal goed te beheersen. TTC is geregistreerd bij CRKBO.

4,8

Doskonała

Super szkoła;)

Super ,mìła obsługa ,szybkie odpisywanie na e-mail i załatwianie spraw zwiazanych z szkoła .Profesjonalnie prowadzone lekcje języka holenderskiego..

10 listopada 2021

Odpowiedź od Talen Training Centrum

Dziękujemy za tak pozytywną opinię.
Satysfakcja klienta jest dla nas priorytetem.

Platforma

Platforma jest dosc latwa w obsludze.Mysle ze bardzo dobrze bedziemy mogli wspolpracowac.

19 października 2021

Odpowiedź od Talen Training Centrum

Dziękujemy za pozytywną opinię. Nieustannie pracujemy nad ciągłym ulepszaniem i usprawnianiem wszystkich oferowanych produktów.

Platforma

Lekcje z Panią Beata są bardzo dobrze prowadzone, lecz platforma to jest jakieś nieporozumienie.

18 września 2021

Odpowiedź od Talen Training Centrum

Cieszymy się, że prowadzone lekcje są satysfakcjonujące.
Platforma e-learningowa nadal jest rozwijana i rozbudowywana, dlatego jesteśmy otwarci na każde konstruktywne uwagi oraz chętnie służymy pomocą w rozwiązywaniu różnych kwestii związanych z korzystaniem z naszych produktów.

Póki co byłem na dwóch lekcjach

Póki co byłem na dwóch lekcjach , książki są w pełni przetlumaczone na język polski , nauczycielka miła tlumaczy wszystko co trzeba

18 września 2021

Odpowiedź od Talen Training Centrum

Dziękujemy za pozytywną opinię. Życzymy sukcesów w nauce.

Jeśli chodzić o platformę

Jeśli chodzić o platformę , radzę ja po prawic jakość grafikę, dostęp sposób zalogowania i ułatwienia , powolna i strata czasu na przewijanie stron

11 września 2021

Odpowiedź od Talen Training Centrum

Dziękujemy za opinię i uwagi.
Kontaktowaliśmy się z Panem kilkakrotnie w sprawie działania platformy. Zgodnie z naszymi danymi, wystawił Pan opinię przed zalogowaniem się na e-platformie TTC. Nadal pracujemy nad jeszcze lepszym usprawnieniem i przyjaznym środowiskiem naszej platformy.
Zawsze prosimy użytkowników o szczegółowe zapoznanie się z wysłaną wcześniej instrukcją – to ułatwia przejście przez moment logowania, jak i korzystania z zasobów platformy.
Niestety nie mamy wpływu na szybkość wczytywania się stron platformy. Jest to uzależnione szybkością Internetu z jakiego korzysta klient, co zostało sprawdzone przez wielu naszych użytkowników.

Indywidualny Kurs Online

Pierwszy raz uczę się online. Jest to dla mnie nowe doświadczenie, ale poleciłabym to każdemu kto lubi indywidualny tryb nauki. Kompetentni nauczyciele i dyrekcja sprawiają, że zdobywanie wiedzy jest przyjemne i efektywne.

3 sierpnia 2021

Odpowiedź od Talen Training Centrum

Dziękujemy za opinię i życzymy sukcesów w dalszej nauce.

Dziękujemy za opinię.
Zawsze jesteśmy otwarci na wszelkie uwagi. Zachęcamy do kontaktu z nami i podzielenia się swoimi spostrzeżeniami, które pomogą nam jeszcze bardziej ulepszyć proces nauki języka obcego.

Dobry wieczór było Super

Dobry wieczór było Super , Pani Beata super uczy i ma cierpliwość do uczni.

6 lipca 2021

Dziękujemy za opinię.
Satysfakcja klienta jest dla nas priorytetem.

Pomaga w systematycznej nauce

Codziennie, ale krótko - to mój sposób nauki. Platforma bardzo mi to ułatwia.

23 czerwca 2021

Dziękujemy za opnie.
Cieszymy się, że nasza platforma ułatwia klientom proces nauki języków obcych

Świetni nauczyciele

Świetni nauczyciele! Uczę się z przyjemnością. Szczerze polecam!

16 czerwca 2021

Odpowiedź od Talen Training Centrum

Dziękujemy za tak pozytywną opinię.
Życzymy dalszych sukcesów w nauce języka niderlandzkiego

Bardzo mila obsluga agencji.

Bardzo mila obsluga agencji.
Nauczycie sluza pomoca aby uczen zrozumial lekcje.
Sa wyrozumiali jak ktos potrzebuje wiecej czasu na zrozumienie materjalu.
Minusem jest podrecznik mnie brakuje tlumaczen dialogow w podrenczniku,
Ogulnie jestem zadowolony.

18 maja 2021

Odpowiedź od Talen Training Centrum

Dziękujemy za pozytywną opinię i uwagi.
Nieustannie dokładamy wszelkich starań, aby nauka z nami była przyjemna i jak najbardziej efektywna.

polecam

polecam! na nic lepszego nie mogłam trafić!

1 kwietnia 2021

Odpowiedź od Talen Training Centrum

Dziękujemy za te miłe słowa a przede wszystkim za zaufanie i wybór naszej firmy.

Strona

Strona, jak i aplikacja są przemyślane, tematy są ułożone bardzo fajnie, można szybko się uczyć, ale wolno "chodzi", czasami się zawiesza. Czasami trzeba dłużej czekać na załadowanie, niż trwa sama lekcja.

29 marca 2021

Odpowiedź od Talen Training Centrum

Dziękujemy za tę opinię. Cieszymy się, że skorzystała Pani z naszych usług.
Systematycznie pracujemy nad usprawnieniem platformy e-learningowej.
Prędkość ładowania się stron platformy jest uzależniona szybkością Internetu, z którego korzysta klient, na co niestety nie mamy wpływu.

Polecam. szybko i dobrze. w porządku

26 marca 2021

Odpowiedź od Talen Training Centrum

Dziękujemy za pozytywny komentarz.

Ciekawa platforma do nauki holenderskiego

Właśnie ukończyłem kurs „Nederlands stap voor stap” na platformie cyfrowej TTC.
Bardzo ciekawe ćwiczenia multimedialne, platforma działa zarówno na komórce, jak i na komputerze. Na pewno wykupie moduł 2, polecam.

7 stycznia 2021

Odpowiedź od Talen Training Centrum

Dziękujemy za opinie. Życzymy powodzenia w dalszej nauce. Mamy nadzieję, że i drugi moduł kursu okaże się strzałem w 10!

Pokaż recenzje we wszystkich językach. (57 recenzji)