Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers Recenzje 96

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,4

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Er kwamen 2 hele vriendelijke mannen, keurig op tijd. Ze hebben alles heel goed uitgelegd wat ze gingen doen en hebben heel netjes gewerkt. Ze hebben ook nog geholpen met foto's maken voor de subsi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vanaf intake tot en met uitvoering perfect. Vakkundig en vriendelijk personeel. Werken heel netjes. Een paar jaar geleden al door Takkenkamp het voegwerk van onze woning laten vernieuwen incl. nieu... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Zolder laten isoleren en met gipsplaten laten afwerken. Offerte ontvangen en snel een afspraak kunnen maken voor de uitvoering nog net voor de bouwvak. Fijne ploeg over de vloer gehad. Elke dag stipt... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Keurige en duidelijke offerte. Afspraken zijn nagekomen en het werk is snel en goed uitgevoerd zoals afgesproken compleet met certificaat en foto's voor de subsidieaanvraag. Enigste minpuntje was dat... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Wykonawca izolacji

Napisane przez firmę

Takkenkamp is een gecertificeerd isolatiebedrijf met vestigingen door heel Nederland. Wij zorgen voor meer comfort en lagere energiekosten dankzij hoogwaardige isolatie. Met meer dan 85 jaar ervaring verbeteren we het leefcomfort van bewoners en gebruikers door woningen en gebouwen te verduurzamen. Naast isolatie bieden we ook restauratie en gevelonderhoud aan, zodat vastgoed in topconditie blijft. We zijn trotse partner van onder andere Vattenfall en Centraal Beheer.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Oceniono na 1 z 5

Tocht binnen Hellaas Ze noemen het…

Tocht binnen Hellaas Ze noemen het isoleren is mislukt Op twee komt wind uit de gevel naar binnen niet erg als daar wat aan gedaan wordt Ze vertouwen op hun systeem Maar dat ook mis gaan. Als ze het dan herstellen maar nee hoor Ze van alles.Maar doen niks Als de wind uit de verkeerde hoek komt dan is het hier kouder dan voor het isoleren Als ze nouw bij blazen en het komt naar binnen dat kunnen we wel opruimen Dan in iedergeval de Tocht weg

12 kwietnia 2026

Beste Loe,

Wat vervelend om te lezen. Dit is uiteraard niet de bedoeling.

Wij kunnen uw naam niet terugvinden in ons systeem en herkennen ons niet in de door u geschreven review. Wij willen u daarom vriendelijk vragen om rechtstreeks contact met ons op te nemen via 088-0273700, optie 1. Dan horen we graag meer over de situatie en kijken we samen hoe we dit het beste kunnen herstellen.

Lotte - Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Oceniono na 3 z 5

1e afspraak verliep niet geheel…

1e afspraak verliep niet geheel vlekkeloos, vertraging opgelopen en koste mij een werkdag. Voor de rest netjes gewerkt. Echter zag ik een week na het isoleren de aflevering van Zembla... daarna geen contact opgenomen met personen die net met schuim hebben geïsoleerd. Dat had qua communicatie wel beter gekund.

10 kwietnia 2026

Odpowiedź od Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Beste Joost, bedankt voor je review. Vervelend dat de afspraak niet helemaal naar wens is verlopen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Mocht je nog vragen hebben over het ingespoten materiaal, dan kun je contact met ons opnemen via 088-0273700, optie 1 . We helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Lotte -Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Keurige en duidelijke offerte

Enigste minpuntje was dat er nogal wat isolatiesnippers van de vloerisolatie op de oprit achterbleven. Die heb ik zelf maar even met de bladzuiger opgeruimd.

27 stycznia 2026

Odpowiedź od Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Beste Christaan, bedankt voor je review. Fijn dat onze werkzaamheden naar wens zijn uitgevoerd. Onze excuses dat er nog wat isolatiemateriaal is achtergebleven. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Wij wensen je veel wooncomfort toe! Groeten, Lotte - Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Oceniono na 4 z 5

Alle werkzaamheden zoals beloofd uutgevoerd

Alle werkzaamheden zoals beloofd uitgevoerd. Vloerisolatie en gevel isolatie
Prima bedrijf om zaken mee te doen, zeer tevreden.

29 stycznia 2026

Odpowiedź od Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Beste Theo, bedankt dat je de tijd en moeite hebt genomen om een review te plaatsen. Goed om te horen dat onze werkzaamheden naar tevredenheid zijn uitgevoerd. Veel wooncomfort toegewenst! Groeten, Lotte - Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Oceniono na 3 z 5

teruggave belasting niet de waaarheid

geen probleem met de lui die het hebben opgespoten. Waren wat later maar belden netjes op
Degene die het kwam opmeten vertelde een verhaal van de kosten maar daar bleek nog btw bij te komen en hij vertelde wat ik terug kreeg als subsidie en dit is ook maar de helft van wat hij vertelde. voor mij was dit een slecht verkooppraatje om mij als klant binnen te krijgen

21 stycznia 2026

Odpowiedź od Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Beste Rudy, bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat er onduidelijkheid is ontstaan rondom de kosten. Goed dat wij u hier zojuist telefonisch over hebben kunnen spreken. Zoals aangegeven kunt u mogelijk in de toekomst nog een gemeentelijke subsidie uitbetaald krijgen. Wij zullen de feedback intern verder behandelen. Veel wooncomfort toegewenst! Met vriendelijke groet, Lotte - Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Goed gedaan.

Ondanks het feit dat er van alles tegen zat heeft Takkenkamp zijn belofte ten aanzien van de bodemisolatie, de dakisolatie en de spouwmuurisolatie volledig waar gemaakt. Prima.

30 marca 2026

Odpowiedź od Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Beste Jan, bedankt voor je review. Vervelend dat er van alles tegenzat. Hopelijk kun je nu genieten van een goed geïsoleerd huis. Veel wooncomfort toegewenst! Groeten, Lotte - Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Prima

Alles volgens afspraak en goede kwaliteit

30 marca 2026

Odpowiedź od Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Beste Sylvia, bedankt voor je mooie review. Daar doen we het voor! Veel wooncomfort toegewenst. Groeten, Lotte - Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Goede afspraken

Goede afspraken! En alles verliep soepel en vlot.

23 lutego 2026

Odpowiedź od Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat je tevreden bent met onze werkzaamheden. Wij wensen je veel wooncomfort toe. Groeten, Lotte - Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Deskundig en goede uitleg

Deskundig en goede uitleg

3 marca 2026

Odpowiedź od Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Beste Johny, bedankt dat je de tijd en moeite hebt genomen om een review te plaatsen. Veel wooncomfort toegewenst! Groeten, Lotte - Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Oceniono na 5 z 5

Professioneel en deskundig advies.

26 lutego 2026

Odpowiedź od Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Beste Susan, bedankt voor je positieve review. Veel woonplezier toegewenst! Groeten, Lotte - Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Betrouwbaar bedrijf

Ze hebben ook nog geholpen met foto's maken voor de subsidie.
Kortom een heel goed en betrouwbaar bedrijf.

17 marca 2026

Odpowiedź od Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Beste Ron, goed om te horen dat je tevreden bent over ons geleverde werk. Bedankt voor je vertrouwen en veel wooncomfort toegewenst! Groeten, Lotte – Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Afspraken waren duidelijk

Afspraken waren duidelijk, het is netjes en snel uitgevoerd. Na afloop alles keurig opgeruimd.

20 stycznia 2026

Odpowiedź od Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Beste Wendy, bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Veel wooncomfort toegewenst! Groeten, Lotte - Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Prima werk geleverd

Prima werk geleverd! Enige extra servicepuntje zou kunnen zijn: maak foto's tijdens de uitvoering; bij al jullie werk zit deze eis om aan de subsidievoorwaarden te voldoen, dat scheelt stress bij huiseigenaren achteraf!

12 listopada 2025

Odpowiedź od Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Beste Koen, bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn dat je tevreden bent over ons geleverde werk. Wij nemen je tip mee! Groeten, Lotte – Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Oceniono na 4 z 5

De werkzaamheden zijn goed uitgevoerd

De werkzaamheden zijn goed uitgevoerd, maar de communicatie met de uitvoeren mensen was niet helemaal goed, doordat zij niet geheel de nederlandse taal beheersen. Bij oplevering zou het handig zijn als er iemand is die dat wel beheert.

11 grudnia 2025

Odpowiedź od Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Beste F.J., bedankt voor je review. Wij begrijpen dat dit lastig kan zijn. Je feedback helpt ons om dit in de toekomst anders aan te pakken. Groeten, Lotte - Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Goed werk geleverd

Goed werk geleverd (gevelrenovatie en isoleren spouwmuur). Werk wordt pas uitgevoerd als weersomstandigheden goed zijn dus geen haastwerk. Goed bereikbaar en snelle reacties. 2 kleine klachten prima opgelost.

30 stycznia 2026

Odpowiedź od Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Beste Carien, bedankt voor je review. Goed om te horen dat je tevreden bent over onze werkzaamheden. Veel wooncomfort toegewenst! Groeten, Lotte - Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Oceniono na 5 z 5

het isolatie team weet van aanpakken

het isolatie team weet van aanpakken; werkt netjes, ruimt alles weer keurig op.

1 grudnia 2025

Odpowiedź od Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Beste Jaap, bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Veel wooncomfort toegewenst! Groeten, Lotte - Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Deskundig en betrouwbaar bedrijf

Adviseur gaf deskundig advies en nam ruimschoots de tijd.
Ook het plaatsen van de vloerisolatie werd deskundig gedaan en ook op korte termijn na acceptatie offerte

5 grudnia 2025

Odpowiedź od Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Beste Benno, bedankt voor je review. Goed om te horen dat de werkzaamheden naar tevredenheid zijn uitgevoerd. Veel wooncomfort gewenst! Groet, Lotte - Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Betrouwbaar bedrijf

Vanaf intake tot en met uitvoering perfect.
Vakkundig en vriendelijk personeel. Werken heel netjes.
Een paar jaar geleden al door Takkenkamp het voegwerk van onze woning laten vernieuwen incl. nieuwe vensterbanken. Hierover waren we zeer tevreden.
Daarom voor vloerisolatie weer voor Takkenkamp gekozen en wederom tevreden hoe e.e.a. is uitgevoerd.

10 listopada 2025

Odpowiedź od Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Fijn om te horen dat je opnieuw voor ons gekozen hebt en weer tevreden bent over ons geleverde werk. Bedankt voor je vertrouwen en veel wooncomfort toegewenst! Groeten, Lotte – Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Oceniono na 3 z 5

Planning kan beter, maar werkzaamheden goed

Het was een moeizaam contact. Bij verschillende werkzaamheden waar we zouden worden ingepland, hoorden we geruime tijd niets. Na ons bellen was het dan elke keer toevallig net besproken en werd het wel snel ingepland. De werkzaamheden werden goed uitgevoerd. Dus eigenlijk alleen verbetering nodig in de planning.

20 października 2025

Odpowiedź od Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Beste Jacq, bedankt voor je review. We vinden het erg vervelend dat onze planning niet voldeed aan je verwachtingen. We gaan hiermee aan de slag. Fijn om te horen dat het eindresultaat wel naar wens was. Veel wooncomfort toegewenst! Groet, Lotte - Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

tevreden klant raadt Takkenkamp aan

Snelle reactie op vragen, goede afspraken, keurige werknemers, prima uitvoering van
klussen. Ze doen wat ze beloven. Keurige vloerisolatie uitgevoerd en een comlete scan op het gebied van isoleren van je huis

6 stycznia 2026

Odpowiedź od Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Beste Ton, bedankt voor je review. Fijn dat je zo tevreden bent over onze werkzaamheden. Veel wooncomfort toegewenst! Groeten, Lotte - Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej