Witam, ogólnie kursy są fajne przejrzyste , nie ma się do czego doczepić . Jedynie brakuje mi głębszego wytłumaczenia , porad od strony prawnej zakładania sklepu. Wiem proponują inkubator , ale ja chc... Zobacz więcej

Niestety nie polecam. Przed zakupem, kontakt, omówienie gotowego pomyslu, niby SUPER. Po zakupie kursu, slaby kontakt, ukierunkowanie na Alliexpres i jak mimo to chcesz ruszyć to sporo dodakowych kosz... Zobacz więcej

Bardzo polecam tę platformę. Wszystkie materiały na kursie są wytłumaczone w bardzo prosty sposób, że nawet początkująca osoba zrozumie o co chodzi. Jeśli natomiast czegoś nie wiem lub mam z czymś pro... Zobacz więcej

Miałem chwilę zawachania. Sprzedaż nie szła. Pieniądze na kampanie wydane. W końcu udało się znalazłem ten jeden produkt, który powoli zaczyna się zwracać. Na ten moment sprzedało się kilka sztuk, ale... Zobacz więcej

1. Dostawca rozwiązań e-commerce

TakeDrop jest platformą e-commerce, umożliwiająca sprzedaż produktów i usług w sieci. Udostępniamy narzędzia, które pozwalają na stworzenie i obsługę profesjonalnego sklepu internetowego. Posiadamy integracje z różnymi narzędziami marketingowymi, co pozwala na przeprowadzanie kampanii reklamowych, budowanie lojalności klientów i zwiększanie zasięgu marki. Jeśli chcesz zapewnić wygodne i bezpieczne zakupy swoim klientom - zrób to z nami!

3,2

Średnia

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Wszystko jest ok

Polecam firmę

5 grudnia 2023

Drogi Jacku,

dziękujemy za Twoją rekomendację! Jeśli pojawią się jakiekolwiek pytania czy niejasności, oczywiście pozostajemy do dyspozycji.

Rzetelna Firma

Fajny i prosta obsługa panelu. Polecam

18 stycznia 2024

Drogi Dawidzie,

dziękujemy za Twój komentarz. Cieszymy się, że jesteś zadowolony ze współpracy.

Życzymy Ci samych sukcesów!

TakeDrop

Platforma jest bardzo intuicyjna i…

Platforma jest bardzo intuicyjna i prosta w obsłudze. Można liczyć na pomoc przy każdej napotkanej przeszkodzie. Osoba bez doświadczenia spokojnie poradzi sobie z jej obsługą. Polecam

15 kwietnia 2023

Drogi Grzegorzu,

dziękujemy Ci za miłe słowa! Cieszymy się, że możliwości naszej platformy zapewniają Ci satysfakcję.

Naszym celem jest udostępnianie wszechstronnych rozwiązań, które będą dogodne dla każdego Klienta - niezależnie od tego czy posiada doświadczenie w sprzedaży internetowej, czy dopiero rozpoczyna swoją przygodę z dropshippingiem.

Anulowanie subskrypcji niemożliwe

Brak możliwości anulowania subskrypcji/usunięcia konta. Pomoc techniczna to zwykły bot który odpowiada cały czas tak samo. Jeśli, jutro nadal tak będzie to wyglądało, wchodzimy na drogę prawną.

15 stycznia 2024

Drogi Patryku,

dziękujemy za podzielenie się swoimi spostrzeżeniami. Uprzejmie informujemy, że proces anulowania subskrypcji jest dostępny dla każdego Użytkownika z poziomu utworzonego konta.

Chcielibyśmy również zaznaczyć, że każdy Użytkownik naszej platformy ma kontrolę nad swoimi subskrypcjami i jest w stanie anulować je przed planowanym terminem obciążenia płatnością. Dodatkowo w momencie kontaktu mailowego w tej sprawie, zawsze wyjaśniamy jak przebiega proces anulacji.

TakeDrop - Automatyzacja na wysokim poziomie

Zacząłem współpracę z dropshipingiem przez TakeDrop, i dobrze zrobiłem - mnóstwo pomocy ze strony technicznej platformy i duża automatyzacja pomagają początkującym w zaczęciu sprzedaży przez internet.

20 listopada 2023

Drogi Arkadiuszu,

dziękujemy za Twój komentarz. Bardzo nam miło, że jesteś zadowolony z dotychczasowej współpracy i doceniasz fachową pomoc jakiej udzielają nasi specjaliści.

Oczywiście w razie pojawienia się pytań czy uwag, pozostajemy w kontakcie!

Dlaczego TakeDrop?

Odpowiedź zwrotna zawsze w ciągu 24h.
Platforma bardzo dobra na rozpoczęcie z dropem.

10 stycznia 2024

Dzień dobry,

bardzo dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się, że funkcjonalność platformy i dostępne rozwiązania zapewniają Ci satysfakcję.

W razie pytań czy niejasności oczywiście służymy wsparciem!

Platforma wirtualna

Dzień dobry, każdy twierdzi że jest zadowolony a ja niestety nie ... To platforma chyba stworzona przez sztuczną inteligencję ... Kiedy piszę że mam problem otrzymuje automatyczna wiadomość ... Po kilka razy

20 lipca 2023

Droga Iwono,

dziękujemy za podzielenie się swoimi spostrzeżeniami. Nasi konsultanci starają się zawsze indywidualnie podchodzić do zgłoszeń Klientów i udzielać wyczerpujących odpowiedzi zależnie od potrzeby.

Natomiast do dyspozycji mamy również Bazę Wiedzy, którą sukcesywnie poszerzamy o kolejne artykuły z zakresu działania platformy, rozwoju sklepu i ciekawostek e-commerce. Jeśli w zgłoszeniu poruszany jest temat opracowany już przez nas w materiałach szkoleniowych, w pierwszej kolejności zawsze zachęcamy do zapoznania się z danym artykułem, w którym omówiliśmy wszystkie najważniejsze szczegóły i możliwe rozwiązania Twojej sprawy.

TakeDrop

Strona ta uniemożliwia zamkniecie…

Strona ta uniemożliwia zamkniecie konta. Chcialem anulowac subskrybcje, nie dało się tego zrobic. Jedyną opcją było zamrożenie konta. Za co pobierają mi co miesiac opłaty a konta nie chcą usunąć! Po kontakcie z supportem powiedziano mi że według regulaminu konto nie może być zamkniete gdy ma jakas subsrybcje i nie da sie go zamknac ani w rzaden sposob anulowac transakcji

8 stycznia 2024

Drogi Konradzie,

dziękujemy za Twoją opinię. Przepraszamy, że doświadczyłeś trudności z anulowaniem subskrypcji.

Chcielibyśmy odnieść się jednak do poruszonej kwestii. Jeżeli chodzi o rezygnację z subskrypcji nie ma konieczności zamrażania konta. Anulowanie subskrypcji jest całkowicie darmowe, w naszej Bazie Wiedzy dodatkowo znajduje się dokładna instrukcja jak krok po kroku przejść ten proces. Jeśli pojawiłyby się jakiekolwiek problemy z tym związane, nasz Dział techniczny również służy pomocą.

Zamknięcie konta jak najbardziej jest możliwe do wykonania samodzielnie, jednak w tym celu należy w pierwszej kolejności anulować posiadane subskrypcje.

W razie jakichkolwiek pytań czy niejasności oczywiście służymy pomocą.

TakeDrop

Nie polecam, wręcz przestrzegam. Oszustwo i naciąganie.

14 grudnia 2023

Szanowny Panie,

chcieliebyśmy stanowczo zaprzeczyć. Nasza firma nie stosuje żadnych nieuczciwych praktyk, ani nikogo nie naciąga.

Tworząc konto, podpinając kartę, zapoznali się Państwo z warunkami korzystania z platformy. Okres rozliczeniowy jest ustalany przez Użytkownika. Co więcej, każdy ma możliwość zarządzania subskrypcjami samodzielnie i w dowolnym momencie.

Jeśli potrzebujesz pomocy w anulowaniu subskrypcji lub masz jakiekolwiek pytania dotyczące naszych opłat, prosimy o skontaktowanie się z naszym zespołem obsługi klienta: pomoc@takedrop.pl.

Z poważaniem
TakeDrop.

Otrzymałem bardzo dużo narzędzi do…

Otrzymałem bardzo dużo narzędzi do pracy, teraz reszta po mojej stronie. Wsparcie ze strony Takedrop jest wyczuwalne i bardzo pomocne.

17 grudnia 2023

Dzień dobry,

dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się, że bogata oferta narzędzi dostępnych na platformie spełniła Twoje oczekiwania.

Gdyby pojawiły się jakiekolwiek pytania czy niejasności, oczywiście pozostajemy do dyspozycji!

TakeDrop

Jestem bardzo zadowolona pod względem…pomocy w początkowych fazach zakładania sklepu

Jestem bardzo zadowolona pod względem pomocy w początkowych fazach mojego sklepu. Wszystko krok po kroku jest wyjaśniane. Z całego serducha POLECAM

16 grudnia 2023

Droga Oktawio,

dziękujemy za tak entuzjastyczny komentarz i Twoje polecenie, bardzo miło nam czytać takie słowa. Wierzymy, że nasza platforma zapewni Ci solidne wsparcie na każdym etapie pracy nad sklepem.

Życzymy Ci samych sukcesów w rozwijaniu własnego biznesu!

Polecam tą platformę

16 listopada 2023

Droga Ado,

dziękujemy za Twój komentarz i rekomendację naszej platformy!

Dopiero zaczynam przygodę z TakeDrop

Dopiero zaczynam przygodę z TakeDrop, jednak bardzo szybko można wyczuć profesjonalizm w tym miejscu =)

13 grudnia 2023

Drogi Robercie,

dziękujemy za Twoją opinię. Cieszymy się, że doceniasz fachowe wsparcie naszych specjalistów i jesteś zadowolony ze współpracy.

Dziękujemy za wybór naszej platformy i Twoje zaufanie. Życzymy samych sukcesów!

Łatwy

Łatwy, oraz intuicyjny panel tworzenia sklepu.
Kursy dostępne na platformie są bardzo przydatne dla początkujących.
Szybki kontakt, fachowa pomoc obsługi.

13 grudnia 2023

Drogi Mateuszu,

dziękujemy Ci za miłe słowa! Cieszymy się, że zarówno kontakt z naszym Działem Pomocy, jak i rozwiązania dostępne na platformie zapewniają Ci satysfakcję.

TakeDrop

Takedrop to dobra platforma!

Polecam TakeDrop dla wszystkich chcących zacząć przygodę z dropshippingiem. Jestem jeszcze początkującym użytkownikiem i na ten moment uważam, że podjąłem słuszną decyzję o wyborze tej, a nie innej platformy ecommerce. Krok po kroku do pierwszej sprzedaży :-).

11 grudnia 2023

Dzień dobry,

dziękujemy za Twoją rekomendację. Cieszymy się, że postanowiłeś rozpocząć swoją przygodę ze sprzedażą w modelu dropshipping właśnie z naszą platformą.

Dziękujemy za Twoje zaufanie - jesteśmy pewni, że dalsza współpraca będzie kontynuacją pozytywnych doświadczeń!

Przydatne narzędzie

Przydatne narzędzie dla ludzi, którzy chcą postawić szybko swój sklep internetowy i jednocześnie zdobyć trochę wiedzy.

10 grudnia 2023

Drogi Jakubie,

dziękujemy za Twoją opinię. Cieszymy się, że rozwiązania jakie oferuje nasza platforma są dla Ciebie przydatne.

Naszym celem jest dostarczanie wartościowej wiedzy na każdym etapie pracy nad sklepem, aby każdy mógł czuć się pewnie podczas rozwijania własnego biznesu. Jeśli pojawiłyby się jakiekolwiek pytania czy uwagi, oczywiście pozostajemy do dyspozycji.

Świetna platforma

Świetna platforma, pełna wiedzy i pomocnych ludzi. Gorąco polecam.

9 grudnia 2023

Drogi Tomaszu,

dziękujemy za Twój komentarz i rekomendację. Miło nam czytać, że jesteś zadowolony ze współpracy.

W razie gdyby pojawiły się jakiekolwiek pytania czy niejasności oczywiście służymy wsparciem!

Zawsze pomocni

Zawsze pomocni, wszystko jest jasne i klarowne.

9 grudnia 2023

Drogi Danielu,

dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że wsparcie naszego Działu pomocy i zawartość platformy zapewniają Ci satysfakcję.

Takedrop ukrywa koszty

Takedrop stosuje nieuczciwe działania. Kusi klienta planem w którym rzekomo jest wszystko. Integracja na 5 sklepów aliexpress, działa tylko na jednym. Pobrana kwota w wysokości 399 zł za integracje na kolejnym sklepie. Wykupisz plan, musisz dopłacić za stworzenie domeny i hosting, za reklamę minimum 300 zł pomimo, że jest w opisie planu określone, że masz ją w planie. Nie uda się zarobić wspomnianych pieniędzy. Oferowane szkolenia w planie są przestarzałe, nie wnoszą zbyt wiele. Nie polecam

Edit. Odpisują na wszystkie komentarze w ten sam sposób. Pisałem do ich supportu o zwrot pobranych środków i niestety bez skutku odpisują cały czas to samo bez uwzględnienia argumentów co do zwrotu. Pobrali sobie 400 zł niech mają, ale karma zawsze wraca w jakiś sposób. Nie bez powodu 5 osób w ciągu tygodnia polubiło moją opinię na google.

30 listopada 2023

Panie Tomaszu,

chcielibyśmy stanowczo zaprzeczyć. Nasza firma nie stosuje żadnych nieuczciwych praktyk.

Dla Użytkowników, którzy cenią sobie komfort i pełen zakres możliwości, proponujemy pakiety, które zawierają wszystkie dostępne integracje. Wówczas nie ma mowy o żadnych dodatkowych opłatach.
Uprzejmie informuję, że integracje na nowo otwartych sklepach dział techniczny podpina ręcznie po naszej stronie - wystarczy zgłosić taką chęć.

Co do wspomnianych kosztów.
Koszt domeny to 9 PLN, co chyba nie jest dużym kosztem patrząc przez pryzmat tego, że Użytkownik jest jej właścicielem.
Hosting każdy otrzymuje za darmo z naszej strony.
Koszt reklam oczywiście leży po stronie Użytkownika - nie jesteśmy aniołami biznesu, a platformą SAAS, która udostępnia narzędzia do obsługi i prowadzenia sklepu internetowego.

Staramy się zapewnić odpowiednie jak najlepsze wsparcie i materiały szkoleniowe, aby pomóc naszym Klientom w osiągnięciu sukcesu. Jednak zdajemy sobie sprawę, że nie zawsze spełnimy oczekiwania każdego klienta. Dlatego chętnie przyjmiemy feedback, aby móc się poprawić w tym obszarze.

Staramy się zapewnić odpowiednie wsparcie i materiały szkoleniowe, aby pomóc naszym Klientom w osiągnięciu sukcesu. Jednak zdajemy sobie sprawę, że nie zawsze spełnimy oczekiwania każdego klienta.

Prosimy o kontakt z naszą obsługą klienta, aby wyjaśnić zaistniałą sytuację. Zależy nam na poprawieniu Twoich dotychczasowych wrażeń.

TakeDrop.

Recenzja

Sklep prosty w obsłudze, szybkie odpowiedzi, łatwe integracje. Szybko można zacząć zarabiać.

8 grudnia 2023

Droga Dominiko,

dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że szybka reakcja naszego działu pomocy oraz intuicyjny interfejs platformy spełniają Twoje oczekiwania.