Super nem process med at få booket installation af ladestander. Deres samarbejdspartner Grovel stod for selve installationen, og deres montør Kim lavede et rigtigt godt stykke arbejde. Gode løsni... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
God rådgivning ifm køb af lader. Nemme at få fat i ved spørgmål om opsætning/indstilling og hurtig service.
Det fungerer perfekt og servicen er i top med hurtig,venlig og løsningsorienteret respons, hvis der endelig er et problem. Vi har kun haft et og det blev løst indenfor 2 timer. Selv manuel indberetni... Zobacz więcej
Fik monteret den nye Easee lader. Virker super - lynhurtig forsendelse af ladebox og fint elektrikerarbejde. Nu er bruger sat op på takecharge side og vi glæder os til refusion. Spiller med vores tesl... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Vi tilbyder ladeløsninger og refusion af elafgift til opladning af elbiler og hybridbiler.
Dane kontaktowe
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
God service.
TakeCharge har den bedste kundeservice
TakeCharge har den bedste kundeservice, fik hurtig hjælp til lukning af lader der blev solgt med huset, og efterfølgende hjælp med flyt og installation af ny lader og abonnement.
Super service
Super service. Jeg har haft en del spørgsmål, har både ringet/mailet og brug jeres chat. I er virkelig gode til svare og følge op på ting.
Jeg er super tilfreds
Vi fik fin hjælp af TakeCharge og alt…
Vi fik fin hjælp af TakeCharge og alt fungerer rigtig fint.
Jeg er ny her
Jeg er ny her, indtil videre ser det fornuftig ud.
Håber det fortsætter.
Har ikke oplevet negative ting
Har ikke oplevet negative ting. Er ny i systemet, da vi “kommer” fra Efse.
De sørgede for en aftale med en lokal elektriker, som kom og installerede det hele, inkl. hjælp til at opsætte appen på telefonen. Nu har jeg haft laderen i snart halvandet år, og det hele har fungeret fuldstændigt smertefrit.
Jørn Bach
Jeg er ny kunde og har ikke haft store udfordringer med at forsætte fra Evse til Take Charge.
Det jeg har ringet om er blevet klaret fint på kort tid.
Fik en defekt ladestander
Fik en defekt ladestander . Den blev erstattet med det samme med en ny. God service!
Laderen er fortsat ikke installeret her…
Laderen er fortsat ikke installeret her 2 uger siden vi lagde bestillingen.
Har kun været kunde en måneds tid og…
Har kun været kunde en måneds tid og indtil nu tilfreds, selvom jeg har oplevet irrelevante mails fra firmaet.
Alt virker som det skal
Fin hurtig service
Hurtig ekspedering og en enkel løsning
Alt blev leveret som aftalt
Ladeboks fungerer upåklageligt
Ladeboks fungerer upåklageligt, og installationen foregik også helt gnidningsfrit.
Dejligt👍🏻
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.