takeaware.nl Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik was op zoek naar vetvrij papier, maar door het grote aanbod op de website vond ik het lastig om de juiste keuze te maken. Daarom heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Ik werd vriend... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

5 sterren omdat de prijs en kwaliteit verhouding dik in orde zijn. Ook supersnel geleverd dus deze webshop is zeker een aanrader! Kom hier gegarandeerd nog wel terug

Oceniono na 5 z 5

Keurig verpakt, koerier die ik niet kende (Transmission?) leverde netjes volgens afspraak aan de deur. Prima allemaal.

Oceniono na 2 z 5

zakjes zijn plooizakjes dewelke aan de bodem niet opengevouwen kunnen worden waardoor ze altijd in een trechtervorm blijven. Dit stond niet vermeld op de website. Ik had rechte zakjes nodig. Mail ges... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Hurtownia

Napisane przez firmę

TakeAware is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf in Nederland, gevestigd in het hart van Groningen. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van duurzame alternatieven voor disposables. Ons team bestaat uit doeners; we zetten ons volledig in om impact te maken door proactief en klantgericht te werken. Wij draaien er niet omheen: duurzaamheid staat bij ons voorop! We zijn constant bezig met het verbeteren en vernieuwen van ons assortiment met milieuvriendelijke producten. Ons doel? Wij streven ernaar dat plastic tot het verleden behoort, liever vandaag dan morgen! Toch zijn we ook realistisch genoeg om te begrijpen dat er helaas nog niet voor alles een (goed) alternatief is. Wij streven ernaar om ons assortiment zo duurzaam mogelijk te maken, maar wel met producten van goede kwaliteit! Doordat TakeAware zowel de producent als de leverancier is van onze producten, kunnen we deze aanbieden tegen zeer scherpe prijzen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 120

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

Een mail gestuurd en geen antwoord op…

Een mail gestuurd en geen antwoord op gekregen.
Heb dus bij een andere webshop besteld.
Was toch een order van € 400,-
Gemiste kans.

20 czerwca 2025

Beste

Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Het spijt ons enorm dat u geen reactie heeft ontvangen op uw e-mail. Dat had natuurlijk niet mogen gebeuren, en wij begrijpen heel goed dat dit erg teleurstellend is – zeker bij een bestelling van deze waarde.

Wij vinden het heel jammer dat u hierdoor voor een andere webshop heeft gekozen. Als u wilt, kunt u ons laten weten via welk e-mailadres u contact heeft gezocht, zodat we dit intern kunnen uitzoeken en onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw eerlijkheid. We hopen dat we in de toekomst alsnog iets voor u kunnen betekenen.

vriendelijke personeel

vriendelijke personeel
en altijd keurig netjes op tijd

23 czerwca 2025

Odpowiedź od takeaware.nl

Bedankt voor de review, Alie! We hopen je snel weer te zien!

Snel geregeld

Snel geregeld

25 czerwca 2025

Odpowiedź od takeaware.nl

Uw complimenten worden met veel enthousiasme ontvangen. Hartelijk dank daarvoor. 🎉 Met dank van Team Take Aware.

Prima

Duidelijke communicatie en levering zoals gezegd

17 czerwca 2025

Odpowiedź od takeaware.nl

Kijk! Dat is goed om te horen, dankjewel!

Oceniono na 5 z 5

Haastige spoed komt gelukkig toch goed

In alle haast hadden wij de verkeerde maat bakjes besteld.
Toen we dit hadden aangegeven werd er mee gezocht naar de juiste maat en een passende oplossing bedacht en kunnen we de verkeerde bakjes inruilen tegen de juiste en het wordt administratief ook netjes afgehandeld.
Dus voor de volgende keer letten wij beter op maar bestellen we hier zeker weer.

19 czerwca 2025

Odpowiedź od takeaware.nl

Mooie titel! haha dank hiervoor! Tot snel!

Goede producten

Goede producten, scherpe prijzen heel transparant en snelle betrouwbare levering!

19 czerwca 2025

Odpowiedź od takeaware.nl

Bedankt voor je review! Goed om te horen!

Oceniono na 5 z 5

Wij hebben een goeie ervaring met…

Wij hebben een goeie ervaring met takeaware, op 6 juni hebben wij de chauffeur gemist toen is ons pakket terug gestuurd naar het magazijn, na wat berichtjes na elkaar is de bestelling weer in het systeem gezet en word die weer netjes aangeboden, bedankt 👍🏻

6 czerwca 2025

Odpowiedź od takeaware.nl

Zoals het hoort! Dank voor de review!

Goed

Goed . 👍 en een goed 👍 verhaal van het

16 czerwca 2025

Dank!

Oceniono na 1 z 5

Net geprobeerd iets te bestellen maar…

Net geprobeerd iets te bestellen maar kom niet eens door het account maken heen, heb meteen twijfels en ga ook niets meer bestellen

22 maja 2025

Odpowiedź od takeaware.nl

Bedankt voor uw bericht en het delen van uw ervaring. Wat jammer om te horen dat het aanmaken van een account niet is gelukt en dat dit twijfels heeft opgeroepen. Dat is uiteraard niet de ervaring die we onze klanten willen bieden.

We helpen u hier graag bij en zouden het fijn vinden om samen te kijken wat er precies misging. Zou u contact met ons willen opnemen via 0507470003, zodat we u persoonlijk verder kunnen helpen?

Uw vertrouwen is belangrijk voor ons en we doen er alles aan om dit te herstellen.

Dennis

Oceniono na 5 z 5

The customer service was top tier

The customer service was top tier. I can really appreciate that. I was helped by Michelle Lopes, she is kind and attentive.
Takeaware.nl is my one stop shop for all my catering needs. Anything I need I can get it there with ease.

Once again thank you Michelle Lopes!

Remember, the best feedback is honest, helpful, and constructive.

22 maja 2025

Bedankt voor je review!

Oceniono na 5 z 5

Scherpe prijzen en snelle levering

Via een beurs in contact gekomen.
Scherpe prijzen en een snelle levering.
Bestellen gaat super eenvoudig via hun website.

13 maja 2025

Bedankt voor je review!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej