Ik was op zoek naar vetvrij papier, maar door het grote aanbod op de website vond ik het lastig om de juiste keuze te maken. Daarom heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Ik werd vriend... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
5 sterren omdat de prijs en kwaliteit verhouding dik in orde zijn. Ook supersnel geleverd dus deze webshop is zeker een aanrader! Kom hier gegarandeerd nog wel terug
Reakcja na opinię
Keurig verpakt, koerier die ik niet kende (Transmission?) leverde netjes volgens afspraak aan de deur. Prima allemaal.
zakjes zijn plooizakjes dewelke aan de bodem niet opengevouwen kunnen worden waardoor ze altijd in een trechtervorm blijven. Dit stond niet vermeld op de website. Ik had rechte zakjes nodig. Mail ges... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
TakeAware is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf in Nederland, gevestigd in het hart van Groningen. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van duurzame alternatieven voor disposables. Ons team bestaat uit doeners; we zetten ons volledig in om impact te maken door proactief en klantgericht te werken. Wij draaien er niet omheen: duurzaamheid staat bij ons voorop! We zijn constant bezig met het verbeteren en vernieuwen van ons assortiment met milieuvriendelijke producten. Ons doel? Wij streven ernaar dat plastic tot het verleden behoort, liever vandaag dan morgen! Toch zijn we ook realistisch genoeg om te begrijpen dat er helaas nog niet voor alles een (goed) alternatief is. Wij streven ernaar om ons assortiment zo duurzaam mogelijk te maken, maar wel met producten van goede kwaliteit! Doordat TakeAware zowel de producent als de leverancier is van onze producten, kunnen we deze aanbieden tegen zeer scherpe prijzen.
Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
is gewoon goed bedrijf ze weten precies wat ik moet hebben

Odpowiedź od takeaware.nl
Opnieuw geleverd gekregen wat we wilden, snelle levering top

Odpowiedź od takeaware.nl
Heel slecht. Het is al een maand geleden dat ze tot 2x aan toe een bestelling hebben verkloot. De tijdsdruk die hierdoor ontstond zorgde voor een afzegging van de order, daarna tot 2x aan toe een vrachtwagen met de gecancelde goederen terug moeten sturen, vervolgens herinneringen in de mail voor een levering die nooit gedaan is en nu al meer dan een maand wachten tot mijn geld wordt teruggestort. Asociaal.

Odpowiedź od takeaware.nl
Snel verzenden gied ingepakt en goede kwaliteit

Odpowiedź od takeaware.nl
Bestelling netjes en snel geleverd.

Odpowiedź od takeaware.nl
Ik heb mijn pakket in goede orde ontvangen. Wat ik wel jammer vond is dat ik in mijn mail te horen kreeg dat het pakket een dag eerder geleverd werd, maar dat ik niet thuis was, terwijl ik de hele dag thuis was! Hierdoor dacht ik dat mijn deurbel niet werkte wat niet het geval was. Maar enfin, ik heb mijn pakket, dat maakt alles weer goed.

Odpowiedź od takeaware.nl
Hun product is zeer goed! Ook duurzaam! Voldoet aan wat beloofd wordt. Ook snelle levering en leuke bezorgdienst. Ik ben zeer tevreden!

Odpowiedź od takeaware.nl
Snelle levering, goede prijzen en ze reageerden snel op mijn vraag.

Odpowiedź od takeaware.nl
We zijn zeer tevreden over de service. Ik heb 1x een verkeerde bestelling ontvangen en lossen het snel goed op door de volgende dag na te leveren.
Thais op tafel/Borne

Odpowiedź od takeaware.nl
We werden super netjes geholpen.
Verder niets aan toe te voegen.

Odpowiedź od takeaware.nl
Producten en verzending in orde! Echter, als Belgisch bedrijf dienen wij geen BTW te betalen op zakelijke aankopen in NL. Via hun site lukte het niet om een correcte factuur te verkrijgen. Ook na contact via email bleef antwoord uit! Ik raad ze dus niet aan als U zakelijk wilt bestellen vanuit een ander Europees land dan Nederland zelf.

Odpowiedź od takeaware.nl
goede prijs besteld en volgende dag binnen
prima geregeld

TakeAware.nl Alles zoals het hoort
De ene dag besteld de andere dag in huis.
Alles was verpakt in sterke dozen.
We hadden 2 soorten bekers besteld, prijs kwaliteit is Super goed.
Alles in 1 zin gezegd, Een hele goede ervaring.

Odpowiedź od takeaware.nl
Snelle levering, goede service.
Meneer die het kwam brengen was super aardig.