TAGPAP-SERVICE Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Flot arbejde til tiden fra Sigurd. Super samarbejde på et meget udfordrende tag. Alle aftaler overholdt. Der blev tænkt ud af boden, og Sigurd kom med nye løsninger.

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Vi fik et godt overslag og dernæst et endeligt tilbud efter hurtig besigtigelse , som så rigtigt fint ud. Sunny rykkede hurtigt ud grundet vejr situationen og fik i løbet af få dage lagt et rigtigt... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

Tak for tagpaptag. God kommunikation gjorde at taget blev udført før vi oprindeligt havde aftalt, hvilket var kanon. Meget seriøse medarbejdere som er nemme at komme i kontakt med. (hvilket var... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kære tagpap gruppe Lars og sunny . Fornøjelse at i kommer som aftalt og oveni købet er flexiple på samrabejdet med ext blikkenslager . Glad for hurtig udrykning med lukning af taget , her inden v... Zobacz więcej

1. Dekarz
  2. Konsultant – budownictwo
  3. Firma konstrukcyjna
  4. Remonty

Napisane przez firmę

Tagpap-Service.dk er en konstruktiv og imødekommende virksomhed, når du skal have nyt tagpap på taget. Vi arbejder hver dag, alle ugens 7 dage, på at være én af Danmarks bedste tagpap virksomheder. Vi bestræber os på at levere kvalitet og perfektion, hver eneste gang vi kører ud og holder os løbende opdateret med de nyeste maskiner, kurser og tekniker indenfor tagpap branchen. Om det er fladt tag, hældningstag, listedækning, reparation eller andre opgaver med tagpap, står vi til rådighed med vores ekspertise, dygtige medarbejdere, samt rådgivning. Vi har samlet mere end 55 års erfaring indenfor tagpap og membraner og er derved rigtigt godt "klædt på" til de fleste opgaver. og har leveret mange nye tagpap tage til private husstande og industrierne i Danmark gennem tiden. Vores kundekreds er meget alsidig og omfatter private husstande, virksomheder, den offentlige sektor og forskellige boligselskaber. Tagpap-Service arbejder på at blive landsdækkende, foreløbigt har vi en afdeling I Nordsjælland ved Kvistgård der varetager sagerne fra Nordsjælland, Vi har en afdeling i Avedøre der varetager Storkøbenhavns området, samt sydsjælland og så har vi vores nye afdeling der ligger tæt ved Ørslev, Middelfart, som indtil videre dækker trekantsområdet og Vestfyn! Vi glæder os til at servicere jer og levere arbejde i topklasse!

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

23 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 3

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

God pris og god kommunikation

Tak for tagpaptag.
Meget seriøse medarbejdere som er nemme at komme i kontakt med. (hvilket var umuligt med andre firmaer)

28 listopada 2015
Oceniono na 5 z 5

Service og kvalitet i verdensklasse!

Har entreret med Dansk Tagpapservice til mit tagpap. Medarbejderen var meget kompetent og havde dybt kendskab til de forhold jeg skulle være opmærksomme på. De overholdt alle aftaler og var meget servicemindede. Jeg været meget tryg i forløbet, har fået god rådgivning - og står tilbage med et godt resultat. De fortjener sgu en anbefaling! :-)

10 września 2015

Hurtig og Regulæt arbejde - til aftalt pris

Fik belagt 60 m2 tagterrasse med 2 lag "pap" fra ICOPAL i god kvalitet.
Prisen var i orden.
Arbejdet udført lidt hurtigere end aftalt... det bliver man jo aldrig sur over, så længe kvaliteten er i orden. :-)

17 sierpnia 2015
Logo TAGPAP-SERVICE

Odpowiedź od TAGPAP-SERVICE

Hej Christian

Vi siger tak for en god behandling, samt en flot anmeldelse,
den er vi meget glade for.

Vi ønsker dig og familien en god sommer.
De bedste hilsener

Tagpap Gruppen ApS
Dansk Tagpap Service

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej