Vi har netop købt en VW ID.3 hos TA Biler i Ribe. Vi fandt TA Biler ved en tilfældighed på Bilbasen, men salgforløbet hos Kenneth Jürgensen har simpelthen været outstanding! Hurtig respons, god pris p... Zobacz więcej
Vi har lige købt vores første EL-bil (ID4)hos TA- biler ....Vi kan kun give de bedste anbefalinger. Da vi hentede bilen i fredags stod den super flot, opladt så vi kunne hele vejen hjem til sjæl... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kort efter jeg havde sat min bil til salg blev jeg kontaktet af TA Biler vedr. et muligt køb. Fra første opkald fremstod henvendelsen seriøs og der kunne laves en tilfredsstillende aftale med hurtig o... Zobacz więcej
Købte for ca. 1 måned siden i en byttehandel en brugt VW Id3. Da jeg kom hjem, opdagede jeg en skade på og under venstre side af kofangeren. Jeg kontaktede dem, og de kunne i princippet have sagt, at... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
TA Biler – din pålidelige bilpartner i Ribe. Hos TA Biler har vi gjort det til vores mission at tilbyde tryg og gennemsigtig bilhandel. Vi har altid et bredt udvalg af nyere brugte biler, som alle er nøje udvalgt for kvalitet og stand. Vi lægger stor vægt på personlig rådgivning og ærlighed i hele processen. Vores kunder skal føle sig godt informeret og trygge – uanset om de køber, sælger eller ønsker finansiering af deres næste bil. Som lokal forhandler i Ribe er vi stolte af at have opbygget et solidt ry for service i øjenhøjde, fair priser og biler, vi selv kan stå inde for. Vores gode anmeldelser på Trustpilot er et resultat af den tillid, vi arbejder for hver eneste dag. Kig forbi vores forretning – hos TA Biler handler det ikke kun om biler, men om gode oplevelser på fire hjul.
Ole Rømers vej 9, 6760, Ribe, Dania
- salg@tabiler.dk
- tabiler.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Fantastisk oplevelse hos TA Biler
Fantastisk oplevelse hos TA Biler. Utroligt kompetente mennesker, som har styr på alt fra A-Z, og som leverer en fantastisk service. Kan fuldt ud anbefales, hvis du står og skal have ny bil.
Sælger de samme biler til flere…
TA sælger de samme biler til flere kunder på en gang, beder om slutseddel og udbetaling påtrods af at de har solgt bilen til anden side uden at give besked herom. ekstremt uproffesionelt. Alle løfter og aftaler vedr. mit bilkøb er blevet brudt hos dem! Dybt skuffende efter at have brugt masser af tid på det samt 2 kundebesøg i deres butik 200km fra min egen adresse.

Seat Ibiza
Min kæreste har netop købt en Seat Ibiza hos Tabiler.dk, super god service af Tobias, med online fremvisning og servicen er helt i top!
Indtil videre holder bilen 100 % hvad Tobias og tabiler.dk har lovet, dvs. at den bare kører som den skal, uden nogen former for problemer.
Kan klart anbefale andre at handle hos jer og vi vil bestemt overveje at handle hos jer igen! :)

Odpowiedź od TA Biler ApS
Bruger normalt ikke tid på sådan noget…
Bruger normalt ikke tid på sådan noget her, men syntes klart TA biler fortjener min tid alligevel.
Jeg tog chancen og købte en bil uden at havde set den først, som en del af handlen, skulle de have min gl. bil i bytte.
Jeg havde egentlig ikke forventet at jeg skulle kunne blive tryk ved at handle på den måde, men! med den service jeg har fået fra TA biler, er der slet ingen tvivl om at det bliver gennem dem, og på samme måde, jeg handler igen næste gang jeg skal have ny bil. De er fantastisk service mindede. De har super godt styr på tingende, var der det mindste tog de ansvar, og hjalp med det samme. De nogle super flinke drenge at snakke med. Kan kun give dem mine bedste anbefalinger!

Odpowiedź od TA Biler ApS
Kan det overhovedet være nemmere?
Kæmpe stort tak skal det lyde til Tobias fra Ta Biler.
Hurtig og god service hele vejen igennem. I og med at vi er placeret på Sjælland, så foregik det meste af handlen over mail samt telefonen. Begejstringen vil ingen ende tage. Vores varmeste anbefalinger skal helt sikkert gå til dem. Tak for en god handel :-)

Super god service
Super god service, hurtig finansiering og levering!
Har købt en BMW 520 hos Tabiler og var…
Har købt en BMW 520 hos Tabiler og var meget tilfreds med bilen .og behandling af Tobias . Tak for god betjening
Har købt bil hos dem 2 gange er altid…
Har købt bil hos dem 2 gange er altid tilfreds
Virkelig god service
Virkelig god service! Imødekomne og venlige ejere.
Vi er meget tilfredse og kan varmt anbefale et besøg her.
Det er vores andet besøg og køb, og vi gør det gerne igen!
Very good service and patience
Very good service and patience. Good cars. The owners are very friendly (nice guys!)---> Really recommended!!!
Fremragende service og behandling!
Jeg kan på det varmeste anbefale TAbiler.dk
Aldrig har jeg oplevet så stor imødekommenhed, tålmodighed med min manglende bil viden og ikke mindst service.
De har været der hele vejen igennem med svar på alle mine dumme spørgsmål, omkring finansiering og ikke mindst alle de andre detaljer der ligger i et bilkøb.
Næste gang jeg handler bil, ved jeg godt hvem jeg ringer til da!
Tak for al hjælpen.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.