Account aangemaakt bij tabakbladeren.nl Bestelling gedaan en deze ontvangen, het tabak zat los in de doos, tijdens levering via DHL vielen de bladeren uit de doos. Zeker niet onbelangrijk, deze webs... Zobacz więcej
Goeie website en snelle levering. Alleen nu al bij 2 leveringen van de toscano sigaren, classic en antico, meerdere keren scheuren in de sigaren gehad. Vooral in de lengte richting zodat ze helaas... Zobacz więcej
Zéér pijnlijke ervaring, Na vele malen géén reactie tot betrekking van niet geleverde bestelling,ZOMAAR 90 EURO WEG, SCHAAM JULLIE,FOEI,BAH BAH BAH !!! AL EEN MAAND NIETS, KIJK EENS!!!
Door de lockdown kon ik mijn merk pijptabak niet meer kopen. Dit bleek een goed alternatief te zijn. Ik ontving precies wat ik had besteld. Ondanks de drukke bezorgperiode ontving ik het pakket b... Zobacz więcej
Een zeer ruime keus aan (vooral) Nederlandse sigaren, pijptabak, snuiftabak en rokersbenodigdheden.
Antwerpsestraat 39, 4645BB, Putte, Holandia
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Simpelweg een uitstekende webwinkel. Kreeg nog een kerst kaartje erbij ook, erg sympathiek!
2 weken na bestellen leveren duurt wel erg lang. Ga ook niet meer bestellen bij een bedrijf dat DPD gebruikt voor pakketbezorging. Track en trace van deze firma is het slechtste wat ik heb meegemaakt. Totaal geen info en als er info is staan ze al bij je voor de deur.

Odpowiedź od Tabakswinkel
Een aantal dozen met diverse sigaartjes besteld. Het werd snel verstuurd en was prima verpakt. Er zat als cadeau een mooie aansteker bij.
Een van de dozen was echter niet hetgeen ik besteld had. Maar omdat ik er niet op achteruit ging, integendeel, heb ik dat erbij gelaten.
In een van de dozen zaten een aantal beschadigde sigaren, ook een minpuntje.
levertijd duurde erg lang, zonder goed op de hoogte gebracht te worden. Verder toch wat beschadigde sigaren, niet veel maar toch wel vervelend.
Over het algemeen wel tevreden.
Chris Knoop.
De service was heel goed en correct afgehandeld.
Menno
De vorige keer heb ik minder besteld en kreeg deze zaak vijf sterren. Nu bij grotere order is er te lang gewacht, geen overleg over levertijd of alvast wat in voorraad was vooruit sturen.
Ondanks foute versturing toch snel het goede product binnen gekregen. Goede service.
Snelle levering ene dag besteld volgende dag bezorg echt super