Informacje dotyczące firmy

1. Agencja marketingu i mediów

Napisane przez firmę

T-Mails, Jouw Nederlandse E-mail Partner.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

4,4

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 11

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 5 z 5

Fijne samenwerking met korte lijnen

Sinds mei 2025 werken we bij BOXR Underwear samen met T-Mails en we zijn erg tevreden over de samenwerking. Wat voor ons goed werkt, zijn de korte lijnen en de manier waarop T-Mails met ons meedenkt, in plaats van alleen uit te voeren.

We bouwen samen continu verder aan onze e-mailmarketing en kijken daarbij niet alleen naar de korte termijn, maar juist ook naar hoe we onze subscriber base en omzet uit e-mail structureel verder kunnen laten groeien. Inmiddels doen we dit niet alleen voor Nederland, maar ook voor onze klanten in verschillende Europese landen. Juist daarin is het prettig om een partner te hebben die met ons kan meegroeien en schaalbaar kan ondersteunen.

We zien T-Mails als een partner waarmee we ook op de langere termijn verder kunnen bouwen.

Michael Zwart - E-commerce Manager bij BOXR

2 września 2026

Fijne samenwerking!

Elvou werkt inmiddels een tijd met Tim en T-Mails samen voor onze e-mailmarketing en zijn erg blij met de samenwerking. Tim schakelt snel, denkt probleemoplossend mee en als er ergens iets misgaat, wordt het ook direct opgepakt en opgelost.

Wat ik daarnaast heel prettig vind, is de structuur in de samenwerking. We werken onder andere met duidelijke planningen en structuren in Figma, waardoor campagnes goed vooruit gepland kunnen worden, maar er tegelijkertijd genoeg ruimte blijft om snel te schakelen. Dat past goed bij ons als bedrijf, omdat wij regelmatig op korte termijn live gaan met nieuwe producten of campagnes.

Tim heeft veel kennis van e-mailmarketing en heeft ons onder andere geholpen met het verder optimaliseren van onze e-commerce flows. Hierdoor staat er nu een sterkere en duidelijkere flowstructuur die goed aansluit bij ons merk en onze klantreis.

Ook de communicatie verloopt heel prettig. Via Slack kunnen we makkelijk en snel schakelen en bij urgente campagnes of launches wordt er altijd meegedacht om het op tijd voor elkaar te krijgen.

Kortom: een fijne samenwerking met veel kennis, snelheid en flexibiliteit. Zeker een aanrader voor bedrijven die hun e-mailmarketing professioneler en structureler willen aanpakken.

1 września 2026

PilatesGoods x T-Mails

Samenwerken met T-Mails, en specifiek met Tim, is een verademing. De communicatie is echt heel goed. Helder, snel en korte lijnen (hou ik van). Wat het extra sterk maakt: ze werken super proactief. In plaats van dat wij hen moeten achtervolgen voor de dingen die ze moeten aanleveren, zitten zij óns achter onze broek aan.
De designs van de mails zijn top notch. Sinds we hiermee werken zijn we meteen een level up gegaan als bedrijf. Tim denkt enorm proactief mee over wat we nog meer kunnen implementeren. Niet alleen in de e-mail marketing, maar marketing in de breedste zin.
100% aanrader.

28 sierpnia 2026

Oprecht een aanrader!

T-Mails is oprecht een aanrader! Wij hebben al meerdere partners/klanten van ons aan hen doorgeschakeld en ze zijn allemaal zeer tevreden. Wat het grootste verschil maakt is zowel de kwaliteit als de communicatie.

20 kwietnia 2026

Fijne communicatie!

Tim is fijn om mee samen te werken. Hij communiceert goed en probeert echt de visie van je bedrijf te begrijpen.

12 czerwca 2025
Oceniono na 5 z 5

We werken nu al een tijd samen met…

We werken nu al een tijd samen met T-Mails en zijn ontzettend tevreden! Ze hebben onze volledige Klaviyo set-up opnieuw neergezet: alle flows, campagnes en optimalisaties staan strak en lopen geautomatiseerd. Sindsdien draait alles perfect en heb ik er geen omkijken meer naar, terwijl we wél continu blijven optimaliseren en nieuwe campagnes blijven uitsturen.

De resultaten zijn duidelijk verbeterd. Een fijne samenwerking en absoluut een aanrader!

27 listopada 2025
Oceniono na 5 z 5

We werken nu ongeveer een half jaar…

We werken nu ongeveer een half jaar samen met T Mails en met Tim als onze specialist. Voor die tijd hadden we weinig structuur in onze e mailmarketing en haalden we er eigenlijk te weinig uit. Tim heeft dat meteen opgepakt. Hij heeft nieuwe flows opgezet, onze campagnes verbeterd en gezorgd dat alles strak staat.
Sinds de samenwerking zien we duidelijk betere resultaten, meer omzet uit e mail en vooral veel meer rust doordat alles nu goed geautomatiseerd loopt. De samenwerking met Tim verloopt altijd soepel. Hij reageert snel, denkt actief mee en weet precies wat er nodig is om stappen te zetten.
Wij zouden T Mails zeker aanraden. De expertise, communicatie en het resultaat maken het meer dan waard.

26 listopada 2025

Top ervaring met Tim

Mijn ervaring met Tim is top! Vanaf het begin communiceert hij duidelijk en professioneel. Hij luistert goed naar mijn wensen en vertaalt deze naar een effectieve e-mailmarketingstrategie.

Sinds T-Mails mijn emailmarketing heeft overgenomen, zijn de open rates en click rates mooi toegenomen. Zijn campagnes zijn visueel sterk en goed doordacht, wat zorgt voor meer conversie.

Ik waardeer vooral zijn proactieve aanpak en de constante stroom van nieuwe ideeën. Ik raad Tim sterk aan voor iedereen die zijn emailmarketing wil verbeteren. Bedankt Tim!

23 maja 2024

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej