Skupisko starych wrednych bab
Szafa.pl to skupisko zrzędliwych, wrednych i sfrustrowanych bab po 40tce, które w rozmowie są bardzo nieprzyjemne, roszczeniowe, wystawiają złośliwe negatywy tylko dlatego że wysyłka opóźniła się o 3 dni, a administracja nie chce takiego komentarza usunąć bo twierdzi że "on tylko opisuje sytuację i nie zawiera treści że np. kogoś oszukałam". Skoro wywiązałam się z transakcji to należałoby taki komentarz usunąć bo tylko szarga dobre imię sprzedającego, ale najwyraźniej osoby zarządzające szafą mają to gdzieś. Poza tym pełno tam przedpotopowych szmat, fetyszystów ukrywających się pod nickami zawierającymi damskie imiona, nawigacja tej strony jest poplątana i trudna, wydaje mi się że wszyscy sprzedawcy "z jajami" już dawno stamtąd pouciekali. A najlepszy numer był ostatnio. Przestałam się logować na tę stronę, nie było mnie prawie rok. I nagle dostaję wiadomość, że ktoś coś ode mnie kupił. Oczywiście ja już tej rzeczy nie miałam, a na szafie się nie logowałam więc nie miałam kiedy usunąć, więc poprosiłam kupującą o podanie numeru konta do zwrotu wpłaconej przez nią kwoty. A ona do mnie z pretensjami. Tak, jakby nie mogła przed zakupem wysłać zapytania czy przedmiot nadal dostępny, przecież widziała że logowałam się przeszło rok temu. Komedia.
17 lipca 2022