Switch | Apple Premium Reseller - Waasland Recenzje 84

2,8

Kapelstraat 100, 9100 Sint-Niklaas, BE

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Afhalen van een bestelde IPhone : nieuwe medewerker ( met alle respect) die problemen had met de in te vullen administratie. Na 30 min en 8 zuchtende klanten die achter je wachten, is het in orde.... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

iPhone 13 en iPad gekocht in december vorig jaar. In de winkel zei de verkoper dat hij zelf de cashbackaanvraag moest indienen. 250 euro cashback voor de iPhone 13 en 40 euro voor de iPad. Tot... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De verkoopster deed ontzettend haar best om me zo goed mogelijk te helpen met mijn nieuwe iphone! Ik ben haar dankbaar

Oceniono na 4 z 5

Ik heb na 5 weken wachten een bericht via sms en mail gehad dat de iPad binnen was. Ben vriendelijk en professioneel geholpen. Wachttijd in de winkel viel best mee.

Reakcja na opinię

4. Sklep z komputerami i akcesoriami
  5. Serwis komputerów
  6. Naprawa telefonów komórkowych

Napisane przez firmę

Switch is actief in de verkoop en herstelling van Apple-producten en biedt ondersteuning voor particuliere en professionele klanten om de Apple-ervaring om de Apple-ervaring compleet te maken.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

iPhone 13 en iPad gekocht in december…

250 euro cashback voor de iPhone 13 en 40 euro voor de iPad.
Tot op heden niks van cashback gezien.
Volgens mij heeft Muhammed die cashback naar zijn eigen rekening laten sturen.
Ik kom nooit meer in een switch winkel.
Switch is één grote oplichterij.

4 czerwca 2022
Oceniono na 1 z 5

Arrogante, onvriendelijke verkoper met nul productkennis

Vandaag in de Switch store in sint-Niklaas gepasseerd om te vragen of er voor mijn ipad met toetsenbord (dat op bluetooth werkt) eventueel een muis mogelijk zou zijn. Waarop de ene zei dat hij dit niet wist en aan zijn collega ging vragen, waarop de collega zei “Nee mevrouw, kan maar 1 bluetooth verbinding tegelijkertijd hebben.” Waarop ik vraag of er dan letterlijk geen ene mogelijkheid is “nee dan had je maar een toetsenbord moeten kopen met muis in”. Op een zeer arrogante manier. Waarop ik dan zei dat ik dan wel naar een andere winkel zou gaan waarop hij me veel succes wenste.
Daarna naar de Vandenborre gegaan met de zelfde vraag, en direct een muis op bluetooth meegekregen, zelf getest in de winkel of dit werkt, en geloof me dit werkt perfect. 😉 je zou denken dat een switch de ideale winkel is voor zo’n vraag, maar niet dus, nul kennis, num klantvriendelijkheid, en dan nog eens arrogant ook!

2 kwietnia 2022

Beste Kenza​

We appreciëren het enorm dat u uw review met ons deelt, ook al was uw ervaring niet 100% bevredigend.

Uw feedback stelt ons in staat onze diensten steeds verder te optimaliseren, we nemen deze dan ook op een positieve manier mee.

We blijven beschikbaar voor al uw vragen via contact@switch.be en hopen u alsnog snel in één van onze shops te mogen verwelkomen.

review aankoop apple 13 mini

Afgezien van de tamelijk lange levertijd van Apple 13 Mini hebben we niets dan lof hoe alles afgehandeld is

Beste Eric

Van harte bedankt voor de 5 sterren en tot binnenkort!

Oceniono na 3 z 5

Te weinig uitleg bij de aankoop

Te weinig uitleg bij de aankoop. Men moet alles zelf te veel uitzieken. Niet echt tevreden.

Beste Florimond​

Afhalen van een bestelde IPhone

Afhalen van een bestelde IPhone :
Na 30 min en 8 zuchtende klanten die achter je wachten, is het in orde.
Liever afspraak maken met een medewerker zodat er tijd is voor uitleg en de wachtende mensen niet gehinderd worden. (Ik word niet vrolijk van mensen die boos naar je kijken als het wat tijd in beslag neemt.)

Beste Anne-Marie​

Bedankt voor uw feedback, dit stelt ons in staat onze diensten steeds verder op punt te stellen.
We nemen dit intern op om deze situatie in de toekomst te vermijden.

We blijven beschikbaar voor al uw vragen en bemerkingen via contact@switch.be en hopen u alsnog snel in één van onze shops te mogen verwelkomen.

Ik heb na 5 weken een nieuwe ipad

Ben vriendelijk en professioneel geholpen.
Wachttijd in de winkel viel best mee.

30 marca 2022

Beste Lien​

Bedankt voor uw mooie review, volgende keer proberen we er 5 sterren van te maken!

Via Switch en Cyrana opgelicht

Via Switch, bij aankoop toestel, een Cyrana kontrakt aangegaan.
Cyrana = oplichting !!!!
er wordt meer per maand van de rekening afgehouden dan overeengekomen, reageren niet op telefoons en mails en beloofde cash back wordt niet uitgevoerd.
Ook geen enkele steun bij Switch niettegenstaande zij het product hebben verkocht.
Schande.

2 marca 2022

Beste Reggie​

Van harte bedankt voor uw feedback, dit stelt ons in staat onze diensten steeds verder op punt te stellen.

Oceniono na 1 z 5

Jammer dat zo een gerenommeerde winkel…

Jammer dat zo een gerenommeerde winkel zich bezig houdt met het verkoop van “klantenkaarten” die veel ellende meebrengen! Gelukkig alles gelezen en tijdig opgezegd.

23 lutego 2022

Beste Petra​

Oceniono na 4 z 5

Professionele verkopers die mij hebben…

Professionele verkopers die mij hebben aangeboden wat ik nodig had. Heel vriendelijk.

21 lutego 2022

Beste Linda

Bedankt voor uw mooie beoordeling.

We zien je graag snel terug in één van onze shops!

Oceniono na 1 z 5

Met jullie aansmeren van verzekeribg…

Met jullie aansmeren van verzekeribg en klantenbinding. Dikke dikke nul

18 lutego 2022

Beste Michiel​

Super slecht

Super slecht, ik zou zelfs 1 ster niet geven! Allemaal oplichters

18 lutego 2022

Beste Karim​

Oceniono na 1 z 5

Behulpzaam maar heel geforceerd een…

Behulpzaam maar heel geforceerd een abonnement verkocht terwijl ik deze niet wou. Moet ik zelf nog gaan afbellen na x aantal weken, ook al krijg ik €100 cashback, dit interesseerde mij niet, ik heb het dan toch maar gedaan om sneller uit de winkel te kunnen geraken met mijn product. Als je aan de klant vraagt of dat ze dit willen en ze zeggen twee keer nee is het een bevestiging dat ze het niet willen.

17 lutego 2022

Beste Anon​

Oceniono na 1 z 5

Koppelverkoop Switch bij aankoop product !!!

Negatieve commentaar heeft te maken met de koppelverkoop die verplicht wordt opgedrongen aangaande de producten celside Insurance (verzekering) en voordelen via cyrana.
Beide producten kunnen binnen de 30 dagen kosteloos worden geannuleerd.
Ik heb hiervoor reeds vele telefoontjes gedaan, en nog steeds is het niet in orde.
Als trouwe klant bij Switch ben ik hier NIET mee gediend !!!

16 lutego 2022

Beste Johan

Bedankt voor delen van uw review.

We betreuren het enorm dat uw ervaring in onze winkel onaangenaam was.

Aan de hand van uw review hebben we u kunnen identificeren.
Ons team streeft ernaar u binnen de 3 werkdagen te contacteren om dit persoonlijk met u op te nemen.

Wij wensen u alvast, namens SWITCH HOLDING NV, een prettige dag verder.

Oceniono na 1 z 5

Nog steeds mijn geld niet terug na een…

Nog steeds mijn geld niet terug na een fout van hen.

15 lutego 2022

Beste Annick

Van harte bedankt voor uw review.

Het spijt ons enorm dat u deze ervaring had in onze winkel.
We hadden dit graag persoonlijk met u opgenomen.

Aan de hand van de informatie in uw review kunnen wij u echter niet identificeren.
Kan u ons een e-mail te sturen op contact@switch.be met uw contactgegevens?

Gelieve in de titel de referentie GRTP007 922916 te vermelden.

Ons team streeft er dan naar u binnen de 3 werkdagen te contacteren.

Wij wensen u alvast, namens SWITCH HOLDING NV, een prettige dag verder.
het SWITCH-team.

Prima service

15 lutego 2022

Beste Robert,

Van harte bedankt voor de 5 sterren en tot binnenkort!

Het SWITCH-team

Heel TEVREDEN

Heel TEVREDEN
Lang geleden dat ik als klant zoveel uitleg en tijd kreeg in eender welke winkel
De jonge dame @ shop in St-Niklaas was SUPERRRRRRRRRR

De vaste mensen hebben het GOED opgevangen, want het bleek dat de studenten gewoon niet waren komen opdagen .

Liever 1 iemand meer in vaste dienst , dan mensen waar je niet op kan rekenen.

14 lutego 2022

Beste Henk

Fantastisch dat je zo tevreden bent, daar streven we bij Switch elke dag naar!
Tot snel! het SWITCH-team

Koop ergens anders!

Ongelofelijk slecht advies door onkundige verkopers(inderdaad, meervoud! Geen enkele verkoper was in staat om de juiste info te geven) , geen prijzen in de winkel, andere prijzen in de winkel dan online, aansmeren van een malafide klantenkaart en zo kan ik nog even doorgaan. Koop ergens anders, om het even waar, je bent sowieso beter af…

12 lutego 2022

Beste Klant​

Pusherig

Verkoper was heel pusherig voor extra verzekering en lidmaatschap. Uiteindelijk ondertekend, maar heel wat miserie om daar weer vanaf te geraken.
Wel een goede overnameprijs gekregen voor mijn gsm, maar de verkooptechniek zorgt er wel voor dat ik niet snel nog in switch zou kopen.

11 lutego 2022

Beste Sarah​

Zéér onvriendelijk bediend!…

Zéér onvriendelijk bediend!…
Na zéér veel te hebben aangekocht gedurende jaren.
Ik zal nooit meer deze winkel betreden of er een aankoop doen.
Ongehoord!

10 lutego 2022

Beste Rita​

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej