Jättefin baddräkt som passade perfekt. När jag öppnade förpackningen såg man tyvärr att baddräkten var provad av någon innan. Det fanns deo-fläckar i ena sidan, och plast-skyddet i grenen satt inte på... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Mycket smidigt att beställa o leveransen tog 3 arb.dagar. Toppen! Ganska lätt att betala fast jag tycker inte att Klarna är kristallklar. Jag kommer att I fortsättningen beställa bh hos er under föru... Zobacz więcej
Jag hade hjälp av tabellen för mätningen av byst för att avgöra storleken av BH och blev glatt överraskad att den stämde. Jag är supernöjd och känner mig bekväm i den. Jag har ff inte provat funktione... Zobacz więcej
Lätt att beställa. Leverans enligt säljarens info (snabb). Produkten överensstämmer med info på hemsidan. Bra förpackat, bra info och väl förberett om man behöver byta eller returnera.
Informacje dotyczące firmy
- Sklep z bielizną
- Sklep z odzieżą aktywną
- Sklep z bielizną ozdobną
- Sklep z odzieżą sportową
- Sklep ze strojami kąpielowymi
Napisane przez firmę
Hos oss hittar du underkläder och badkläder från Swegmark, Abecita och Salming Underwear under samma tak. Swegmark har alltid prioriterat funktion och passform vid tillverkning av bygel-bh, mjuk-bh, sport-bh, amnings-bh, bodies och gördlar. Swegmark vill erbjuda dig en behå som passar perfekt och underlättar din vardag. Oslagbar passform, komfort och support! Abecita, som varken kompromissar vad gäller funktion eller kvalitet, erbjuder ett brett sortiment med underkläder och badkläder i skandinavisk design med bra passform. Salming Underwear strävar efter att vara ett naturligt val för den aktiva mannen som vill kombinera funktion och design med perfekt passform och komfort.
Dane kontaktowe
Viaredsvägen 22, 501 13, Borås, Szwecja
- webshop@underwearsweden.com
- swegmark.se
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Kompletter schwachsinn!
Ich habe gehofft das ich bei "extremer halt level 5" auch sowas bekomme aber nein es ist einfach and stück stoff wo 0 halt gibt! Ich suche jetzt schon seit Monaten nach einem BH der mir endlich guten halt beim sport gibt und dann hab ich gedacht wenn er schon von Stiftung Warentest getestet wurde wird er auch wirklich gut sein aber es ist einfach nur schwachsinn!
Vorsicht Betrug!
Vorsicht Betrug!
Letztes Jahr bestellt. Die Ware ist immer noch nicht da. Keine Kontaktadresse.
Bra bh men kupan lite mindre än när jag…
Bra bh men kupan lite mindre än när jag köpt D av andra märken t ex Miss Mary
Niet ontvangen!!!
Bestelling bestelnr 11070476 nooit ontvangen. Ook niet bij buren. Reageren niet op onze e-mails hierover. Bestelling nog open bij Klarna. Willen graag ons geld terug.
Staat afgeleverd in brievenbus maar niet in de onze. Hopelijk via deze weg contact!!
Betalt enbart för att få prova
Jag har länge tänkt att jag ska köpa min nästa bh på Swegmark. Det finns så mycket fint att välja mellan. Men jag har tvekat, för jag har varit osäker på hur det blir om jag inte kan prova innan köp. Men så bestämde jag mig - det är klart det måste fungera, det finns ju måttabell. Så jag läste instruktionerna om bh-storlek, måttade, läste igen och tog för säkerhets skull måtten igen.
Leveransen var snabb, bh:n jättefin, men... den passade inte. Alldeles för stor. Vill jag ha en annan storlek får jag gå in och beställa en ny, som kanske inte heller passar. Det får va så med det.
Så nu sitter jag här med en ny erfarenhet... har betalat ca 120 kr (porto tur och retur) för att få prova en sportbh. Det känns inte jättebra.

Odpowiedź od Swegmark of Sweden
Snabb leverans av varan
Gjorde en beställning av Salming…
Gjorde en beställning av Salming boxershorts, kollade lagersaldot, fanns storlek XL. Betalade och väntade på orderbekräftelse. Efter några dagar kom ett mail där det stod att det skett en återbetalning p.g.a att dom inte fanns i den storleken. Dåligt.👎

Odpowiedź od Swegmark of Sweden
Snabb leverans och bra produkt
Snabbt expedierat
Snabbt expedierat. Negativt att inte BODY kan bytas men badkläder. På grund av att det inte finns intimskyddsplast på body! Som tur var passade min body.
Leverans
Snabb leverans direkt till brev låda. Har haft just denna modell för många år sedan så vet att den är bra.
Letade efter bh utan bygel.
Snabb leverans!
Bra kvalitet!
Supernöjd.
Bra passform och lätt att returnera om…
Bra passform och lätt att returnera om man skulle vara missnöjd.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.