11 september besteld. 19 september gevraagd naar levering. 26 september dan toch geleverd. Duurt lang. Meer communicatie over het proces zou goed zijn. 27 september bal ontvangen. Schitterend. Goed... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Super! Door een leveringsprobleem bij de groothandel moest mijn bestelling in twee delen verstuurd worden. Dit ging in fijn overleg via mail contact. Vlot antwoord en fijne oplossingen. Hie... Zobacz więcej
Mijn bestelde snoeppotten zijn zoekgeraakt in de post. Ik heb vervolgens contact opgenomen met Sweet and Daring Handmade en zij waren zo vriendelijk om nogmaals een pakket snoeppotten naar mij op te s... Zobacz więcej
Ik ben zeer tevreden. De eigenaresse is erg vriendelijk. Reageert altijd vlot en denkt goed met je mee en komt met goede ideeën en stuurt indien gewenst verschillende opties. Alles altijd van goede kw... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Sweet and Daring handmade is de webshop voor gepersonaliseerde en unieke cadeau's voor (bijna) elk moment of gebeurtenis! Sandra is de eigenaar van Sweet and Daring Handmade en maakt elke bestelling met veel liefde en zorg voor je klaar. Omdat alles op bestelling wordt gemaakt kan er tot op de kleinste details het product helemaal naar wens worden gemaakt. Zo is elke bestelling uniek.
Dane kontaktowe
Holandia
- sweetdaringhandmade.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Aanrader!
Snelle reactie, denkt met je mee en komt afspraken na. Heeeeel blij met onze traktatie!

Mooie verjaardag stickers
Mooie verjaardag stickers! Alles was netjes verpakt met een presentje erbij, dus top!
Gelukkig had ik ze ruim op tijd besteld, want het bezorgen heeft wel wat langer geduurd dan normaal

Odpowiedź od Sweet and Daring Handmade
Zo blij met mijn bestelling!!
Zo blij met mijn bestelling!!! Vooraf snelle en heel vriendelijk contact. Toen kwam de bestelling binnen.... dat was gewoon een kadootje om uit te pakken. Geweldig ❤️

Mooi product geleverd
Deze organisatie is echt heel fijn
Deze organisatie is echt heel fijn, ze zijn zeer behulpzaam met de juiste keuze te maken qua ontwerp. Super service en zeker prijs/kwaliteit verhouding helemaal in orde
Mooie gepersonaliseerde sticker
Mooie gepersonaliseerde sticker, goede prijs. Maakte de traktatie helemaal af!
Erg leuk cadeautje
Erg leuk cadeautje. Ziet er leuk uit. Ook nog eens mooi ingepakt.
Goede service, leveren kwalitatief goede producten en snelle levering.
Mooie opdruk
Mooie opdruk. Denken met je mee over welk lettertype. Sturen voorbeeld. Snelle service. .
Super!
Super!
Dit ging in fijn overleg via mail contact. Vlot antwoord en fijne oplossingen.
Hierdoor alles toch nog op tijd kunnen ontvangen.
De traktaties waren ook heel mooi ingepakt.
Een zeer prettige ervaring
Wat een geweldig mooi en leuk…
Wat een geweldig mooi en leuk koffertje. Keurig verpakt. Super!!
Snel geleverd en mooi geprint
Mooie stickers en heel leuk verpakt
Doświadczenie Trustpilot