Oceniono na 3 z 5

Overall, SwedishFace.dk is a decent store with good prices and a nice selection of products. Delivery can be hit or miss—while some orders arrive quickly and well-packaged, others may take much longer... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte en parfume, man ikke længere kan få i butikkerne. Da den kom efter 2 dage, duftede den helt anderledes end den flaske, jeg havde hjemme og som næsten var tom. Swedish Face kunne se, at... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Har stadig ikke modtaget mine varer, så begejstringen kan ligge på et lille sted her efter snart 3 uger. Årsagen var dog Bring, der ikke havde sendt sms om levering. Så med det samme en forbedret v... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Hurtownia produktów pielęgnacyjnych
  2. Sklep z kosmetykami
  3. Sklep z produktami do włosów
  4. Perfumeria
  5. Centrum wellness

Napisane przez firmę

Hos SwedishFace kan du købe god hudpleje, duft og hårpleje fra de mest kendte mærker. Vi tilbyder hurtig levering, hjælpsom support og kvalitet til en meget konkurrencedygtig pris.

3,8

1 gwiazdka

Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 1 z 5

Føles som internetshopping anno 2005!

Føles som internetshopping anno 2005!

Sender et andet produkt end jeg bestilte. Jeg skriver og beder dem sende et returlabel. De insisterer på, det er samme produkt blot med nyt navn. Jeg ønsker at returnere, da produktet var ment som gave, og jeg har fundet en anden løsning.

Dette betyder jeg skal sende en pakke til Sverige til 50% af produktets pris (175kr), da de ikke engang vil hjælpe med returfragten, selvom jeg selv betaler den.

5 lutego 2026

Dårlig kundeservice

Jeg har handlet med dem flere gange, uden problemer.
Jeg lægger en ordre, jeg modtager en ordrebekræftelse, men mere sker der ikke. Jeg har nu forsøgt at kontakte dem ad flere omgange, men desværre uden held.

Det er virkelig dårlig kundeservice.

24 stycznia 2026

Hej Hanne,
Jag ber så mycket om ursäkt för att det har tagit längre tid att svara än vanligt.
Det har tyvärr skett ett tekniskt fel med din order.
Vi undersöker saken och kommer att svara dig i eftermiddag. Självklart ska vi lösa det här.
Ber återigen om ursäkt för fördröjningen och hoppas på förståelse.

Önskar dig en fin dag!

Mvh

Oceniono na 4 z 5

Jeg får altid mine bestilte varer

Jeg får altid mine bestilte varer. De har min yndlingsserum som jeg ikke har kunne finde på andre europæeiske hjemmesider. Leveringstiden er ok, måske ikke den hurtigste, men det er efterhånden “normalen” for mange hjemmesider. Så længe varen når frem, intakt, og ikke kopivarer, er jeg fuldt tilfreds 😅🙏

31 października 2025
Oceniono na 5 z 5

Problem med kontakt

Jeg bekræfter, at problemet er blevet løst positivt.

3 grudnia 2025

Dear Marek,
I'm sincerely sorry for the problems you have encountered. I have resolved the problem and you should now have got an email from us (and maybe also from the payment provider Stripe).
Thank you for reaching out to us here.

I wish you a great day!

Warm regards,

Oceniono na 2 z 5

Jeg har i dag modtaget en parfume fra…

Jeg har i dag modtaget en parfume fra swedishface.dk hvor æsken ikke er pakket ind i folie, og parfumen kan tages ud af æsken og bruges. Hvis det er normalt ville jeg gerne have vidst det på forhånd, da det er til en gave.

21 listopada 2025

Odpowiedź od SwedishFace.dk

Mange tak for din anmeldelse. Jeg forstår godt, at du blev overrasket, når du skulle give parfumen som gave.

De dufte, du har bestilt fra Theodoros Kalotinis, leveres faktisk altid uden folie/plast omkring æsken fra producentens side. Det betyder ikke, at varen har været åbnet – vi kan garantere, at din parfume er helt ny og ubrugte.

Hvis du ikke føler, at produktet lever op til dine forventninger som gave, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, så finder vi sammen en god løsning. 💛

Swedishface.dk

Oceniono na 1 z 5

Har uden held forsøgt at få fat på…

Har uden held forsøgt at få fat på Swedishface. De har trukket pengene på mit kort, men ikke afsendt varerne. De ligger stadig i kurven som om jeg ikke har købt dem. Virkelig frustrende når man ikke kan få fat på jer? Der må jo være sket en fejl! Hjææælp!!!!

14 września 2025

Hej Dorte,
Det lyder som en fejl, beklager den frustration! 💙 Kontakt os gerne direkte på support@swedishface.com, så sørger vi for at løse det hurtigst muligt.

Mvh
Simon

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej